Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

no wczoraj Łukasz był u Adki....super dziewczynka - tak sie juz przyzwyczaila do domku i do ogrodu, ze prawie wcale nie siedzi w kojcu :D:D:D tylko sobie chodzi po ogrodzie a jak jest zimno albo pada to ja zabieraja do domku :)

no i widac, ze juz coraz bardziej czuje, ze to jej dom, bo jak sie jej ktos nie spodoba kto przychodzi albo tylko idzie obok domu to na niego zaczyna szczekac :)

Poza tym musimy pojechac jakos kiedys do weterynarza skontrolowac te guzki ktore ma....lepiej to kontrolowac co by nasza dziewczyna byla zdrowa !!!!

A ja postaram sie tam jakos w przyszlym tygodniu pojechac to moze uda mi sie zrobic nowe fotki :D:D:D

• 4 weeks later...
Posted

adka to juz szczesciara a tu na dogo tyle tych beni bidulków teraz znowu taka piekna mlodzouyka dzidzia benia ......do koloru do wyboru i nikt ich nie chce mielec wrocław i krakow zaprasza po benie

Posted

Do Adki to ja sie musze jakos wybrac.....jak nie w ten to w nastepny weekand :)

Ale z tego co wiem to u niej wszystko ok - nawet ten krwiak na uszku sie whłonął.....tylko nie wiem co z tymi guzkiem na sutku....

Posted

no wlasnie po slubie to sie juz tesciów nie odwiedza .............:multi::multi::multi::multi:zaczesto tam to nie warto bywac wiem co mowie ja juz 16 lat ma tesciów ale Adka to co innego hihihi

• 2 weeks later...