Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paty napisał(a):
Ale mimo wielkości doskonale potrafią zadbać o swoje interesy:P

Widać po oczkach, fajni sa. Ciekawa jestem jak odbędzie się zapoznanie. Nie ukrywam, że będe tęsknić i żałuję że to taki kawałek :)

Posted

Isadora7 napisał(a):
Widać po oczkach, fajni sa. Ciekawa jestem jak odbędzie się zapoznanie. Nie ukrywam, że będe tęsknić i żałuję że to taki kawałek :)

Tak, fajne towarzycho szykuje się Teodorkowi:)... Nic się nie martw Isadorko, skrzykniemy się i Teodorka odwiedzimy:eviltong:... w grupie i chęciach moc jamnicza:multi:!!!

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Tak, fajne towarzycho szykuje się Teodorkowi:)... Nic się nie martw Isadorko, skrzykniemy się i Teodorka odwiedzimy:eviltong:... w grupie i chęciach moc jamnicza:multi:!!!
no.. to .. nie będę się powtarzać... ale Bernadka ..jak zwykle wie co trzeba zrobić :eviltong:;):lol:
jakie super i piękne towarzycho.. oni wszyscy w klubie ..długowłosych

Posted

paty napisał(a):
Ale mimo wielkości doskonale potrafią zadbać o swoje interesy:P

A pewnie, że tak - a jak zawiążą sztamę z Teodorem, to już nikt tej brygadzie nie podskoczy :D

Dziękuję Wam za Domek dla Teodora :)

Posted

anica napisał(a):
Dziękuję , ja również za domek dla Teodorka :lol:
i jestem pewna ,że najpiękniej podziękuje.. sam Teodorek :lol:

Mam nadzieję, aczkolwiek to nie nastąpi myśle od razu.

Za kilka godzin Teodor będzie w domu, poogryzałam już wszystkie pazurki.

Posted

Teodor już w domu od kilku godzin. Nie ma doniesień aby kogoś zagryzł czy zgwałcił. Z rezydentami-samcami w tym jeden dominujący sztama i zabawa (zaobaczymy co dalej). Teraz ściskamy kciuki jeszcze jakiś czas. Zdjęcia wieczorem.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Teodor już w domu od kilku godzin.

hurra:sweetCyb:, hurra:sweetCyb:, hurra:sweetCyb:!!!

Isadora7 napisał(a):
Nie ma doniesień aby kogoś zagryzł czy zgwałcił.

Poważnie:crazyeye:? No niesamowite:hmmmm::eviltong::evil_lol:...

Isadora7 napisał(a):
Z rezydentami-samcami w tym jeden dominujący sztama i zabawa (zaobaczymy co dalej).

:Dog_run::Dog_run::Dog_run:Będzie dobrze:ylsuper:!!!
Isadora7 napisał(a):
Teraz ściskamy kciuki jeszcze jakiś czas. Zdjęcia wieczorem.

Zaciskamy bardzo, bardzo mocno:thumbs::thumbs::thumbs:!!! Czekamy na zdjęcia!!!

Posted

Podobno latał jak oszalały bawiąc sie z rezydentami, a przecież on ma bardzo chore serducho. No w sumie najbardziej się bałam tego pierwszego zetknięcia z "chłopakami". To znaczy zapewne trafi się scysja miedzy nimi niejedna. Ale jednak to pierwsze wejście rzutuje na całość.

Posted

jestem pewna ,że będzie dobrze , Teodor mądrala wie już ,że to jego domek :grins::loveu:
jamniki to przecież te.. najmądrzejsze ;):eviltong::lol:( ale tak naprawdę ,to wydaje mi się ,że gdzieś tam głęboko.. wiedzą to! wyczuwają telepatycznie? ...wiadomo im ,bardziej traumatyczne przejścia , mają za sobą ,tym dłużej to trwa... ale wiedzą... to coś.. chyba tak... jak z miłością od pierwszego wejrzenia :fadein::smile::lol: ...

Posted

Wielka radość i szczęście Teodorka jest dla nas kolejną kroplą balsamu na ogrom nieszczęść jamniczych i nie tylko.:shake: Bądź już tylko szczęśliwy i czekamy na fotorelacje:loveu: Paty - gratulacje, decyzja super :loveu::multi:, dziękujemy:lol:

Posted

naprawdę jedziemy do prawdziwego domu?

i nikt mnie już nie wyrzuci?

powiedz, ze obiecujesz że mnie nikt nie wyrzuci już nigdy

i pokochają mnie, naprawdę?

trochę się boję jak to będzie...

Posted

Cześć, jesteś już to chcę ci powiedzieć ze ja tu rządzę...

cześć Teoś, czekaliśmy na ciebie...

o to ja chyba się wpasuje na najwłaściwsze kolana...

koleś czy ja nie mówiłem kto tu rządzi...

No dobra to porządzimy razem

Posted

Wiesz Wiola, fajnie ze przywiozłaś Teodora do nas...

Trzeba posiedzieć i tu i tam...

super, ze pomogłeś Wioli przywieźć Teodora, ale i tak pamiętaj że ja tu rządzę...

jako rzekłem....

Posted

[quote name='Isadora7']naprawdę jedziemy do prawdziwego domu?

i nikt mnie już nie wyrzuci?

powiedz, ze obiecujesz że mnie nikt nie wyrzuci już nigdy

i pokochają mnie, naprawdę?

trochę się boję jak to będzie...

TAAAAAAAAAAAAAAAAK :) BĘDZIE SUUUUUUPERRRRRR :loveu:

Posted

Fotorelacja wymiata :loveu: Yorczki fajne i koleżeńskie, bez scysji zaakceptowały Teda:lol:. Samych radosnych i szczęśliwych dni całemu domkowi życzą czarodzieje:loveu::loveu::loveu:

Posted

Bądź już zawsze szczęśliwy Teodorku !
no ... chłopcy sobie ustalą... kto tu rządzi... i będzie dobrze..:evil_lol::lol:
prawdziwa , szczęśliwa rodzina - naprawdę nie mogliśmy sobie lepiej wymarzyć! ...wszystko jest jak być powinno :loveu::multi::loveu:
i jak dla mnie... to bardzo na czasie te wspaniałe wieści...ehhh .. lepiej nie! ..teraz ...,cieszmy się Twoim szczęściem ślicznoto nasza :multi:
a może .. tak czasem... jak znajdziesz chwilkę , to odwiedzisz nas Teodorku ? :lol:..