Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no niestety - nie bylo nas wczoraj i dzis bo bylismy na Wszystkich Świętych na grobach....ale obiecuje, ze jak tylko zrobie fotki od razu je tutaj wrzucam !!!!!!!

Gemini666 fajnie, ze tutaj zajrzałaś :)

Posted

mielismy dzis pojechac, ale maz ma nie wymienione opony w samochodzie a spadł u nas snieg i nie chcial ryzykowac :( moze jutro (dzis) bedzie lepsza pogoda :D:D:D aparat juz przygotowany !!!!

Posted

az w koncu ktos przyszedl i jeszcze mnie wyglaskał !!!!!!!!

Ada - pies salonowy :D:D:D

...ale sie ciesze :)

i jeszcze jeden portret :)

A to widoki Adki i ogrod po ktorym spaceruje ...... jeszcze nie padał tak bardzo snieg, bo teraz w Krakowie jest biało

Posted

monita napisał(a):
A to Ty masz takiego, psiego potwora :diabloti:

kto ma psiego potwora ??? :D

A ja mam teraz prosbe - czy ktoras moglaby mi zmniejszyc (rozmiarowo) banerek Adki ??? chcialabym, zeby Bułeczka (Izunia) została w odpisie, a dostalam PW z prosba o zmniejszenie podpisu, bo jest za duzy (przekracza czerwona ramke :()
A ja sama nie umiem :(

Posted

jejku....jaka benia :( moze allegro...moze watek jej zalozymy - ANETTA, masz jakies pomysły - trzeba ja wyciagnac z tamtad....no i zeby nie miala juz wiecej szczeniat....czy ona jest wysterylizowana ??

304) to suka wielka mix bernardyna z Pruszkowa przywieziona 31.10 br, juz po szczepieniach i gotowa do adopcji, miła i nie agresywna do ludzi i zwierząt:

Posted

a mogłabys załozyc jej watek ..................................tylko tak chyba mozemy jej pomoc

ja ze slaska a Ty z karakowa chymmmmmmmmmmmmmmmm zadaleko do warszawy ..................................................................

ostatnio załozyłam bernsiom od emir

grand . kontrze . i bohunowi

ale cisza