Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam!!!
Ok. miesiąc temu do schroniska przyszli ludzie z tą śliczną pannicą.....
Powiedzieli, że znaleziona, ale to nie prawda, (pracownica jechała tym samym autobusem co oni.... i widziałą jak się zwracali po imieniu i ona reagowała)
Oto ona...teraz jest sama w kojcu, ale smutna strasznie się robi :(

kto pokocha tą sunieczkę.....kto da jej nowy domek ?????

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W tej chwili na pewno jest już po kwarantannie. Ile ona może miec w tej chwili lat i czy jest zdrowa. Bartek odpada dlatego że zdarza sie tak ze w domu jest tylko gospodyni. Poprzedni bernardyn nie załatwił sie w kojcu , czy w ogrodzie. Wychodzili z nim 4 razy dziennie na długie spacery. Więc zdarza się tak ze musi z nim wyść 50 letnia kobieta. mam jszcze jedno pytanie , czy wiecie coś na temat jazdy samochodem. Poprzedni bernardyn nie wsiadł do samochodu, szczepienia czy profilaktyczna wizyta to się dowiozło. Jednak gdy się okazało że trzeba zrobić zabieg to na wieś podkrakowską nie każdy chciał przyjechać. Ten co go zaczął leczyć spierniczył zabieg, pies dostał krwotoku w nocy i niestety piesek nie żyje. Miał 2,5 roku. Był śliczny. Moja córka choć tam nie mieszka też go bardzo kochała. Specjalnie jeźdiła tam aby chodzic z nim na spacery. Czekam na informacje

Posted

wtatara, sunia przyjechała do schronu autobusem, niewim jak z jazda samochodem. Suńka jest już od 2 tyg. na boxach,
Jest zupełnie łagodna, i nie wykazuje nawet cienia agresji....jest tylko strasznie wystraszona :(

Posted

Znajomy dzwonił do schroniska. Jutro jedzie oglądać. Gdybym nie musiała iść do pracy pojechałabym z nim aby mu pomóc podjąć decyzję. Wieczorem wyśle mu linka ze zdjęciami. oby się udało. Jestes śliczna

Posted

[quote name='wtatara']Znajomy dzwonił do schroniska. Jutro jedzie oglądać. Gdybym nie musiała iść do pracy pojechałabym z nim aby mu pomóc podjąć decyzję. Wieczorem wyśle mu linka ze zdjęciami. oby się udało. Jestes śliczna
trzymam mocno kciuki, ona była tak strasznie smutna wczoraj. kciuki za domek...

Posted

tak, zaraz po zabiegu mozna by ja było wziąść bo niestety tam raczej nie ma warunków na psiaka po sterylce (noo bo szpitalik pewno by był dobry, ale nie jest za duzy)

Posted

Camara zdjęcia są śliczne- już się nie mogę doczekać jutra. Jutro jadą o 10 do schroniska. t_kasiek czyli moja córka, mój mąż i oczywiście ten znajomy. Myślę że będzie w porządku. Kasia też bardzo kocha pieski, będzie wszystko robić aby było dobrze

Posted

wtatara napisał(a):
Camara zdjęcia są śliczne- już się nie mogę doczekać jutra. Jutro jadą o 10 do schroniska. t_kasiek czyli moja córka, mój mąż i oczywiście ten znajomy. Myślę że będzie w porządku. Kasia też bardzo kocha pieski, będzie wszystko robić aby było dobrze

sunia jest śliczna, więc i zdjęcia śliczne ;)
taka spokojna, zrezygnowana bidulka... nie mogłam odkleic się od jej boksu :-(

Posted

i uwielbia się pieścić.....
Nie macie pojęcia jak ona tęskni za swoimi ludźmi........
Wtedy, jak ja oddali, to tak strasznie chciała za nimi iść ....ciągła do wyjścia :placz: niestety....oni ją zostawili...bez skrupułów, bez wyrzutów sumienia......