Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karusiap napisał(a):
Tabunia jest cudowna,uwielbiam takie psiaki:loveu:a wiecie co ciotki?chcecie byc zazdrosne??kiedys dostalam szybkiego caluska od Tabusi jak bylam u wtatary:cool3::loveu:

mogę potwierdzić - byłam świadkiem tego całusa :)

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ANETTTA napisał(a):
heh
no no czy Ty aby niepodmieniłas psa:multi::multi::multi::multi::multi:cudony domek i jeszcze ....cudowniejszy piesio mizianko od nas dla adki

O tym samym pomyslałam:lol: i nie wierzę t_kasiek, bo przeciez zdjecia nie kłamią:evil_lol: - ten sliczny, puchaty i radosny piesek to nie moze być Adka:lol:

• 2 weeks later...
Posted

tylko teraz jej strasznie gorąco....na szczęście ma swoje drzewka pod którymi może się chować....kładzie sie na ziemi i leży szczęśliwa na trawce....żeby każdy psiak mógł tak trafić jak Ada !!!!

Posted

t_kasiek napisał(a):
tylko teraz jej strasznie gorąco....na szczęście ma swoje drzewka pod którymi może się chować....kładzie sie na ziemi i leży szczęśliwa na trawce....żeby każdy psiak mógł tak trafić jak Ada !!!!

Wymiziaj ja ode mnie...

Posted

Adce to dobrze, ma swój ogród, swoją trawkę, swoje drzewka w cieniu, wszystko o czym pies może w takie upały pomarzyć. Lepiej Adusiu trafić nie mogłaś!

Posted

oj Adka na mizianie to może liczyć tylko na swoich państwa- zaczął sie gorący okres przed 4 sierpnia, a potem ja z mężem wyjezdżam. Po powrocie biore maleńką sunię z Mielca i musze sie wtedy zająć domowymi pieskami aby sie pokochały. Sunia to Kaja . jest na dogomanii

• 2 weeks later...
Posted

no to wklejamy fotki....są jedne z wizyty mamy a drugie poniedziałkowe jak ja byłam - generalnie Adka :)

A to już z poniedziałkowego mojego przywitania się z tą piękną dziewczynką :)

I jak wam się podoba ???

Posted

Adka bardzo boi się burzy i nie tylko burzy ale jakiegokolwiek strzelania. w niedzielę jak byliśmy był tam odpust i chłopcy strzelali . Czas czas przesiedziała a domu a raczej w jednym kącie.

Posted

I oby żyła jak najdłużej w zdrowiu :)

A ja jutro wychodzę za mąż - 3majcie za nas mocno kciuki, żeby wszystko się udało :)

PS. obiecuję, że potem zmienię obrazek na link, żeby nie zajmował dużo miejsca na forum :)

Posted

Serdeczne gratulacje i zyczenia wszystkiego co piekne, radosne i szczesliwe. Aby kazdy dzien byl radosny, abyscie zdrowi byli i aby spelnily sie Wam wszystkie marzenia. Ale przede wszystkim byscie sie kochali i szanowali i byli dla siebie najlepszymi przyjaciolmi.