Jagoda1 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Perfi napisał(a):ja juz wszystko mam przygotowane :) i az mnie to martwi ze sie nie stresuje ;) wtatara napisał(a):moje gratulacje że tak szybko się uwinęłaś. U nas zostały jeszcze takie tam małe prace. wtatara napisał(a):a skąd wiesz- suknia w trakcie szycia , no i jeszcze inne zakupy odzieżowe np. rodziców t_kasiek napisał(a):Mamo (wtatara) nie siej zamętu....suknia powinna być jeszcze w tym miesiącu :) potem tylko poprawki :) No a zostały nam większe sprawy takie jak ustalenie menu, liczba gości, szczegóły z orkiestrą, wybór dekoracji, kwiatów itp. makijaż, fryzura też w proszku :( Ech, żal, że to już mam za sobą...:razz: Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze przygotowania:lol: . Quote
Lipizzan Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 wtatara napisał(a):a skąd wiesz- suknia w trakcie szycia , no i jeszcze inne zakupy odzieżowe np. rodziców Hihihi po prostu strzeliłam i napisałam to tak dla żartu. Ale widać, że trafiłam :diabloti: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
wtatara Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 no, no coraz bliżej.W niedzielę oczywiscie przyuszłą jedziemy do Adki Quote
wtatara Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 wczoraj byliśmy u Adki. Jest wspaniała, grzeczna- chodząca dama po ogrodzie. nareszcie chyba czuje sie prawdziwym domownikiem- zaczyna szczekać. Wczoraj w nocy biegała po ogrodzie i szczekała, w dzień tez sygnalizuje gdy sie jej cos nie podoba. [SIZE=2]Zdjęcia będą ale póxniej -siadł mi komputer w domu- nie moge sie logować Quote
Jagoda1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Tak, tym schroniskowym, często psychicznie pokaleczonym psiakom trzeba dać trochę czasu... Miziania dla dzielnej Dziewczynki, pozdrowienia dla Domu. Quote
t_kasiek Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Beda foteczki dziś wieczorkiem, dobrze ?? Poczekają cioteczki ?? :) Quote
t_kasiek Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 no to się cioteczki doczekały foteczek - na początek małe porównanie :D :D :D Atak wyglądałam 4 miesiące temu :( Tak wyglądam teraz :) Quote
t_kasiek Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 No a teraz już tylko ja - Adka w całej okazałości :) Oczywiście miziania nigdy za wiele - jak odejdę od jednego gościa to idę witać się z drugim :) Patrzcie wszyscy jaka jestem piękna...i jaką mam piękną sierść :) Quote
t_kasiek Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 To jeszcze raz ja - coby mnie cioteczki dobrze z każdej strony oglądnęły A jak się ślicznie do was uśmiecham :) A w tle piękne kwiaty - nic nie niszczę !!! Chodzę tylko wydeptanymi ścieżkami niczym królowa :) A to już mizianie na do widzenia :) ....i jeszcze tutaj mnie ktoś pomizia..... Papa cioteczki z dogo - to dzięki wam mam tak cudny i kochający mnie domek :) DZIĘKUJĘ WAM !!!!! Quote
ANETTTA Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 heh no no czy Ty aby niepodmieniłas psa:multi::multi::multi::multi::multi:cudony domek i jeszcze ....cudowniejszy piesio mizianko od nas dla adki Quote
t_kasiek Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 nie, nie podmieniłam :) tak sobie myślę....ile świat byłby lepszy i piękniejszy gdyby każdy piesio ze schroniska - bez względu na wiek - znajdywał taki domek i miał tak kochających i dbających o niego właścicieli....no i oczywiście tyle miziania - od cioteczek również :) Quote
ANETTTA Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 dokładnie mało jest takich dobrych ludzi a czy twoi tescie kiedys załowali ze wzieli starego psa ?????czy nigdy im to nie pszyszło na mysl a cóż to za kobitka z ta adka ???czyzbys to była t Kasiek Quote
t_kasiek Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='ANETTTA']a cóż to za kobitka z ta adka ???czyzbys to była t Kasiek na większości zdjęć jest moja mama - wtatara z dogo ja jestem na przedostatnim - czyli tutaj Natomiast ten Pan to mój tato Quote
ANETTTA Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 ups to miałam okazje wirtualnie was poznać hi hi Quote
Jagoda1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Miło poznać mi całą Rodzinę!:loveu: Serdecznie pozdrawiam... Quote
t_kasiek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 do całej rodzinki brakuje jeszcze mojego młodszego brata :) .........no i przyszłego męża, ale on nie lubi jak daję jego zdjęcia do internetu :D :D :D Quote
Jagoda1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Wstydliwy?:razz: Pozdrawiam serdecznie, kibicuję Wam w przygotowaniach...:lol: Quote
t_kasiek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 może da się namówić na wklejenie jakiegoś ślubnego zdjęcia ;) No i fajnie, że nam kibicujesz....już tak niewiele czasu zostało !!!! Quote
wtatara Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Adka, Adka piękna kochana sucz jako to mówi narzeczony Kasi Quote
Isabel Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Adka naprawdę zmieniła się nie do poznania, co to może zrobić szczęśliwy dom i własna, kochająca rodzina. A co do fotek ślubnych, bardzo chętnie pooglądamy. Quote
t_kasiek Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Obiecałam, że jeszcze wkleję zdjęcia mojej suni, bo jej jest smutno, że tylko Adka jest gwiazdą :) To są fotki z ostatniej soboty !!! Tabuś uwielbia leżeć w cieniu wiśni, przed samą altaną....stamtąd widzi swoich państwa i całą okolicę A to już sesja Tabuni wylegującej się nad oczkiem wodnym :) :D :D :D Popatrzcie tylko na ten uśmiech :) Quote
Zosia4 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 No to mamy dwie gwiazdy. Obie śliczne i kochane. Quote
karusiap Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Tabunia jest cudowna,uwielbiam takie psiaki:loveu:a wiecie co ciotki?chcecie byc zazdrosne??kiedys dostalam szybkiego caluska od Tabusi jak bylam u wtatary:cool3::loveu: Quote
wtatara Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 tak , tak Tabunia całuje wspaniale . wystarczy powiedzieć tabi buzi i budziaki są już rozdawane- może kiedys to uwiecznimy i pokażemy Quote
Recommended Posts