Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On ma coś z foksia, rzeczywiście...

Ciężo mu musi teraz być psychicznie - całymi dniami biegał sobie gdzie chciał.... ale nie grozi mu już ani uderzenie przez auto ani babeszioza.

Posted

brazowa1 napisał(a):
mozna go smiło reklamowac jako mixa teriera krotkowłosego

Według mnie ma coś z collie. Troszkę podobny do mojej suni. Piękny pies. Mam nadzieję, że oczko po przeszczepie (o ile do niego dojdzie) "wróci na swoje miejsce". Niestety, nie umiem pomóc :shake:

Posted

nie mam pojecia....to wie tylko Emir....ale mysle ze w tej chwili - calkiej najszczerzej - sa bardziej potrzebujace psinki....ten ma jakies zaplecze finansowe juz chyba...obym sie nie mylila,.....nie wiem jaki jest koszt operacji plast....

Posted

Dopiero co przeczytałam tak smutną historię Ardenka.Mam nadzieje że ten bidulek,który tak bardzo wiele złego przeszedł w swoim życiu,
w końcu znajdzie kogoś kto go pokocha.Pierwszy krok nastąpił-poznał Was SWOICH NAJLEPSZYCH PRZYJACIÓŁ,którzy go wyrwali z koszmaru
i nie pozwolili zginąć.
Wasz trud nie może pójść na marne.
Oby znalazł się domek!

Posted

Jak dzisiaj byłam w klinice u dobci widziałam tego pieska. Wcześniej nie trafiłam na ten wątek. Pytałam nawet p. doktor, skąd ma tą ranę na łebku. Jest bardzo spokojny, ale słyszałam, że bardzo się ozywia na widok jednej osoby.

Posted

ojej ciekawe ktorej? pewnie bidulek kogos sobie upatrzyl....zakochal sie i mysli ze jest juz CZYJS!!! :( o rety...jak nasza sunia....sunia jednego pana! jednego jedynego....

Posted

Jomar napisał(a):
Jak dzisiaj byłam w klinice u dobci widziałam tego pieska. Wcześniej nie trafiłam na ten wątek. Pytałam nawet p. doktor, skąd ma tą ranę na łebku. Jest bardzo spokojny, ale słyszałam, że bardzo się ozywia na widok jednej osoby.

ja wiem, że tam na sggw przychodzi taka dziewczyna - nie wiemczy ona jest studentką sggw i czy ma tam jakas praktykę ale bardzo dużo czasu poświęcała Ardenkowi i ta dziewczyna mi mówiła, że Ardi bardzo zywo na nią reaguje i chce cały czas z nią przebywać - jak ją widzi to piszczy.

Posted

to prawda - tez widzialam ja bardzo psiak cieszy sie na widok tej dziewczyny. merda ogonkiem i bardoz sie ozywia i robie sie naprawde wesoly. a ta dziewczyna to wogole wspaniala osoba.

mam plakat o Arim - za jakis moment powiesze link

Posted

blue.berry napisał(a):
tenk ju wery macz :)

jakby co to Olga wiesz ze ja moge przygotowac takie plakaty dla kazdego emirowego psiaka. takze jakby co to dawaj :)

nie wiem czy ty wiesz co mówisz...jak dziewczyny sie dowiedzą...to cię zamęczą.....:evil_lol:

Posted

mieniłam troche pierwszy post, przepraszam mam poważne porblemy z netem , mam nadzieję że się udało zapisać... w razie czego proszę o sugestie co jeszcze dopisać.

Dziękuję wszystkim któzy tak bardzo się interesują losem Ardena.