Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będę trzymać mocno kciuki,może w sobotę szczęście się uśmiechnie do Ardenka!Można też rozwiesić w miejscu zamieszkania Ardenka w okolicznych sklepach,szpitalach,przychodniach,działkach,a nawet kościołach w niedziele rano przed mszą,tam najwięcej ludzi się kręci i ktoś w końcu Go zauważy!
:loveu::loveu:

Posted

blue.berry napisał(a):
Olga - nie zamęczą - nie dam sie :)
poza tym akurat takie rzeczy umiem i lubie robic wiec moge robic

jestem jutro o 18.00 w klinice jakby co :)

juto nie dam rady:placz:
może sob albo niedz?
Fotki dla mnie porób !!!

Posted

Ardenek&Ari był dzisiaj zemna na spacerze.
To taki kochany psiak. Cieszy sie podskakuje. Cały jest w skowronkach kiedy ktoś sie nim interesuje.

Na wystawie w Katowicach beda rozwieszone plakaty o Adrenku&aArim.

Psiaku zycze ci z całego serca nowego, kochajacego domu.

Trzymajcie kciuki .

Posted

No chyba że jakaś "młoda" dogomaniaczka takie coś popełniła nie mówiąc nic nikomu, choć i tak mi się wierzyć nie chce, w to, co sama piszę... :niedowia:
Ale to chyba musiałaby być trochę nie tego :stupid:

Wg mnie bardzo dobrze zrobiłaś, co na to reszta?
Przepraszam, że się tu tak panoszę, proszę mnie w razie co sprowadzić na ziemię :oops:

Posted

bardzo dobrze zrobiłyście !!!
ja juz zgłosiłam to do allegro.
bo ta aukcja to jest żywcem skopiowana aukcja która teraz trwa na allegro tylko że jest wystawiana przez Emir

pomysł z zalicytowaniem i wystawieniem komentarza był super - bo jak zablokuja mu nawet aukcję to inni się nie dowiedzą o co chodzi a komentarz zawsze przeczytają !!!!
BRAWO

i aukcja już została zakończona

Posted

zdrojka napisał(a):
Wstawiłam EMIRa w podpisie, link działa, udało mi się, pierwszy raz samodzielnie :multi:

moje GRATULACJE - bo mi sie nigdy samodzielnie nie udaje:-(

Posted

diana79 napisał(a):
zadałam mu pytanie na jakie konto mogę wpłacić na tego biedaka? ciekawe co odpisze?

bez licytacji dostałam namiar na jakie konto wpłacić, oczywiście prywatne i pełny adres a prośbą o wpłacanie pieniędzy bo pies umiera :angryy:
wiem, że konto na allegro jest zawieszone ale czy idzie to jeszcze gdzieś zgłosić aby oni ponieśli jakieś konsekwencje?