Isadora7 Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 paty napisał(a):Ale mimo wielkości doskonale potrafią zadbać o swoje interesy:P Widać po oczkach, fajni sa. Ciekawa jestem jak odbędzie się zapoznanie. Nie ukrywam, że będe tęsknić i żałuję że to taki kawałek :) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Isadora7 napisał(a):Widać po oczkach, fajni sa. Ciekawa jestem jak odbędzie się zapoznanie. Nie ukrywam, że będe tęsknić i żałuję że to taki kawałek :) Tak, fajne towarzycho szykuje się Teodorkowi:)... Nic się nie martw Isadorko, skrzykniemy się i Teodorka odwiedzimy:eviltong:... w grupie i chęciach moc jamnicza:multi:!!! Quote
anica Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Tak, fajne towarzycho szykuje się Teodorkowi:)... Nic się nie martw Isadorko, skrzykniemy się i Teodorka odwiedzimy:eviltong:... w grupie i chęciach moc jamnicza:multi:!!! no.. to .. nie będę się powtarzać... ale Bernadka ..jak zwykle wie co trzeba zrobić :eviltong:;):lol: jakie super i piękne towarzycho.. oni wszyscy w klubie ..długowłosych Quote
keakea Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 paty napisał(a):Ale mimo wielkości doskonale potrafią zadbać o swoje interesy:P A pewnie, że tak - a jak zawiążą sztamę z Teodorem, to już nikt tej brygadzie nie podskoczy :D Dziękuję Wam za Domek dla Teodora :) Quote
anica Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Dziękuję , ja również za domek dla Teodorka :lol: i jestem pewna ,że najpiękniej podziękuje.. sam Teodorek :lol: Quote
Isadora7 Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 anica napisał(a):Dziękuję , ja również za domek dla Teodorka :lol: i jestem pewna ,że najpiękniej podziękuje.. sam Teodorek :lol: Mam nadzieję, aczkolwiek to nie nastąpi myśle od razu. Za kilka godzin Teodor będzie w domu, poogryzałam już wszystkie pazurki. Quote
Isadora7 Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 Teodor już w domu od kilku godzin. Nie ma doniesień aby kogoś zagryzł czy zgwałcił. Z rezydentami-samcami w tym jeden dominujący sztama i zabawa (zaobaczymy co dalej). Teraz ściskamy kciuki jeszcze jakiś czas. Zdjęcia wieczorem. Quote
Sarunia-Niunia Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Isadora7 napisał(a):Teodor już w domu od kilku godzin. hurra:sweetCyb:, hurra:sweetCyb:, hurra:sweetCyb:!!! Isadora7 napisał(a):Nie ma doniesień aby kogoś zagryzł czy zgwałcił. Poważnie:crazyeye:? No niesamowite:hmmmm::eviltong::evil_lol:... Isadora7 napisał(a):Z rezydentami-samcami w tym jeden dominujący sztama i zabawa (zaobaczymy co dalej). :Dog_run::Dog_run::Dog_run:Będzie dobrze:ylsuper:!!! Isadora7 napisał(a):Teraz ściskamy kciuki jeszcze jakiś czas. Zdjęcia wieczorem. Zaciskamy bardzo, bardzo mocno:thumbs::thumbs::thumbs:!!! Czekamy na zdjęcia!!! Quote
Isadora7 Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 Podobno latał jak oszalały bawiąc sie z rezydentami, a przecież on ma bardzo chore serducho. No w sumie najbardziej się bałam tego pierwszego zetknięcia z "chłopakami". To znaczy zapewne trafi się scysja miedzy nimi niejedna. Ale jednak to pierwsze wejście rzutuje na całość. Quote
Celina12 Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Brawo...brawo...brawo....ale radość....też czekam na fotki.....wow.....Teodorku-miej się dobrze.... Quote
anica Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 jestem pewna ,że będzie dobrze , Teodor mądrala wie już ,że to jego domek :grins::loveu: jamniki to przecież te.. najmądrzejsze ;):eviltong::lol:( ale tak naprawdę ,to wydaje mi się ,że gdzieś tam głęboko.. wiedzą to! wyczuwają telepatycznie? ...wiadomo im ,bardziej traumatyczne przejścia , mają za sobą ,tym dłużej to trwa... ale wiedzą... to coś.. chyba tak... jak z miłością od pierwszego wejrzenia :fadein::smile::lol: ... Quote
yunona Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Wielka radość i szczęście Teodorka jest dla nas kolejną kroplą balsamu na ogrom nieszczęść jamniczych i nie tylko.:shake: Bądź już tylko szczęśliwy i czekamy na fotorelacje:loveu: Paty - gratulacje, decyzja super :loveu::multi:, dziękujemy:lol: Quote
Isadora7 Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 naprawdę jedziemy do prawdziwego domu? i nikt mnie już nie wyrzuci? powiedz, ze obiecujesz że mnie nikt nie wyrzuci już nigdy i pokochają mnie, naprawdę? trochę się boję jak to będzie... Quote
Isadora7 Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 Cześć, jesteś już to chcę ci powiedzieć ze ja tu rządzę... cześć Teoś, czekaliśmy na ciebie... o to ja chyba się wpasuje na najwłaściwsze kolana... koleś czy ja nie mówiłem kto tu rządzi... No dobra to porządzimy razem Quote
Isadora7 Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 Wiesz Wiola, fajnie ze przywiozłaś Teodora do nas... Trzeba posiedzieć i tu i tam... super, ze pomogłeś Wioli przywieźć Teodora, ale i tak pamiętaj że ja tu rządzę... jako rzekłem.... Quote
Wisełka Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 [quote name='Isadora7']naprawdę jedziemy do prawdziwego domu? i nikt mnie już nie wyrzuci? powiedz, ze obiecujesz że mnie nikt nie wyrzuci już nigdy i pokochają mnie, naprawdę? trochę się boję jak to będzie... TAAAAAAAAAAAAAAAAK :) BĘDZIE SUUUUUUPERRRRRR :loveu: Quote
yunona Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Fotorelacja wymiata :loveu: Yorczki fajne i koleżeńskie, bez scysji zaakceptowały Teda:lol:. Samych radosnych i szczęśliwych dni całemu domkowi życzą czarodzieje:loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 Mika31 napisał(a):piękne foty oczy się pocą mały cud Tak cud po całości. I niech tak zostanie. Quote
anica Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Bądź już zawsze szczęśliwy Teodorku ! no ... chłopcy sobie ustalą... kto tu rządzi... i będzie dobrze..:evil_lol::lol: prawdziwa , szczęśliwa rodzina - naprawdę nie mogliśmy sobie lepiej wymarzyć! ...wszystko jest jak być powinno :loveu::multi::loveu: i jak dla mnie... to bardzo na czasie te wspaniałe wieści...ehhh .. lepiej nie! ..teraz ...,cieszmy się Twoim szczęściem ślicznoto nasza :multi: a może .. tak czasem... jak znajdziesz chwilkę , to odwiedzisz nas Teodorku ? :lol:.. Quote
Celina12 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Super..aż łezka w oku się kręci ze wzruszenia....miej się dobrze Teodorku.....czekamy na wieści no i fotki Quote
ciumaszek1 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Teraz już będzie tylko szczęście.Wszystkiego naj...Teoś.Cudowny domek. Quote
luka1 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 No i stało się.:multi: Życzę tego wszystkim jamnikom i nie tylko. Quote
Sarunia-Niunia Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Teodorku - fajnych masz kumpli:) Duużżo, duużżo szczęścia w nowym domku Kochany nasz Jamniczy Przystojniaku!!! Quote
Recommended Posts