amelka0 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Arusiu,jak dobrze że operacja się udała!Mam nadzieję, że czujesz się dobrze!:loveu::loveu:Teraz tylko domek znaleźć!Należy Ci się Bidaczku,tyle już wycierpiałeś... __________________ Quote
carolinascotties Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Psiaku...teraz może być już tylko z górki..MUSI BYC!!!! Quote
blue.berry Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 widzialam Ariego dzien po operacji. biedna lepetyna polatana w przeroznych miejscach. ale Ari na szczescie w doskonalym humorze :) on tak bardzo sie ciesz najmniejszym nawet zainteresowaniem. oczywiscie po operacji kolnierz znow musi byc noszony :( byc moze bedzie jeszcze jedna operacja by jak najbardziej ponaprawiac to biedne pycho. Ari to bardzo dzielny pies i niesamowicie sympatyczny. Quote
Olga132 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 dom musimy mu znaleźć najlepszy !!!! pełen miłości...może jakis ogródek..... trzeba jakąś strategię poszukiwania takiego domku obmyślić.... Quote
Evelin Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 brazowa1 napisał(a):lec Arden!............. daleko jak Adam Małysz.... Quote
carolinascotties Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 blue.berry napisał(a):widzialam Ariego dzien po operacji. biedna lepetyna polatana w przeroznych miejscach. ale Ari na szczescie w doskonalym humorze :) on tak bardzo sie ciesz najmniejszym nawet zainteresowaniem. oczywiscie po operacji kolnierz znow musi byc noszony :( byc moze bedzie jeszcze jedna operacja by jak najbardziej ponaprawiac to biedne pycho. Ari to bardzo dzielny pies i niesamowicie sympatyczny. Ardi - jesteś dzielnym psem... wierzę, że znajdzie się dom...czy moge prosić o info- na jakich stronach jest ogłoszony psiut? Quote
ewatr Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 oj widzę , że podobna tragedia psa jak u nas :-( Mozart z mojego podpisu tez bedzie miał 2 operacje i też nie wiadomo jakim cudem dalej kocha ludzi :oops: Quote
Anashar Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Ardenku, napewno znajdziesz wkrotce wspanialy dom:) Quote
Neris Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Jejku, żeby ktoś go pokochał... on na to naprawdę zasługuje. Widziałam sunię NIe chciała do mnie podejść, ale wydaje mi się że ona też ma na ciele jakieś rany, spróbuję ją namierzyć i podejść bliżej. Quote
Neris Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Ta sunia chodzi po polach, łąkach, jak widzi innego psa na spacerze to się dołącza. Spróbuję jakoś tak... sąsiadka dzisiaj potwierdziła że coś jest źle z jej skórą, ale nie widziała dokładnie co. Quote
Neris Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 NIe wygląda na ciężarną, niestety jeśli była, to szczeniaczków już nie ma. Quote
pidzej Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 na stronie Emira są nowe zdjęcia Pikusia. Pięknieje chłopak! http://fundacja-emir.org/aktualnosci/ari.htm a widziałyście niusa z 5.04? 5.04.07: ARI - ci±gle spragniony pieszczot, ¶więta spędzi w domu opiekunki Pani Oli. Quote
Neris Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Widziałam zdjęcia Ardiego po operacji. Bardzo dziękuję Emir że się nim zajęła, odwdzięczyć się mogę jedynie wpłacając 1% podatku, to niestety nie będzie dużo... Quote
Olga132 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 w poniedziałek wpadłam na chwilkę na sggw. widziałam Ariego. podszedł do mnie spokojnie a ja zaczełam go głaskać. nie wygladał na zainteresowanego tymi pieszczotami ale jak tylko przestałam to się zaczął upominac o uwagę. jest uroczy !!! Quote
kaLOlina Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 oj psinko tak wiele wycierpiales...teraz domek jest potrzebny Quote
carolinascotties Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [SIZE=2]9.04.07: Wczoraj po południu zdjęto Ariemu szwy; rana goi sie bez komplikacji; w najbliższych dniach dr Trębacz wypowie sie co do koniecznmo¶ci kolejnej operacji ( juz ostatniej). zdjęcie :loveu: Quote
Neris Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Wygląda świetnie! W porównaniu z tym co było... oko już nie jest naciągnięte, wygląda normalnie. Pidzej, dałabyś radę pomóc z ogłoszeniami? Ale muszę zapytać Emir o autoryzację. Quote
pidzej Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 [LEFT]tak...dwa razy pytałam o zgodę.[/LEFT] Quote
Recommended Posts