Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ziutka napisał(a):
Zawsze możesz jechać ją odwiedzić do DS :diabloti:

3 x napisał(a):
pożegnałabys ją na wizycie poadopcyjnej ;)

Czy to jakiś spisek?? chmmm????? :mad: nie wiem co by na to wszystko zaszczekała Myszka, gdyby przeczytała swój wątek ;)

sleepingbyday napisał(a):
hehehe, to się okaże - kto silniejszy, obraczus, czy mycha.

Myszka o dziwo zjadła dzisiaj całą , powtórzę CAŁĄ miseczkę suchej karmy - widocznie bardzo głodna była ;) :razz:

Dobra zmykam się ogarniać. Na szczęście już jestem spakowana... :)

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem :loveu:

Krótko :) Mysza - nie do poznania :) zakochana w moim tacie :crazyeye: ehh te suczki :mad: na szczęście Tobi mnie przywitał należycie :loveu:
z Myszką - wszystko dobrze :) zrobiła postępy - kochana kruszynka :)

Jutro postaram się napisac więcej.:)
Na razie mam problemy ze zdrowiem :roll:

Posted

Nikaragua napisał(a):
Ojej, czyżby romantyczna podróż Ci nie posłużyła?

Podróż posłużyła - bardzo :) ale już w Polsce pojawiły się pewne problemy. Mam nadzieje, że w ciągu kilku dni wszystko będzie ok.

Akrum napisał(a):
super, że już jesteś z powrotem :)

a w ogóle Myszunia chciała z Wami wracać do domu?? ;)

Hehe, może i by chciała, a może i nie ;) ja dzisiaj nocuję u rodziców - razem z Myszolem :) w końcu musze odpocząc od mężusia :evil_lol:

Posted

Myszka zdezorientowana, bo dzisiaj wróciliśmy do domu. Teraz odsypia, zresztą tak jak i Tobi ;)

Przez pierwsze 2 dni Mycha siedziała obok moich rzeczy - jak Tobi podchodził to rzucała się na Niego :roll: jak Ją rodzice posadzili
w jednym miejscu to tak siedziała, gdy brali Ją na ręcę to się trzęsła jak galareta. To samo było na spacerach - najpierw była wynoszona,
potem stała nieruchomo...
Potem był przełom, zaczęła sama powolutku wychodzić z mieszkania, potem zaczęła pokonywać strach
przed windą i schodami. Co najważniejsze - zaczęła spacerować na spacerach :evil_lol::multi:
Oczywiście bała się wielu rzeczy - spadającego listka, szczekającego psa, tupnięcia itd...
Dzisiaj po powrocie do domu troszkę się wycofała, ale to chyba z emocji i jednak stresu. :roll:

Z Tobim było różnie. Generalnie miłości między nimi nigdy nie będzie :roll: Myszka to okropna zazdrośnica, gdy była
głaskana i Tobi przechodził obok - rzucała się na Niego. Przez 3 dni gdy Myszka była w pokoju to Tobi w ogóle tam nie wchodził. Przebywanie na jednym łóżku - niemożliwe. Z czasem przyzwyczaili się i gdy się mijali - nie pojawiały się zęby.
Ale Tobi musiał kilka razy nastraszyć Myszkę, nie wytrzymał biedaczek. Do pogryzień nie doszło ;)

Acha, Mycha nie lubi dzieci (miała kontakt z 14-miesięcznym dzieckiem). Jak słyszy płacz czy
też krzyki dzieci to zaczyna się mocno kulić.

W tym tygodniu musimy pojechać na szczepienie p.wirusom. Muszę też Mychę zabezpieczyć p.kleszczom.

A tak poza tym cieszę się, że mam już tego zazdrośnika obok siebie :loveu::loveu::loveu::loveu:

Aaaaa i zachowanie czystości dla Myszki - to żaden problem ;)

Posted

jola_li napisał(a):
Śliczna tricolorka :-).
A biała nadogonkowa łatka najpiękniejsza :-)!

Dokładnie - ta łatka jest super :)

sylwija napisał(a):
bardzo elegancka :)

ale trochę masz zamieszania z nią i Tobim jednak.. myślałam, ze takie dwa sympatyczne psiaki szybko się dogadają i polubią

Tobi mieszka u moich rodziców. Mama nie pozwoliła mi Go zabrać gdy się wyprowadzałam ;) Natomiast Tobi jest bardzo cierpliwy, ale nie lubi gdy inny pies pokazuje Mu zęby. :roll:

Natomiast Mycha nie chce dogadać się z Deją. :roll:
Deja mieszka piętro wyżej, to suczka moich teściów...