Anashar Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Ardenek rzeczywiście coraz lepiej wygląda :) Poprostu jest pięknym psiakiem. Musi znaleźć dom:) Quote
Anashar Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ardenku, nikt Cie jeszcze dzisiaj nie odwiedzil? :cool3: Quote
amelka0 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ardenek,to taki Wdzięczny,Wspaniały,Dzielny Psiak! Mam nadzieję że Jego smutna historia w końcu kogoś wzruszy i zapragnie oferować Swoje Serce temu Pieskowi ------------- Foksik -Najwspanialszy Piesek,po tylu złych przejściach,dwa razy wyrzucony-gdy znalazł DOM o jaki marzył,zginął tragicznie by ocalić innego Psa http://www.dogomania.pl/forum/showth...4818532,str.12 Quote
Malibu Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Właśnie że odwiedziła. Dzisiaj byłam u Ardenka&Ariego. Psina czuje sie całkiem nieźle , tylko to jego spojrzenie takie teskne. On juz tak długo w tym szpitalu. Wszyscy go przytulaja , pieszczochaja , ale tego jednego, jedynego nowego opiekuna nie ma. To jest wspaniały psiak. Quote
enia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dzis bylyśmy z Mychą w klinice i Ardi załapał sie na spacerek. Super pies z niego, choć na innych facetów na czterech łapkach powarkiwał np. boksio Filip. Abra mu nie przeszkadzała na spacerku. Ardi ma farta nie musi w klatce siedzieć, wyleguje sie obok biurka na swoim legowisku. Tylko domek już by sie przydał ........ Quote
amelka0 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ardusiu Kochany,kiedy wreszci zły los odwróci się od Ciebie? Kiedy w Dobrą Kartę się zamieni?Ty już tak długo czekasz na Domek......:-(:-( Quote
paros Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ardi na pewno znajdzie kochający domek :lol: Ale chyba z ogłoszeniami trzeba poczekać, kiedy będzie po operacji :cool3: Quote
amelka0 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Ardusiu Kochany,kiedy wreszcie zły los odwróci się od Ciebie? Kiedy w Dobrą kartę się odmieni? Ty już tak długo czekasz na Domek...:-(:-( Przyjdź Domeczku,przyjdź,prosimy..... Quote
Neris Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Pidzej obiecała pomóc z ogłoszeniami, napisałam parę dni temu do Emir czy się zgadza ale nie mam odpowiedzi... Quote
amelka0 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 I co Neris,nie odpisała Ci Emir? Co z ogłoszeniami? Ardenku,kiedy znajdziesz wreszcie domek? Quote
amelka0 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 A co to nikt przez tydzień nie zagląda do Ardusia? Quote
blue.berry Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 no moi drodzy to sie ucieszycie. 1.05.07 ARI - znalazł swój dom u Pani, która opiekowała się nim w klinice, a on zawładnął jej sercem - i ma już dom. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Neris Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Boże jak się cieszę!!!!!! Czy to ta pani która czasami go zabierała do domu na noc? Należał mu sie ten dom - po ośmiu latach biegania samopas i proszenia o jedzenie u sąsiadów... Ari, powodzenia na nowej drodze życia! Nigdy nie zapomnę Twojego rudego łebka zaglądającego przez furtkę i roześmianego pysia kiedy okazywało się, że coś jest w misce obok furtki... na szczęśćie już nie będziesz musiał szukać... Quote
amelka0 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ale super wieści!!!!Aż mi się oczy zaszkliły ze wzruszenia! Choć nigdy nie widziałam Arusia,to pokochałam Go całym sercem i co dzię tu zglądałam,poczytać co u Niego słychać,nawet się denerwowałam,że tu ponad tydzień taka cisza była.A dziś,proszę,takie Super Wieści!!!! A co to za Pani,jeśli wolno spytać,jakaś może lekarka co się Nim opiekowała?? Ardusiu Kochany-Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze!Abyś już nigdy nie zaznał głodu,chłodu ani zaniedbania!Abyś nie musiał po obcych ludziach prosić!Abyś miał Wszystkiego w Życiu pod dostatkiem!!I Wieeeele Miłości!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Toska Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 :lol: no to sobie popląsamy troszkę z radości :cunao: :lol: i wypijemy za zdrówko Ardusia i jego pani :beerchug: powodzenia w nowym wspólnym życiu !!! Quote
brazowa1 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 nie zagladam czesto na Dogo,bo mnie wkurza jego jakosc i szybkosc z jaka znikaja,pieczołowicie napisane posty :) A TU TAKA NIESPODZIANKAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: wiecej info poprosimy!!!!!!!!!!!! Quote
amelka0 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 No to czekamy na info,co to za Pani i oczywiście o fotki ładnie prosimy:multi::multi: Quote
carolinascotties Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [quote name='blue.berry']no moi drodzy to sie ucieszycie. 1.05.07 ARI - znalazł swój dom u Pani, która opiekowała się nim w klinice, a on zawładnął jej sercem - i ma już dom. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: jestem przeszczęśliwa!!! HURAAAAA !!! :multi: :multi: :multi: Dla NOWEJ PANI ARDUSIA - UŚCISKI I UKŁONY:loveu: !!! A DLA CIEBIE ARDUSIU - WSZYSTKIEGO DOBREGO !!! POWODZENIA PIESKU !!!!!! Quote
JamniczaRodzina. Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Ale super wieści.Ogromnie się cieszę że Pikusiowi się poszczęściło.:loveu: Quote
Anashar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Wspaniala wiadomosc:loveu: Ardenku juz bedzie tylko lepiej!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
blue.berry Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ariego przytulila bardzo fajna Pani :) mam nadzieje ze przy nastepnej wizycie na klinice trafie na jej dyzur i wszytsko sie wypytam. Osoba ta niesamowcie i z wielkim oddaniem opiekowala sie innymi podopiecznymi EMIR - sunia Xarą i jej gromadą szczeniaków. mysle ze Ariemu bedzie u niej napradwe dobrze. Quote
monita Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ma dom !!!! - Ale wiadomość :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts