Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ardenek błaga tymi Swoimi pięknymi,smutnymi oczkami o szansę!
Czy ktoś zechce mu ją jeszcze dać???Takie bidy,po tak złych przejściach,one są najwierniejszymi,najwspanialszymi przyjaciółmi,jakimi sobie można wymarzyć.
Naprawdę warto temu Psiakowi pomóc,On zrobi WSZYSTKO aby już w tym domku zostać!:-(
:-(

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Evelin napisał(a):
Ardenku trzymaj się....Może Ci się uda trafić do kochającego domku..

co za "MOŻE" ...na pewno mu sie uda znaleźć kochający domek !!!

Posted

[SIZE=2]Ardenek błaga tymi Swoimi pięknymi,smutnymi oczkami o szansę!
Czy ktoś zechce mu ją jeszcze dać???Takie bidy,po tak złych przejściach,one są najwierniejszymi,najwspanialszymi przyjaciółmi,jakimi sobie można wymarzyć.
Naprawdę warto temu Psiakowi pomóc,On zrobi WSZYSTKO aby już w tym domku zostać!

Posted

Fundacja dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych

"EMIR"

Konto Fundacji: Bank Śląski O / Grodzisk Maz. 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056 Adres: Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola

tak?
No i jak mam sprawdzić, że ktoś wpłacił pieniążki bazarkowe?

Posted

Nie wiem czy wiecie ale redakcja miesięcznika „Mój Pies” zaprasza do wzięcia udziału w plebiscycie Serce dla Zwierząt.
Emir została nominowana do tej nagrody.
Zapraszam Was do głosowania na nią:
Aby oddać swój głos, wystarczy wysłać pod numer 7238 SMS o treści: MP SERCE 8; koszt SMS-a to 2 zł (2,44 zł z VAT).

GŁOSUJCIE !!!!

Posted

hmmm.... przyznam szczerze ze nie wiem bigosie drogi.
ja to wogole nie wiem za bardzo jakimi prawami bazarek sie rzadzi. tyle co wiem ze ludzie przyjmuja pieniadze na wlasne konto a potem je przesylaja. napewno emir nie da rady potwierdzac kazdej wplaty. oni maja tyle roboty ze po prostu nie daja rady :shake:

Posted

bigos napisał(a):
Skąd mam wiedzieć/ mieć potwierdzenie, ze ktoś wpłacił pieniążki z bazarku na konto!!!!!!!!!?????????????

Mam wierzyć na słowo!?:roll:

a ile tych wpłat było? bo jak kilka i masz nazwiska osób wpłacających to mozna wysłać maila do emir z zapytaniem czy taka i taka osoba wpłaciła!
chyba że weźmiesz wpłaty na swoje konto i potem wyślesz sama na Emir

Posted

Ardi, dzisiaj pod naszą furtkę przybiegł inny psiak, jakiś mały kudłaty... pokręcił się i pobiegł dalej. Twojej miski juz nie stawiam..

Posted

bigos napisał(a):
Skąd mam wiedzieć/ mieć potwierdzenie, ze ktoś wpłacił pieniążki z bazarku na konto!!!!!!!!!?????????????

Mam wierzyć na słowo!?:roll:

tutaj jest rozliczenie- http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=25

osoba, która wygrała bazarek powinna wpisać w tytule przelewu np.

carolinascotties za bazarek -Bigos

Ja tak robię i nie mam problemów- oczywiście wysyłam rzeczy PO zaksięgowaniu wpłat :)