Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 395
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie że odwiedziła. Dzisiaj byłam u Ardenka&Ariego.
Psina czuje sie całkiem nieźle , tylko to jego spojrzenie takie teskne.
On juz tak długo w tym szpitalu. Wszyscy go przytulaja , pieszczochaja , ale tego jednego, jedynego nowego opiekuna nie ma.
To jest wspaniały psiak.

Posted

Dzis bylyśmy z Mychą w klinice i Ardi załapał sie na spacerek.
Super pies z niego, choć na innych facetów na czterech łapkach powarkiwał np. boksio Filip. Abra mu nie przeszkadzała na spacerku.
Ardi ma farta nie musi w klatce siedzieć, wyleguje sie obok biurka na swoim legowisku.
Tylko domek już by sie przydał ........

Posted

Ardusiu Kochany,kiedy wreszcie zły los odwróci się od Ciebie?
Kiedy w Dobrą kartę się odmieni?
Ty już tak długo czekasz na Domek...:-(:-(
Przyjdź Domeczku,przyjdź,prosimy.....

Posted

no moi drodzy to sie ucieszycie.

1.05.07
ARI - znalazł swój dom u Pani, która opiekowała się nim w klinice, a on zawładnął jej sercem - i ma już dom.

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Boże jak się cieszę!!!!!!

Czy to ta pani która czasami go zabierała do domu na noc?
Należał mu sie ten dom - po ośmiu latach biegania samopas i proszenia o jedzenie u sąsiadów...

Ari, powodzenia na nowej drodze życia! Nigdy nie zapomnę Twojego rudego łebka zaglądającego przez furtkę i roześmianego pysia kiedy okazywało się, że coś jest w misce obok furtki... na szczęśćie już nie będziesz musiał szukać...

Posted

Ale super wieści!!!!Aż mi się oczy zaszkliły ze wzruszenia!
Choć nigdy nie widziałam Arusia,to pokochałam Go całym sercem i co dzię tu zglądałam,poczytać co u Niego słychać,nawet się denerwowałam,że tu ponad tydzień taka cisza była.A dziś,proszę,takie Super Wieści!!!!
A co to za Pani,jeśli wolno spytać,jakaś może lekarka co się Nim opiekowała??
Ardusiu Kochany-Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze!Abyś już nigdy nie zaznał głodu,chłodu ani zaniedbania!Abyś nie musiał po obcych ludziach prosić!Abyś miał Wszystkiego w Życiu pod dostatkiem!!I Wieeeele Miłości!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

:lol: no to sobie popląsamy troszkę z radości
:cunao:
:lol: i wypijemy za zdrówko Ardusia i jego pani
:beerchug:

powodzenia w nowym wspólnym życiu !!!

Posted

nie zagladam czesto na Dogo,bo mnie wkurza jego jakosc i szybkosc z jaka znikaja,pieczołowicie napisane posty :)
A TU TAKA NIESPODZIANKAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi:

wiecej info poprosimy!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='blue.berry']no moi drodzy to sie ucieszycie.

1.05.07
ARI - znalazł swój dom u Pani, która opiekowała się nim w klinice, a on zawładnął jej sercem - i ma już dom.

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

jestem przeszczęśliwa!!! HURAAAAA !!! :multi: :multi: :multi:
Dla NOWEJ PANI ARDUSIA - UŚCISKI I UKŁONY:loveu: !!! A DLA CIEBIE ARDUSIU - WSZYSTKIEGO DOBREGO !!! POWODZENIA PIESKU !!!!!!

Posted

Ariego przytulila bardzo fajna Pani :)
mam nadzieje ze przy nastepnej wizycie na klinice trafie na jej dyzur i wszytsko sie wypytam.
Osoba ta niesamowcie i z wielkim oddaniem opiekowala sie innymi podopiecznymi EMIR - sunia Xarą i jej gromadą szczeniaków.
mysle ze Ariemu bedzie u niej napradwe dobrze.