Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Tak, śmierć ukochanego zwierzaka, to wielka trauma, nawet dla dorosłego....

to prawda....nie ma znaczenia czy jest to kobieta czy mężczyzna.... :placz: :placz: :placz:

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzięki ANETTA za link - juz tam zagladałam i chcialabym zeby ktos napisal o niej cos wiecej !!!!

A teraz wracamy do Naszej Adki - byłam dzisiaj u psineczki - jest piękna i kochana tylko ten krwiak w uszku nie schodzi no i trzeba bedzie pewnie operowac :( ja sie tak bardzo o nia boje !!!!

wygłaskalam Adzie, wymizialam od cioteczek :) i mam pare fotek !!!!

niestety nie udalo mi sie zrobic takich slicznych na tle zieleni...jak chcialam zeby ze mna poszla to ona nie chciala.....a potem sama sobie poszla ale mnie nie bylo wtedy z nia na polku.....widzialam z okna :) jak sobie spacerowała
fotki powinny byc jutro rano !!!! bo cos mi woln sie laduja na serwer

Posted

A tutaj juz Ada w domku - w swoim ulubionym miejscu - w kącie koło kanapy :) Kładzie się tam i śpij spokojnie....jest taka grzeczna, że czasem jej szukamy, bo myślimy, że gdzieś poszła....a ona tylko podnosi łebek i patrzy, jakby chciała zapytać "Czego ode mnie chcecie :)"

Posted

może kiedy odwiedzimy ją z Pixi, Tabi nie może ją odwiedzać bo ona się boi dużych psów i rzuca się na nie. Ada by jej nic nie zrobiła ale wystarczy jej duże łapeczka i po Tabi. pixi wezmę na ręce i będzie OK

Posted

Pixi przyjedzie do domku dopiero jak wrócimy z naszej podróży poślubnej....poprosiłam rodziców, żeby zaopiekowali się kotkiem i nie chcemy stresować małej Pixi jeszcze kotem w domu....mogłyby się nie dogadać :) ale, że jedziemy już jutro i wracamy ze tydzień więc Pixi juz powinna sie po mału szykowac do drogi :)

Posted

pixi jedzie dowas w przyszly czwartek:lol: a koty bardzo lubi,sczegolnie oblizywac i wyjadac im kocia karme:lol:

Kasiek wszystkiego naj naj naj lepszego.i oby cale wasze zycie bylo takie piekne jak w dniu slubu:lol:

Posted

dziękuje za życzonka :)

A co do Pixi i kotów - hmmm ja bym się raczej bała o Pixi bo moja Klara to kotka z charakterem...niestety.....i ciężko ją rozgryść.
Mogłaby podrapać Pixi i ją przestraszyć :( a tego bym nie chciała

Ale do przyszłego czwartku już nie daleko :)

Jeśli ktoś ma ochotę - mix zdjęć, które mamy wywołane do slunego albumu :) Myslę, że Adka się nie obrazi, że w jej wątku :)

http://picasaweb.google.com/kasiekwach/ZdjCiaDoAlbumu

Miłego oglądania

Posted

Panna młoda musi być ładniejsza od Pana, bo my wszystkie kobity jesteśmy ładniejsze od tej drugiej płci:diabloti: . A zdjęcia śliczne, widać jaka szczęśliwa z Was para.