Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem kto tę aukcję wystawiał... ale jeśli zalicytowano to pojawiają się dane sprzdawcy, tak? Może to jednak ktoś z Dogomaniaków, tylko mało zorientowany? Probuję jakoś wierzyć w ludzi...

Posted

Byłm dzisiaj z Ardenem&Arim na spacerze.
Piesek zrobił sie bardzo pogodny , wesoły. Jak mnie zobaczył aż piszczał z radości. Na wystawie w Katowicach porozklejałam plakaty Adreda&Ariego , ale nie wiem czy ktoś dzwonił do Emira w jego sprawie.
Kurcze ten psiak tak głeboko zapadł mi w serducho. Tak bym chciała żeby wreszczie znalazł ten ostatni , ten wymarzony dom.

Posted

Neris napisał(a):
Nie wiem kto tę aukcję wystawiał... ale jeśli zalicytowano to pojawiają się dane sprzdawcy, tak? Może to jednak ktoś z Dogomaniaków, tylko mało zorientowany? Probuję jakoś wierzyć w ludzi...

niestety jestem pewna,że to było oszustwo, ponieważ w mailu napisali mi, że pies UMIERA!!! i że jest potrzebna szybka pomoc finansowa, mam ich dane osobowe i nr konta i co z tym zrobić?:angryy:

Posted

Ten pies to mój ulubieniec, faworyt.

Wszystkim pieskom rasopodobnym łatwiej znaleść domek, a ten bidak Ari.
Dla mnie on jest śliczny , ale dla niektórych z taka blizna stracił na swojej urodzie.

Posted

Ja tego chłopaka też widziałam-nawet głaskałam:cool3: :eviltong: jego blizna wygląda o wiele lepiej-trochę inaczej tylko będzie wyglądało jego oczko koło blizny-ale to w niczym absolutnie nie przeszkadza!
P.S. z tym allegro to faktycznie:shake: ...............

Posted

Malibu: Ten pies to mój ulubieniec, faworyt.

Wszystkim pieskom rasopodobnym łatwiej znaleść domek, a ten bidak Ari.
Dla mnie on jest śliczny , ale dla niektórych z taka blizna stracił na swojej urodzie.
Jest po prostu jedyny,a że bliznę ma?dla PRAWDZIWEGO MIŁOŚNIKA ZWIERZĄT nie powinna mieć żadnego znaczenia,kochamy zwierzątka,za to że są,a nie za to jak wyglądają.Ci,dla których liczą się tylko pozory,wygląd powinni wziąć maskotkę a nie psa,tylko wtedy jest pewność że nigdy nie zbrzydnie,nie zachoruje ani nie zestarzeje się.

Posted

to chyba inni oszuści

treść wiadomości:

JAk byś chciał pomuc mojemu psiakowi prosze o konto jak wyslesz pieniadze to z dopiskiem piesek

ING BANK ŚLĄSKI O/CZĘSTOCHOWA
MAŁGORZATA WARDYŃSKA
UL.M.KONOPNICKIEJ 69
42-260 KAMIENICA POLSKA
85 1050 1142 1000 0022 1788 6411
POZDR,MAŁGORZATA

i nastepna wiadomość:

a zalicytował pan ?Bo teraz jestem bardzo zestresowany bo pie umiera pomozesz mi prosze

Posted

Wszystkiego najlepszego Ardi z okazji pierwszego dnia Wiosny,oby ta radosna pora roku była też radością w Twoim serduszku,byś znalazł Wspaniałego Pana,który już nigdy nie opuści Cię i nie skrzywdzi.Wiele szczęcia Ardenku i udanej operacji!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='diana79']a zalicytował pan ?Bo teraz jestem bardzo zestresowany bo pie umiera pomozesz mi prosze
Diana, napisz o tym w tym wątku o oszustach z allegro. Takie kwiatki powinny mieć jeden wspólny wątek, łatwiej ich gnębić :cool3:

Posted

Dabrowka napisał(a):
Diana, napisz o tym w tym wątku o oszustach z allegro. Takie kwiatki powinny mieć jeden wspólny wątek, łatwiej ich gnębić :cool3:

już napisałam:cool3:

Posted

Boże pies umiera? Może ja też powinnam zalicytować? I pogadamy sobie...

Czy w razie gdybym miała jakiś transport to Ardiego mozna na SGGW odwiedzić po tej operacji?

Posted

Spokojnie dzisiaj byłam u Ardena&Ariego i piesek czuje sie całkiem dobrze. Napewno nie gorzej niż przed kilkoma dniami.
Czeka na zabieg 28.br.

Ari bardzo , bardzo teskni na człowiekiem. Jak mnie widzi skamle, piszczy, skacze i ta wielka radość , że ktoś o nim pamieta.

Byliśmy na spacerze. Ari szybciutko załatwił swoje potrzeby a potem już tylko sie przymilał.
Jest bardzo posłusznym psiakiem. Nie ciagnie , ładnie chodzi na smyczy. Kiedy ja staje , on też staje i merda tym swoim ogonkiem.

Po spacerze opierał sie pielegniarzowi i nie chciał iść do swojego boksu.
A mnie serducho pekało .

Czy naprawde nie ma nikogo kto zechce zaopiekować sie takim niewielkim ,radosnym, wspaniałym psem ?

Czy nikt za miseczke jedzenia , ciepła kołderke i rece które przytula, nie chce przyjaźni i oddania tego wspaniałego psiaka?

Posted

Ja ironizowałam... chętnie pogadam z tym co mówił że to JEGO pies... bo moi sąsiedzi netu nie mają.

Suni zlokalizować nie mogę. Nie wiem gdzie może być, ludzi też tam nie widzę ani tego małego pieska z łańcucha.