Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No dziewczyny działajcie :razz:

t_kasiek czy apropo mojego bazarku, możemy się umawiać na Twoim wątku ( bo ja z tymi kartkami, zaczynam sie powoli gubić )

Spworadź tutaj ewikS ( też z Krakowa jest ) i się razem spotkamy na odbiór :p

Posted

ANETTTA napisał(a):
a mogłabys załozyc jej watek ..................................tylko tak chyba mozemy jej pomoc

moglabym - pewnie tylko przydaloby sie czegos wiecej o niej dowiedziec :placz: kompletnie nie wiem do kogo mozna w jej sprawie napisac ?????

monita - pewnie, ze mozemy sie tutaj umowic...mysle, ze Adka sie nie obrazi :)

• 2 weeks later...
Posted

kurcze - zupełnie zapomniałam.....wchodzi w gre jutro albo czwartek bo przez piatek, sobote i niedziele raczej bedzie to niemozliwe - w piatek moja Klara ma wycinane guzki na sutku, przy okazji sterylka i przepuklina i w weekand bede musiala sie nia zajac
:( bardzo sie denerwuje

napisze ci na PW moj numer tel. - wyslij mi sms-ska czy jutro ci pasuje jesli tak to gdzie (jutro po poludniu bo jestem w pracy)

Posted

Gemini666 napisał(a):
nic się nie denerwuj - przeżyłam już kilka takich zabiegów u swoich psiaków - wszystko będzie dobrze!!!

i tak sie denerwuje....juz dzis od poludnia trzesa mi sie rece...serducho mi bardzo bije - nie wiem co bedzie jutro a o piatku to wole nawet nie myslec....rano zaworze Klarcie do weta i tam ja zostawiam....a ja jade do pracy i potem ja odbieram :( nie wiem jak ja przezyje ten dzien w pracy !!!!!!!!!!! :placz::placz::placz:

Posted

Klara od godziny grzeje moje kolanka...chyba czuje ze czyms sie martwie bo dzis w nocy spala mi prawie a brzuchu - nigdy sie tak nie kladla !!! zawsze przytulala sie do nog :( ...... ja ja tak bardzo kocham :( i tak strasznie sie boje.......

Posted

A teraz ja zapomniałam o kartkach ... Koniecznie musimy się zobaczyć w sobotę albo w niedzielę ( myślę, że jak wyślesz w poniedziałek, to dotrą ) :p