t_kasiek Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 akucha napisał(a):Jaka ona piękna!!! :loveu: :loveu: :loveu: Sama bym się do nie przytuliła, ech... Misiak słodki i szczęśliwy :multi: Cioteczki, podarowałyście jej RAJ!!! Kochane jesteście. a wiesz ile nam szczescia i radosci daje :loveu::loveu::loveu: bardzo szybko zaufala na nowo ludziom i wiem, ze juz sie na nikim nie zawiedzie :D :D :D Quote
shirrrapeira Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Jaka ona jest piekna, jaka ona jest cudowna. Ma taki piekny, lagodny wyraz pyszczka. Quote
t_kasiek Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 shirrrapeira napisał(a):Jaka ona jest piekna, jaka ona jest cudowna. Ma taki piekny, lagodny wyraz pyszczka. :loveu: miło nam :loveu: Quote
wtatara Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Adka powoli dochodzi do siebie. Kończy się leczenie, ścisła dieta.Zobaczycie jaka będzie piękna za jakiś czas Quote
akucha Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Czy ona może być jeszcze piękniejsza?! :loveu: A buziaczki rozdaje??? Quote
wtatara Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 zobaczycie że będzie piękniejsza.uziaczków nie rozdaje ale niestety wiele to ona nie umie. Umie siad, leżeć z oporami. Próbuje się ją uczyć ale czy w tym wieku to możliwe. Tabi ma 4 lata a jeszcze się uczy , może Adka też będzie można coś nauczyć. Acha Tabi wspaniale rozdaje buziaczki- prześlę zdjęcie Quote
Neris Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 NIe wierzę, że ona mogłaby być JESZCZE piękniejsza... boska jest, cudna, chętnie zanurzyłabym łapska w tych mięciusich kudełkach! Quote
wtatara Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Neris, ja też bym ja bez przerwy tuliła. Jak nie czytałaś całego wątku to nie wiesz ze Adka nie mieszka u mnie tylko około 15 km od Krakowa w domu tesciów mojej córki. Mysmy z córką tylko troszke pomogli aby zabrali ją ze schroniska-taki mały doping. Teraz ja odwiedzamy, dzwonimy ale to nie jest przytulanie nacodzień. Ja chciałabym miec taką Adkę ale nie mam domu z ogrodem a uważam ze na 47 m to szkoda pieska takiego,inny zwierzyniec to mam ale to małe stworzenia Quote
wtatara Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 cieszę się ze tyle osób czyta o Adce, jednak rzadko ktos coś napisze-dlatego dzięki. Adka jest wspaniałym psem .Cieszę sie że ma dom. Gdy podeszli w schronisku do boksu aby ja zobaczyc nawet nie chciała wyjść. Wówczas była juz tak zrezygnowana po miesiącu- o co by było dalej.A oprócz tego te biegunki i robale - nie wiem jakby sie to skończyło Quote
black sheep Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Neris napisał(a):Czytałam wątek, czytałam... wlazłam po bannerku! :D:D:D:D Pozdrowienia i całuski dla Adki:) Ma dzieczyna szczęście! Quote
t_kasiek Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 to właśnie ja z tatą i moim przyszłym teściem byliśmy po Adkę w schronisku.....jak tylko zobaczyłam jej czubek mordki wystający nieśmiało z budy w boksie wiedziałam, że nie mogę jej tam zostawić ani chwili dłużej !!!! Ona była taka smutna :( Na szczęście teścia nie trzeba było długo namawiać - choć szczerze mogę teraz powiedzieć, że bałam się w momenci gdy pani wydająca nam Adkę powiedziała, że to już jest starszy pies.....bałam się, że teść z niej zrezygnuje !!!! Ale jak sie okazała zakochał sie w niej od pierwszego wejrzenia !!!! Zresztą jak my wszyscy :) Mam nadzieje, że w przyszłym tygodniu uda mi się odwiedzić "malutką" i zrobić jakieś zdjęcia :) Quote
shirrrapeira Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ona jest taka piekna, te zdjecia oddaja cala jej milosc do Was, cala jej wielka wdziecznosc dla Was za to, ze nie daliscie Jej zgnic w budzie. Trzymam kciuki za pieska i za to by byl szczesliwy. Quote
t_kasiek Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 ale się ruszyło w wątku Adki :) a jak będą foteczki to ruszy się jeszcze bardziej :) :) :) Quote
shirrrapeira Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Widac na zdjeciach, ze jest to szczesliwy pies, ze ma wszystko czego dusza zapragnie, ze nie jest juz w boksie, ze nie jest smutna, ma ten blysk w oku. Widac, ze jest szczesliwa, szczegolnie na zdjeciach z Toba wtatara i z Toba t_kasiek. Dla mnie to jest wspaniala milosc, bo pies jedyny kocha bezgranicznie. Trzymajcie sie mocno i wklejajcie Adke. Quote
wtatara Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Na początku Adka miała mieszkać w dużym kojcu z śliczną budą i spacerami w ogrodzie. Wygladało to tak - otwarty kojec i ogród do woli, oprócz tego są spacery w pola no i oczywiscie w ciągu dnia dom. Ale robi dalsze postępy. Dzisiaj tam dzwoniłam i spędziła noc w domu koło państwa łóżka na posłanku. Trzeba się umieć ustawić Quote
ANETTTA Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ŻEBY TE WSZYSTKIE BIDY MIAŁY TYLE SZCZĘŚCIA CO ADKA WŁAŚCICIELI NALEŻY DAC ZA WZÓR I BUZIACZKI DLA NICH :multi: Quote
wtatara Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Witam, witam. Wczoraj byłam w odwiedzinach u psiaka. jest wspaniała. Jaka sierść błyszcząca, długa, aż jej faluje. jak przyszła to miała taką rzadką. Fotki będą na pewno. Quote
t_kasiek Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 No to rozpoczynam wklejanie foteczek :) O komentarz proście wtatarę bo ja niestety nie była w niedziele u Ady :) ......kurcze - coś fotosik nie działa - zdjęcia wgrałam na serwer, ale ich nie widać :( spróbuje później !! Quote
Recommended Posts