t_kasiek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 karusiap napisał(a):Tabunia jest cudowna,uwielbiam takie psiaki:loveu:a wiecie co ciotki?chcecie byc zazdrosne??kiedys dostalam szybkiego caluska od Tabusi jak bylam u wtatary:cool3::loveu: mogę potwierdzić - byłam świadkiem tego całusa :) Quote
Jagoda1 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Śliczna ta Tabusia-klusia:loveu: , " i klapnięte uszko ma", jak "Miś z okienka".:evil_lol: Wymiziajcie ja ode mnie, koniecznie! http://images23.fotosik.pl/18/7ef94677ae949925.jpg Quote
wtatara Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 uszko to jej cały urok, wtedy nawet tak sadełka nie widać- uszko na pierwszym miejscu Quote
ma_ruda Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 ANETTTA napisał(a):heh no no czy Ty aby niepodmieniłas psa:multi::multi::multi::multi::multi:cudony domek i jeszcze ....cudowniejszy piesio mizianko od nas dla adki O tym samym pomyslałam:lol: i nie wierzę t_kasiek, bo przeciez zdjecia nie kłamią:evil_lol: - ten sliczny, puchaty i radosny piesek to nie moze być Adka:lol: Quote
anushka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 śledziłam wątek Adki cieszę się ogromnie,że jej się udało tak trafić :multi: :loveu: piękna sierść i wogóle :cool3: Quote
wtatara Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 mamy następne zdjęcia , piękny futrzak , tylko kochać i pieścić Quote
t_kasiek Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 tylko teraz jej strasznie gorąco....na szczęście ma swoje drzewka pod którymi może się chować....kładzie sie na ziemi i leży szczęśliwa na trawce....żeby każdy psiak mógł tak trafić jak Ada !!!! Quote
Jagoda1 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 t_kasiek napisał(a):tylko teraz jej strasznie gorąco....na szczęście ma swoje drzewka pod którymi może się chować....kładzie sie na ziemi i leży szczęśliwa na trawce....żeby każdy psiak mógł tak trafić jak Ada !!!! Wymiziaj ja ode mnie... Quote
Isabel Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Adce to dobrze, ma swój ogród, swoją trawkę, swoje drzewka w cieniu, wszystko o czym pies może w takie upały pomarzyć. Lepiej Adusiu trafić nie mogłaś! Quote
wtatara Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 tak ma wspaniały dom, byle zdrowie jej dopisywało. Na razie jest zdrowa i apetyt ma wspaniały co widać na zdjęciach Quote
wtatara Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 oj Adka na mizianie to może liczyć tylko na swoich państwa- zaczął sie gorący okres przed 4 sierpnia, a potem ja z mężem wyjezdżam. Po powrocie biore maleńką sunię z Mielca i musze sie wtedy zająć domowymi pieskami aby sie pokochały. Sunia to Kaja . jest na dogomanii Quote
Jagienka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 wtatara napisał(a):mamy następne zdjęcia , piękny futrzak , tylko kochać i pieścić no i gdzie te zdjęcia?? :eviltong: Quote
t_kasiek Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 no to wklejamy fotki....są jedne z wizyty mamy a drugie poniedziałkowe jak ja byłam - generalnie Adka :) A to już z poniedziałkowego mojego przywitania się z tą piękną dziewczynką :) I jak wam się podoba ??? Quote
wtatara Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Adka bardzo boi się burzy i nie tylko burzy ale jakiegokolwiek strzelania. w niedzielę jak byliśmy był tam odpust i chłopcy strzelali . Czas czas przesiedziała a domu a raczej w jednym kącie. Quote
t_kasiek Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Czemu prawie nikt do mnie nie zagląda..... :( Quote
Jagoda1 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Nie piszę, ale to nie znaczy, że nie zaglądam.:razz: Widać, że Adusia jezt szczęśliwa A to cudne zdjęcie zniewala:loveu: ! http://images29.fotosik.pl/44/32d04f756264f756.jpg Quote
Isabel Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Ja też na to zdjęcie zwróciłam szczególną uwagę. Quote
Polawa Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Bardzo sie ciesze, ze taka piekna sunia znalazla domek ;) Oby miala szczesliwe zycie ;) Quote
t_kasiek Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 I oby żyła jak najdłużej w zdrowiu :) A ja jutro wychodzę za mąż - 3majcie za nas mocno kciuki, żeby wszystko się udało :) PS. obiecuję, że potem zmienię obrazek na link, żeby nie zajmował dużo miejsca na forum :) Quote
t_kasiek Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 No i jestem już żoną :) Obiecana fotka - pewnie potem będzie więcej http://republika.pl/aeniolek/slub_kasi6.jpg http://republika.pl/aeniolek/slub_kasi5.jpg dodam tylko, że jest na niej w tyle jeszcze ktoś z forum....DZIEKI ZA OBECNOSC - byłam z mama mile zaskoczona !!!:crazyeye: Quote
shirrrapeira Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Serdeczne gratulacje i zyczenia wszystkiego co piekne, radosne i szczesliwe. Aby kazdy dzien byl radosny, abyscie zdrowi byli i aby spelnily sie Wam wszystkie marzenia. Ale przede wszystkim byscie sie kochali i szanowali i byli dla siebie najlepszymi przyjaciolmi. Quote
Recommended Posts