Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Neris napisał(a):
Z tego wszystkiego nie zdążyłam napisać...

Byłam dzisiaj rano. Chciałam pogadać. Nikt mi nie otworzył, a na podwórku nie było ŻADNEGO psa. Jest tylko ten duży czarny w budzie 100 metrów od domu.

trzymaj rękę na pulsie

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będę się starać, ale w tym tygodniu mam 3 kastracje moich psów i nie mam auta więc muszę się telepać autobusami... więc każda wyprawa to 5 godzin. Jeśli będą się dobrze czuć to podejdę jeszcze raz.

Posted

brazowa....ja tylko powiedzialam, ze moglo to wszystko wygladac inaczej - "wyp.....wacpannna z naszego podworka bo Ci przyp....." a nie wygladalo...i dlatego nie skreslam tych ludzi w 100%...

niestety nie mam rodziny na wsi....od 5 pokolen jestem warszawianka, na moje nieszczescie chyba, bo musze placic za wakacje i nie mam ziemniakow i miecha od rodziny;)....

Posted

YBOT napisał(a):
brazowa....ja tylko powiedzialam, ze moglo to wszystko wygladac inaczej - "wyp.....wacpannna z naszego podworka bo Ci przyp....." a nie wygladalo...i dlatego nie skreslam tych ludzi w 100%...

niestety nie mam rodziny na wsi....od 5 pokolen jestem warszawianka, na moje nieszczescie chyba, bo musze placic za wakacje i nie mam ziemniakow i miecha od rodziny;)....

...ja od 7 pokoleń, a jednak zamieszkałam na wsi i dla reszty rodziny jestem "ciocią ze wsi" :loveu: Cóż, czuje sie tu jak w sercu Afryki, ale po 20 latach działań widzę różnicę. Ludzie przychodzą do naszego gabinetu wet. szczepić psy, leczyć koty....A ziemniaczki i miód mogę załatwić :evil_lol:

Posted

YBOT po przeczytaniu wątku, chciałam przekazać jakieś drobiazgi na bazerek :p Tylko muszę jeszcze się doszkolić w jego organizacji ;) Postaram się jutro wystawić jakieś rzeczy :fadein: Tylko mam pytanko na jakie konto mają iść pieniądze ??

Posted

Ciociu YBOT, zgodnie z obietnicą właśnie wystawiłam coś na bazarku.
Trudno było się rozstać, ale cóż....:lol:
Dzisiaj też wysłałam 200zł na rzecz fundacji EMIR (oczywiście napomknęłam, że to na Ardenka). Oj, jaki to pracowity dzień ;)

Posted

co z ogłoszeniami, są gdzieś? Mogę go wystawić na kilkunastu stronach?
podawać kontakt ze strony Emira? możnaby dawać zdjęcie z rozwaloną głową ale ze spixelizowaną raną, żeby nie było tak drastycznie.
Tekst chyba mogę sama ułożyć, bo żadnych nowości o zachowaniu Pikusia nie było?

Posted

wrocilam....dziekuje Cioteczkom!

na konto emira, pewnie......z dopiskiem na ardenka....

ogloszen chyba nie ma nigdzie.....dawajcie wszedzie gdzie sie da....z glowa rozwalona, a jakze.....niunius bez specjalnych fajerwerkow....grzeczny i potulny....

Posted

YBOT dziewczyny szaleją na mojej aukcji za Garfieldem :mdrmed: Czyli mam zmienić na aukcji, dopisek do konta fundacji ( zamiast Arden żeby wpisywali Ari ) :???:

Posted

Tak sie martwiłm o tego psiaka. Nie miała pojecia ze jest o nim na dogo.
Widuje go dosyć czesto. To bardzo miły piesek. Byłam przekonana że jest młody. Na takiego wyglada.
Skontaktuje sie z Blue.Berry . Niedawno robiłysmy mu zdjecia .

Być może sie myle, ale kiedy widziałam Ariego zaraz po przywiezieniu na SGGW moja pierwsza myśl- to nie pogryzienie, to wygladało jak by Ariego chciano oskalpować. Ściety kawał ciała. Do kości.

Rana zaczeła sie goić. Ma załozony kołnierz , bo drapie. Prawdopodobnie potrzebna bedzie plastyka.
Ari czuje sie lepiej, do osób które już poznał zaczyna machać ogonkiem. Taki kochany psinka z niego.

Posted

wstawie zdjecia Ariego vel Ardena :) ale dopiero po weekendzie bo mam je na pracownianym komputerze. a moze w weekend cos jeszcze dorobie ;)

Malibu jak tylko jest na sggw to wyprowadza chlopaka na solidne spacery. rana sie goi i goi sie tez powoli dusza. psiak jest coraz weselszy, choc nadal bardzo cichy. czasem tylko sie żali i placze. ale zazwyczaj spokojnie sobie siedzi.

dobrze by bylo znalezc mu dobry dom...