Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

akucha napisał(a):
Jaka ona piękna!!! :loveu: :loveu: :loveu: Sama bym się do nie przytuliła, ech... Misiak słodki i szczęśliwy :multi:
Cioteczki, podarowałyście jej RAJ!!! Kochane jesteście.

a wiesz ile nam szczescia i radosci daje :loveu::loveu::loveu:

bardzo szybko zaufala na nowo ludziom i wiem, ze juz sie na nikim nie zawiedzie :D :D :D

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zobaczycie że będzie piękniejsza.uziaczków nie rozdaje ale niestety wiele to ona nie umie. Umie siad, leżeć z oporami. Próbuje się ją uczyć ale czy w tym wieku to możliwe. Tabi ma 4 lata a jeszcze się uczy , może Adka też będzie można coś nauczyć. Acha Tabi wspaniale rozdaje buziaczki- prześlę zdjęcie

Posted

Neris, ja też bym ja bez przerwy tuliła. Jak nie czytałaś całego wątku to nie wiesz ze Adka nie mieszka u mnie tylko około 15 km od Krakowa w domu tesciów mojej córki. Mysmy z córką tylko troszke pomogli aby zabrali ją ze schroniska-taki mały doping. Teraz ja odwiedzamy, dzwonimy ale to nie jest przytulanie nacodzień. Ja chciałabym miec taką Adkę ale nie mam domu z ogrodem a uważam ze na 47 m to szkoda pieska takiego,inny zwierzyniec to mam ale to małe stworzenia

Posted

cieszę się ze tyle osób czyta o Adce, jednak rzadko ktos coś napisze-dlatego dzięki. Adka jest wspaniałym psem .Cieszę sie że ma dom. Gdy podeszli w schronisku do boksu aby ja zobaczyc nawet nie chciała wyjść. Wówczas była juz tak zrezygnowana po miesiącu- o co by było dalej.A oprócz tego te biegunki i robale - nie wiem jakby sie to skończyło

Posted

to właśnie ja z tatą i moim przyszłym teściem byliśmy po Adkę w schronisku.....jak tylko zobaczyłam jej czubek mordki wystający nieśmiało z budy w boksie wiedziałam, że nie mogę jej tam zostawić ani chwili dłużej !!!! Ona była taka smutna :(

Na szczęście teścia nie trzeba było długo namawiać - choć szczerze mogę teraz powiedzieć, że bałam się w momenci gdy pani wydająca nam Adkę powiedziała, że to już jest starszy pies.....bałam się, że teść z niej zrezygnuje !!!! Ale jak sie okazała zakochał sie w niej od pierwszego wejrzenia !!!! Zresztą jak my wszyscy :)

Mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu uda mi się odwiedzić "malutką" i zrobić jakieś zdjęcia :)

Posted

Widac na zdjeciach, ze jest to szczesliwy pies, ze ma wszystko czego dusza zapragnie, ze nie jest juz w boksie, ze nie jest smutna, ma ten blysk w oku. Widac, ze jest szczesliwa, szczegolnie na zdjeciach z Toba wtatara i z Toba t_kasiek. Dla mnie to jest wspaniala milosc, bo pies jedyny kocha bezgranicznie. Trzymajcie sie mocno i wklejajcie Adke.

Posted

Na początku Adka miała mieszkać w dużym kojcu z śliczną budą i spacerami w ogrodzie. Wygladało to tak - otwarty kojec i ogród do woli, oprócz tego są spacery w pola no i oczywiscie w ciągu dnia dom. Ale robi dalsze postępy. Dzisiaj tam dzwoniłam i spędziła noc w domu koło państwa łóżka na posłanku.
Trzeba się umieć ustawić

Posted

Witam, witam. Wczoraj byłam w odwiedzinach u psiaka. jest wspaniała. Jaka sierść błyszcząca, długa, aż jej faluje. jak przyszła to miała taką rzadką. Fotki będą na pewno.

Posted

No to rozpoczynam wklejanie foteczek :) O komentarz proście wtatarę bo ja niestety nie była w niedziele u Ady :)

......kurcze - coś fotosik nie działa - zdjęcia wgrałam na serwer, ale ich nie widać :(

spróbuje później !!