anica Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Ja też zaglądam ,ale chyba też jeszcze kasy trzeba na diagnostykę.. Quote
Isadora7 Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 [quote name='anica']Ja też zaglądam ,ale chyba też jeszcze kasy trzeba na diagnostykę.. Tak będzie miał robione EKG, prawdopodobnie EEG coś tam jewszcze ale to w środe powiem co było robione i będzie konsultacja i diagnoza kardiologa. A teraz Teodorek Podróżnik ( na zdjęciu ze swoją Tymczasową Panią) Quote
Sarunia-Niunia Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 http://i2.fmix.pl/fmi1917/34193e6e0011f97d4fb10f8d Ależ ten Teodorek jest piękny!!! I z jakim zainteresowaniem i skupieniem spogląda za okno.... Quote
anica Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 tak Saruniu ,jak zwykle masz rację... Teodorek jest piękny !!! w ogóle wydaje mi się , że jamniki długowłose mają w sobie .. taki arystokratyczny typ urody... Quote
Isadora7 Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 [quote name='anica']tak Saruniu ,jak zwykle masz rację... Teodorek jest piękny !!! w ogóle wydaje mi się , że jamniki długowłose mają w sobie .. taki arystokratyczny typ urody...[/QUOTE] No one tez tak uważają :) Quote
Sarunia-Niunia Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='Isadora7']No one tez tak uważają :)[/QUOTE] mhm... myślę, że mają tę świadomość, że są piękne, dystyngowane i... wyjątkowe:) Quote
Isadora7 Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']mhm... myślę, że mają tę świadomość, że są piękne, dystyngowane i... wyjątkowe:)[/QUOTE] Ale z moich obserwacji wynika ze nomen-omen sa w gorszej sytuacji. Bo każdy mówi a taki sliczny to dom znajdzie i idzie dalej. Niedawno tez takie spostzrezenie bylo w jakimś "talentszał" nie wiem jaki bo to czytalam w locie gdzieś. Odpadły podobno "czarne konie" edycji bo... byli za ładni i nie mieli łzawych historii. Nasza TopModel z 1 edycji tez powiedzmy talent i urode ma mocno dyskusyjną ale co wypłakała to jej. A na dodatek teodorek miał na poczatku przypięta łatke przez ludzi którzy powinni miec pluszowe misie albo slimaki. No bo jak to się stało, ze ten rzekomo agresywny pies, atakujacych wszystkichh i wszystko, gwałcący wszystko, odgryzajacy uszy, policzki i cholera wie co jeszcze... przez trzy tygodnie od wyjscia ze schronu nikogo nie zgwałcił i zagryzł. Natomiast ma za sobą piekło porzucenia, schroniska. Pytanie za co? Za wierną służbę 11 lat czy za diabli wiedzą co przez niespełna 3 dni? Quote
Sarunia-Niunia Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Isadora7']Ale z moich obserwacji wynika ze nomen-omen sa w gorszej sytuacji. Bo każdy mówi a taki sliczny to dom znajdzie i idzie dalej. Niedawno tez takie spostzrezenie bylo w jakimś "talentszał" nie wiem jaki bo to czytalam w locie gdzieś. Odpadły podobno "czarne konie" edycji bo... byli za ładni i nie mieli łzawych historii. [/QUOTE] Tak, to było w ub tygodniu w "You can dance"... [quote name='Isadora7']Nasza TopModel z 1 edycji tez powiedzmy talent i urode ma mocno dyskusyjną ale co wypłakała to jej.[/QUOTE] To fakt:roll: [quote name='Isadora7']A na dodatek teodorek miał na poczatku przypięta łatke przez ludzi którzy powinni miec pluszowe misie albo slimaki. No bo jak to się stało, ze ten rzekomo agresywny pies, atakujacych wszystkichh i wszystko, gwałcący wszystko, odgryzajacy uszy, policzki i cholera wie co jeszcze... przez trzy tygodnie od wyjscia ze schronu nikogo nie zgwałcił i zagryzł. Natomiast ma za sobą piekło porzucenia, schroniska. Pytanie za co? Za wierną służbę 11 lat czy za diabli wiedzą co przez niespełna 3 dni?[/QUOTE] Normalnie nóż się w kieszenie otwiera na takie historie, żeby nie powiedzieć dosadniej.... Życzę Teodorkowi z całego serducha Najlepszego pod słońcem DOMKU!!! Quote
Isadora7 Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Teodor zaczyna już ufać. Ale ma lęk.... nie chciał wyjsć na spacer z TZtem Tymczasowej Opiekunki. Czekał aż ona będzie mogła. Muszę sprawdzic czy ze mna wyjdzie :). To bardzo madry psiak. Rozumie wszystko, zaczyna sie juz troche chyba bawić. Przynosi w zębach swoje miski. Quote
