Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniałe wiadomości :Cool!::sweetCyb::bigcool: cudnie, że wszystko dobrze poszło i sunia została uwolniona od 4-kilogramowej piłki. Teraz tylko gojenie, powrót do formy i najlepszy domek. I oby żadne dziadostwo nie próbowało odrastac' :mad:;). :Rose: dla Cioteczek, które pilnowały leczenia i:Rose: dla lekarzy. A nam proszę wybaczyc' :modla: nerwy, płacze i żale - to wszystko z emocji i obawy o Niunię.

Posted

Co za ulga... i radość :loveu:
Oby jak najszybciej doszła do siebie.
Ciekawa jestem, czy po całkowitym wybudzeniu będzie zdziwiona, że to wielkie, straszne 'coś' zniknęło :)
Na pewno będzie jej lżej, matko jedyna, 4 kg :crazyeye:

Byłoby fajnie poznać szczegóły:
- jak długo trwała operacja
- jakie rokowania
- jak długo pozostanie w klinice
- jakie koszty całkowite
- jakie plany na przyszłość

Posted

Ufff, jak dobrze, że już po wszystkim i że operacja przebiegła bez komplikacji.
Aż nieprawdopodobne, że ten twór ważył 4 kg.
Zdrowiej maleńka i wreszcie korzystaj z życia.

Posted

[quote name='Aska7']Nauka kosztuje, może studenci złożyliby się chociaż po dyszce :razz:[/QUOTE]

??? Nie rozumiem. To nie studenci robili operację! Ani przy niej nie asystowali. Wiem, bo mam bezpośredni kontakt z LEKARKĄ, która asystowała (tylko asystowała, bo nie podjęłaby się takiej operacji, choć ma już spore doświadczenie) Aska7, przepraszam, ale skąd ta sugestia??

Sterylizacja była rozważana, ale żeby nie spowodować komplikacji, nie zaryzykowano jej.