Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Perfi napisał(a):
ja juz wszystko mam przygotowane :) i az mnie to martwi ze sie nie stresuje ;)

wtatara napisał(a):
moje gratulacje że tak szybko się uwinęłaś. U nas zostały jeszcze takie tam małe prace.

wtatara napisał(a):
a skąd wiesz- suknia w trakcie szycia , no i jeszcze inne zakupy odzieżowe np. rodziców

t_kasiek napisał(a):
Mamo (wtatara) nie siej zamętu....suknia powinna być jeszcze w tym miesiącu :) potem tylko poprawki :)

No a zostały nam większe sprawy takie jak ustalenie menu, liczba gości, szczegóły z orkiestrą, wybór dekoracji, kwiatów itp. makijaż, fryzura też w proszku :(

Ech, żal, że to już mam za sobą...:razz:
Dziewczyny, trzymam kciuki za Wasze przygotowania:lol: .

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wtatara napisał(a):
a skąd wiesz- suknia w trakcie szycia , no i jeszcze inne zakupy odzieżowe np. rodziców

Hihihi po prostu strzeliłam i napisałam to tak dla żartu. Ale widać, że trafiłam :diabloti: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

wczoraj byliśmy u Adki. Jest wspaniała, grzeczna- chodząca dama po ogrodzie.
nareszcie chyba czuje sie prawdziwym domownikiem- zaczyna szczekać. Wczoraj w nocy biegała po ogrodzie i szczekała, w dzień tez sygnalizuje gdy sie jej cos nie podoba. [SIZE=2]Zdjęcia będą ale póxniej -siadł mi komputer w domu- nie moge sie logować

Posted

No a teraz już tylko ja - Adka w całej okazałości :)

Oczywiście miziania nigdy za wiele - jak odejdę od jednego gościa to idę witać się z drugim :)

Patrzcie wszyscy jaka jestem piękna...i jaką mam piękną sierść :)

Posted

To jeszcze raz ja - coby mnie cioteczki dobrze z każdej strony oglądnęły

A jak się ślicznie do was uśmiecham :)

A w tle piękne kwiaty - nic nie niszczę !!! Chodzę tylko wydeptanymi ścieżkami niczym królowa :)

A to już mizianie na do widzenia :)

....i jeszcze tutaj mnie ktoś pomizia.....

Papa cioteczki z dogo - to dzięki wam mam tak cudny i kochający mnie domek :) DZIĘKUJĘ WAM !!!!!

Posted

nie, nie podmieniłam :) tak sobie myślę....ile świat byłby lepszy i piękniejszy gdyby każdy piesio ze schroniska - bez względu na wiek - znajdywał taki domek i miał tak kochających i dbających o niego właścicieli....no i oczywiście tyle miziania - od cioteczek również :)

Posted

dokładnie mało jest takich dobrych ludzi

a czy twoi tescie kiedys załowali ze wzieli starego psa ?????czy nigdy im to nie pszyszło na mysl

a cóż to za kobitka z ta adka ???czyzbys to była t Kasiek

Posted

[quote name='ANETTTA']a cóż to za kobitka z ta adka ???czyzbys to była t Kasiek

na większości zdjęć jest moja mama - wtatara z dogo

ja jestem na przedostatnim - czyli tutaj

Natomiast ten Pan to mój tato

Posted

Adka naprawdę zmieniła się nie do poznania, co to może zrobić szczęśliwy dom i własna, kochająca rodzina.
A co do fotek ślubnych, bardzo chętnie pooglądamy.

Posted

Obiecałam, że jeszcze wkleję zdjęcia mojej suni, bo jej jest smutno, że tylko Adka jest gwiazdą :)

To są fotki z ostatniej soboty !!!

Tabuś uwielbia leżeć w cieniu wiśni, przed samą altaną....stamtąd widzi swoich państwa i całą okolicę

A to już sesja Tabuni wylegującej się nad oczkiem wodnym :) :D :D :D

Popatrzcie tylko na ten uśmiech :)