Sarunia-Niunia Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Isadora7']Teodor zaczyna już ufać. Ale ma lęk.... nie chciał wyjsć na spacer z TZtem Tymczasowej Opiekunki. Czekał aż ona będzie mogła. Muszę sprawdzic czy ze mna wyjdzie :). To bardzo madry psiak. Rozumie wszystko, zaczyna sie juz troche chyba bawić. Przynosi w zębach swoje miski. To znaczy, że odzyskuje radość z życia... Wspaniała robota Jego Tymczasowej Rodzinki!!! Quote
yunona Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Tedy ma super piękną opiekunkę, razem cudownie wyglądają :multi:. Czekamy w takim razie na wieści od kardiologa.:-? Quote
luka1 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='Isadora7'] No bo jak to się stało, ze ten rzekomo agresywny pies, atakujacych wszystkichh i wszystko, gwałcący wszystko, odgryzajacy uszy, policzki i cholera wie co jeszcze... przez trzy tygodnie od wyjscia ze schronu nikogo nie zgwałcił i zagryzł.[/QUOTE] O, nie dajcie się zmylić - przyczaił się cholernik. Ja tam każdego dnia przeglądam prasę, szukam anonsu o tragicznym zaginięciu ludzi opiekujących sie Teodorkiem. Quote
anica Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 trzymamy dzisiaj kciuki za Teodorka .. oby wieści były dobre... Quote
Figunia Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Jak się miewa ta ślicznota? Trzymam kciuki by to chore serduszko okazało się całkiem, całkiem sprawne. Mnie lekarz straszył, że Figa (jamniczka) ma chore serduszko i w każdej chwili mogę się spodziewać najgorszego. Niemalże dziwił się, że jeszcze żyje - a miała wówczas jakieś 10 lat. Dożyła prawie 19-tu i wcale nie przez serce odeszła. Teodorku rozrabiaj i ciesz się życiem!!! Pozdrawiam serdecznie Quote
keakea Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Cze Teodorrr, jak tam ta Twoja pikawa? Ja też podobno mam chorą i Duża mi nie pozwala kotów ganiać. Ale jak się ma chorą pikawę, to się dostaje SER :D - ja dostaję 2 razy dziennie, taki ser, co się nazywa Enarenal, jest żółty, tylko mała ta kostka :D Tak, że się nie martw bardzo... Pozdrówki, R(rrr)ulon Quote
Isadora7 Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Ja narazie korzystam z koompa u koleżanki, umarło sie mojemu komputerowi i jest na OIOMie Quote
Sarunia-Niunia Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Odwiedzam Teodorka i przy okazji podrzucam wątek:) Quote
anica Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Maksiuniu jakiś Ty cudny !.. jakie mądre , myślące spojrzenie :kiss_2: Quote
yunona Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Pańcia pewnie dumna z Maksia:loveu: , jesteś ciuuuuudny robaczku:lol::lol::lol: Quote
Mika31 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 to prawdziwy cud mój znaleziony na ulicy miłość ogromna jest ze mną od 7 lat Quote
anica Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 ciociu Miko , ja też Jasię nazywam <mój cud> chociaż jest z nami .. niewiele ponad rok.. nam się wydaje jakby.. była z nami całe Życie! nie chcę się zastanawiać nad tym.. ale to chyba Jasia.. wyciągnęła mnie po trzech latach żałoby.. ehhh lepiej już nic nie powiem.. bo jednak nie potrafię o tym rozmawiać!.. jeszcze Nie!... zawsze mówię ,że życie bez Jamników i kwiatów (no może jeszcze muzyka) byłoby smutne!.. Teodorku-śliczniusi... cioteczki są przy Tobie.. buziaki i mizianka:buzi: Quote
Isadora7 Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 powolutku wracam z nowym dyskiem zresztą teraz trochę godzin prób odzyskania danych. W weekendzik pojawią się foty Teodorka. Pikawa arytmia i zastawka i tego faktu nic nie zmieni Quote
anica Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Uuuułaa.. to chyba nie są dobre wiadomości... jeśli chodzi o diagnostykę :sad: Teodorku obyś ślicznoto znalazł wspaniały , odpowiedzialny.. domek... Quote
Recommended Posts