Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Arusiu,jak dobrze że operacja się udała!Mam nadzieję, że czujesz się dobrze!:loveu::loveu:Teraz tylko domek znaleźć!Należy Ci się Bidaczku,tyle już wycierpiałeś... __________________

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widzialam Ariego dzien po operacji. biedna lepetyna polatana w przeroznych miejscach. ale Ari na szczescie w doskonalym humorze :) on tak bardzo sie ciesz najmniejszym nawet zainteresowaniem. oczywiscie po operacji kolnierz znow musi byc noszony :( byc moze bedzie jeszcze jedna operacja by jak najbardziej ponaprawiac to biedne pycho.
Ari to bardzo dzielny pies i niesamowicie sympatyczny.

Posted

blue.berry napisał(a):
widzialam Ariego dzien po operacji. biedna lepetyna polatana w przeroznych miejscach. ale Ari na szczescie w doskonalym humorze :) on tak bardzo sie ciesz najmniejszym nawet zainteresowaniem. oczywiscie po operacji kolnierz znow musi byc noszony :( byc moze bedzie jeszcze jedna operacja by jak najbardziej ponaprawiac to biedne pycho.
Ari to bardzo dzielny pies i niesamowicie sympatyczny.

Ardi - jesteś dzielnym psem... wierzę, że znajdzie się dom...czy moge prosić o info- na jakich stronach jest ogłoszony psiut?

Posted

oj widzę , że podobna tragedia psa jak u nas :-(

Mozart z mojego podpisu tez bedzie miał 2 operacje
i też nie wiadomo jakim cudem dalej kocha ludzi :oops:

Posted

Jejku, żeby ktoś go pokochał... on na to naprawdę zasługuje.

Widziałam sunię
NIe chciała do mnie podejść, ale wydaje mi się że ona też ma na ciele jakieś rany, spróbuję ją namierzyć i podejść bliżej.

Posted

Ta sunia chodzi po polach, łąkach, jak widzi innego psa na spacerze to się dołącza. Spróbuję jakoś tak... sąsiadka dzisiaj potwierdziła że coś jest źle z jej skórą, ale nie widziała dokładnie co.

Posted

Widziałam zdjęcia Ardiego po operacji.

Bardzo dziękuję Emir że się nim zajęła, odwdzięczyć się mogę jedynie wpłacając 1% podatku, to niestety nie będzie dużo...

Posted

w poniedziałek wpadłam na chwilkę na sggw. widziałam Ariego. podszedł do mnie spokojnie a ja zaczełam go głaskać. nie wygladał na zainteresowanego tymi pieszczotami ale jak tylko przestałam to się zaczął upominac o uwagę.
jest uroczy !!!

Posted

Wygląda świetnie! W porównaniu z tym co było... oko już nie jest naciągnięte, wygląda normalnie.

Pidzej, dałabyś radę pomóc z ogłoszeniami? Ale muszę zapytać Emir o autoryzację.