Sarunia-Niunia Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 I ja zaglądam do Teodorka i wciąż bardzo mocno trzymam kciuki za jego zdróweczko i domek!!! A tak wracając do Cioci Miki, musimy Ją zmobilizować do założenia wątku Maksia i Pika!!! Ciociu Miko - obiecywałaś mi, pamiętasz? Quote
anica Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 no to jamnicze brygady są przy Tobie Teodorku.. no to jak ma być?... dobrze musi być! :glaszcze: tak ciociu Miko .. wątek :) Quote
yunona Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 keakea napisał(a):Teo, jak ta Twoja pikawa? R(rrr)ulon Właśnie, że się podepnę pod pytanko Rulona, Tedi dostaje jakieś leki? Quote
keakea Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Ja dostaję taki żółty ser, co się nazywa Enarenal, kosteczkę rano i kosteczkę wieczorem :) R(rrr)ulon Quote
anica Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Przystojniaku , co tam u Ciebie ?... czy teraz , jak upały się skończyły lepiej ?... Jasia jak na liczniku ponad 30"C zaraz zaczyna.. poruszać się , jak na filmie w zwolnionym tempie :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 Teodorek witał mnie dzisiaj tańcem radości, tańczył i cieszył się. To zupełnie inny pies. Radosny, uśmiechnięty, umiejący się bawić. Wiola bardzo dużo z nim rozmawia. nabrał ciałka, sierść się błyszczy. No cześć Dorota.... masz łapóweczkę? ooo dziękuje bardzo Jak ja się lubię bawić i łapke umiem podać a i zaśpiewać potrafię jak się mnie ładnie poprosi Quote
Isadora7 Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 Powiedziałam Teodorowi, ze kroi mu się super domek. Edyta zrobiła już wizytę przedadopcyjną. Zobaczcie jak zareagował na tę informację Naprawdę? Dorota naprawdę ktos mnie pokocha? i naprawdę będę miał swój dom? i będę mógł zabrać swoja poduszeczkę? Quote
Isadora7 Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 Ojej to ja chyba nie jestem taki zły... ech a już myslałe że pozostanie mi życie wygnańca trochę się boję, ale Edyta i Dorota mówiły ze to fajny domek, wiem że czytają mój wątek i są na nim, może się odezwą, zostawiam to im do decyzji Ale będzie dobrze prawda? To zrobimy imprezę, strój balowy już mam Quote
Mika31 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Teodorku złamałeś mi serce jesteś cudowny kocham cię:loveu: Quote
yunona Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 No Tedi gratuluję, jesteś the best i na pewno nowy domek cię kocha i nie zaznasz już przykrości , tylko doświadczysz prawdziwej miłości . Dorotka i Edytka o to się postarały:loveu::multi: . Quote
Celina12 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 ....no Przystojniaku łamiesz serca aj łamiesz.Już nie zaznasz znaczenia tych trzech słów,które są w tytule Twojego wątku..... Quote
Isadora7 Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Ojej naprawdę będzie już tylko dobrze? no tak trzeba pomyślec o pakowaniu walizek dobrze mi tu ale wiem ze nie mogę na zawsze zamieszkać ale będziesz do mnie pisać listy prawda? No to podusie ja już pakuję Quote
anica Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Jakie super wiadomości - Teodorek będzie miał wspaniały domek :multi::loveu::multi: napatrzeć się nie mogę... sama Jamnicza piękność! ( a to wymyśliłam sama)hihihi... ale zobaczymy Teodorka w nowym domciu ? Quote
yunona Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 No, no Tedi pakuje walizki :multi:, fajniście Isadora opisała fotki:loveu:. Życzymy Ci Tedi szczęścia i zdrówka :lol::multi: Quote
Isadora7 Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Dorota naprawdę będę miał dzisiaj super gości na wątku? ale poduchy nie dam, nie dam osłonie własnym ciałem moja ci ona i tylko moja o coś chcesz rzucić... daleko poleciało :) Quote
Sarunia-Niunia Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Teodorku Przystojniaku, widzę, że nowe życie na Ciebie czeka - pięknie!!! A podusię koniecznie weź ze sobą:)... My wszystkie będziemy do Ciebie pisać, ale i Ty nam się pokazuj Kochany:) Quote
paty Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Teodorze, będziesz naszym nowym kolegą? Przyjedziesz do nas, prawda? My też mamy swoje poduszki, dla Ciebie też znajdzie się na nich miejsce Czekamy na Ciebie Quote
keakea Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Uważaj Teodor na kolegów, uni tacy mniejsi som :D Quote
paty Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 keakea napisał(a):Uważaj Teodor na kolegów, uni tacy mniejsi som :D Ale mimo wielkości doskonale potrafią zadbać o swoje interesy:P Quote
Recommended Posts