andegawenka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Raczyna']laski oglądają filmy dokumentalne o pracy służb weterynaryjnych w stanach, angli i cholera gdzie jeszcze i mają jakieś dziwne przekonanie, że u nas to wygląda tak samo:lol:[/QUOTE] Na żywych zwierzętach (bez watków na dogo ze schroniska) uczą się ...., ale kto powie na dogomanii o tym głośno:shake: Notabene takie pieski są uwielbiane i rozpuszczane przez studentów :roll: Znam takiego jednego, wyprowadzałam na spacer slicznotę kochaną. Mieszka obecnie w Bydgoszczy . Quote
Raczyna Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 takich przypadków jest mało i nie przeprowadza się takich operacji w pierwszej lepszej przychodni dla mnie jest też kilka rzeczy oczywiste- np że zwierząt się nie bije- dba się o nie, że rozmawia się kulturalnie- TAKŻE NA FORUM, ale co z tego, skoro wiadomo że rzeczywistość jest inna?:p i naprawdę nie trzeba mieć mega wyobraźni i rozeznania, żeby wiedzieć że nie zawsze musi być tak, jak uważamy, że powinno dobrze że z sunią jest ok, jednak dużo bym dała za opis zabiegu:roll: teraz, lżejsza o 4kg, będzie po oddziale śmigać jak pershing Quote
dusje Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Wracaj szybko do zdrowia, dzielna i sliczna Niuniu :lol: Pieniazki juz w drodze. Quote
anica Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 ... cieszę się ze wszystkimi z tych dobrych wiadomości:loveu: Niunia!... będzie teraz super lekutko;) Quote
Maruda666 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Z bazarku dla suńki jest już 115zł :):) Zapraszamy, jeszcze tylko do 22:00 http://www.dogomania.pl/forum/threads/240384-Yves-rocher-kawa-i-rózności-dla-suni-z-ogromnym-guzem-do08-03-22-00 Też jestem ciekawa skąd ten guz się wywodził i jak rozległy był zabieg. Skoro mała może już jeść, to chyba jelitka były czyste? Quote
ida47 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 moze dowiemy sie czegos nowego o sunce , o zabiegu , moze zobaczymy ja po operacji t,aka tu cisza ,tyle osob sie nia interesuje :shake: Quote
Gusiaczek Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Trzymając kciuki za Sunieczkę życzymy dobrej nocki Ovo i ja :) Quote
Jota67 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Wszystkiego dobrego Niunieczko! Chciałoby się cię zobaczyć bez tego paskudztwa na brzuszku!!!! ;) Quote
dusje Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Raczyna'] dobrze że z sunią jest ok, jednak dużo bym dała za opis zabiegu:roll: [/QUOTE] Tak juz kulturalnie zapytam: a ile byloby to "duzo i w jakiej sferze? Materialnej jak np. tej wczesniej wspomnianej nawiazki z extra kasy, czy li tylko tej od strony medycznej, o ktorej wspomnialas? Wydaje sie, ze tutaj przyda sie kazdy grosz, chocby na rekonwalescencje Niuni.Bylo oburzenie skutkujace wycofaniem sie na watek obok - a tu nagle powrot z "odpowiednim" komentarzem i taaaakie zainteresowanie. zal.pl P.S. prosze o wybaczenie, jesli ten post zbiegnie sie z data i godzina wplaty Raczyny na rzecz Niuni. Quote
auraa Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Myślę, ze wszystko jest ok. inaczej Fela by dzwoniła. Czekam na telefon od Krysi po wizycie u suni. Jak sie czegos nowego dowiem, zaraz napiszę. Quote
andegawenka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='auraa']Myślę, ze wszystko jest ok. inaczej Fela by dzwoniła. Czekam na telefon od Krysi po wizycie u suni. Jak sie czegos nowego dowiem, zaraz napiszę.[/QUOTE] Mnie aż ściska żeby Niunię zobaczyć:loveu: Quote
auraa Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 Sunia w porządku. Jest zdziwiona brakiem balastu i możliwoscią chodzenia. Więc cały czas chodzi i wreszcie może się normalnie połozyć. Dostała na wzmocnienie kroplówkę i zjadła całą porcję kurczaka z ryżem. Rana jest spora i musi potrwać zanim się zagoi. Zdjęcia będą! Quote
andegawenka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Chyba wie że my tu się martwimy o nią:loveu: Quote
b-b Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Zuch dziewczyna! Mimo dużej rany rusza się. To dobrze. Zdrowiej szybko maleńka:) Quote
terra Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Trudno się dziwić, Niunia nadrabia zaległości w poznawaniu terenu, bo przecież nie wiadomo jak długo biedactwo z tym guzem żyło. Mizianki dla Niuni Quote
auraa Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 Mówimy dzien dobry. Proszę o wsparcie na pokrycie kosztów operacji i pobyt Niuni w klinice. Ona musi tam jeszcze trochę pobyć. Quote
diana79 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 wspaniale, że sunia już po operacji i wszystko jest dobrze :) teraz biedna mimo takiego bólu po operacji chyba już lepiej się czuje niż z tym ogromnym guzem poproszę konto do wpłaty, sunia dostanie 82zł od Dżekusia z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/238308-malutki-zag%C5%82odzony-D%C5%BCeku%C5%9B-ju%C5%BC-uratowany-znalaz%C5%82-DS! który znalazł domek, jak wpłyną pieniądze to poproszę o potwierdzenie na wątku ;) Quote
auraa Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 Konto do wpłat podane jest w pierwszym poście ale dla ułatwienia kopiuję. Dziękujemy!!!!!:lol: „Pokochaj Psy Niczyje” Fundacja Międzynarodowy Ruch na rzecz Zwierząt - VIVA! ul. Kawęczyńska [FONT=Verdana]16m[/FONT].42a; 03-772 Warszawa Nr konta: [FONT=Verdana]65 1370 1109 0000 1706 4838 7306[/FONT] z dopiskiem Dla Niuni z ogromnym guzem. Quote
diana79 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 oczywiście ale ja gapa jestem :oops: ja jeszcze śpię... przepraszam:oops: zaraz zrobię przelew :) Quote
andegawenka Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='auraa']Mówimy dzien dobry. Proszę o wsparcie na pokrycie kosztów operacji i pobyt Niuni w klinice. Ona musi tam jeszcze trochę pobyć.[/QUOTE] Otrzymam pensję i zrobię przelew. Quote
funia Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Cieszę sie ,ze jest dobrze>Bardzo martwi mnie ta sunieczka . Quote
anica Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='auraa']Sunia w porządku. Jest zdziwiona brakiem balastu i możliwoscią chodzenia. Więc cały czas chodzi i wreszcie może się normalnie połozyć. Dostała na wzmocnienie kroplówkę i zjadła całą porcję kurczaka z ryżem. Rana jest spora i musi potrwać zanim się zagoi. Zdjęcia będą![/QUOTE]....:loveu::multi::loveu: Quote
ida47 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 to wspaniale ze sunia czuje sie lepiej , czekamy na zdjecia :multi: :p Quote
Recommended Posts