Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wtatara napisał(a):
lupak a czy wiesz ,że Mistek po kundlu znałazł swojego pana, dawny domek go rozpoznał

:multi: :multi: :multi: :multi: jak się cieszę :lol: :lol: :lol:

Posted

no wróciłam od Adki, super dama. Nic tylko głaskać. Chcesz wejść do domu , to zagrodzi drogę, kładzie się na brzuchu i głaskać. Gdy sie przestanie łapa do góry i zaczepia. Szczekać na obcych to ona chyba nie będzie. Przyśli goscie których nigdy nie widziała to oczywiście przywitała ich merdaniem.
A jak ona fajnie mlaszcze jak chce aby coś jej dać do jedzenia.
Zdjęcia będą.

Posted

ruchwila ze mnie dama....trudno zrobić fotkę, bo od razu idę w strone człowieka, żeby się głaskać :)

a pieszczoty po chwili przybieraja taka postać

ale jak już się wypieszczę pięknie pilnuję domku

a oto ja :)

Posted

głaskania ciag dalszy (tym razem wtatara robi fotki, a kasiek głaszcze :loveu::loveu::loveu:)

jaka jestem piękna :multi:

ile mam zieleni dookoła :)

a to między innymi dzięki tej cioteczce mam taki wspaniały domek

Posted

dobrze to określiłaś, że kupa futra. Lato za pasem a ona to futro ma coraz to bardziej gęste. Można porównać z zdjęciem pierwszym.Ale jakie kochane to futro, jak ona domaga się pieszczot, jak macha tą dużą łapą aby ja pieścić.Szkoda że nie mogę ją częściej odwiedzać.
Jest cudowna. Wczoraj jak wychodzili goście i wszyscy ją zaczęli głaskać to w końcu uciekła, za dużo rąk na raz to chyba się jej nie podoba