obraczus87 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Ziutka napisał(a):Zawsze możesz jechać ją odwiedzić do DS :diabloti: 3 x napisał(a):pożegnałabys ją na wizycie poadopcyjnej ;) Czy to jakiś spisek?? chmmm????? :mad: nie wiem co by na to wszystko zaszczekała Myszka, gdyby przeczytała swój wątek ;) sleepingbyday napisał(a):hehehe, to się okaże - kto silniejszy, obraczus, czy mycha. Myszka o dziwo zjadła dzisiaj całą , powtórzę CAŁĄ miseczkę suchej karmy - widocznie bardzo głodna była ;) :razz: Dobra zmykam się ogarniać. Na szczęście już jestem spakowana... :) Quote
chita Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 ogarniaj sie i odpoczywaj! na wakacjach nabiera sie dwa razy wiecej sily (na dwa razy wiecej tymczasowiczow:diabloti:) Quote
majowa Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 szerokiej drogi w takim razie i najmilszego wypoczynku :) Quote
Nutusia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Ciekawe jak tam się Myszonok na swoich warszawskich wczasach sprawuje?... ;) Quote
marmosia Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malvaaa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Marta pewnie się wczasuje ale cały czas myśli jak tam Myszka :) Quote
obraczus87 Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Jestem :loveu: Krótko :) Mysza - nie do poznania :) zakochana w moim tacie :crazyeye: ehh te suczki :mad: na szczęście Tobi mnie przywitał należycie :loveu: z Myszką - wszystko dobrze :) zrobiła postępy - kochana kruszynka :) Jutro postaram się napisac więcej.:) Na razie mam problemy ze zdrowiem :roll: Quote
Akrum Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 super, że już jesteś z powrotem :) a w ogóle Myszunia chciała z Wami wracać do domu?? ;) Quote
obraczus87 Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Nikaragua napisał(a):Ojej, czyżby romantyczna podróż Ci nie posłużyła? Podróż posłużyła - bardzo :) ale już w Polsce pojawiły się pewne problemy. Mam nadzieje, że w ciągu kilku dni wszystko będzie ok. Akrum napisał(a):super, że już jesteś z powrotem :) a w ogóle Myszunia chciała z Wami wracać do domu?? ;) Hehe, może i by chciała, a może i nie ;) ja dzisiaj nocuję u rodziców - razem z Myszolem :) w końcu musze odpocząc od mężusia :evil_lol: Quote
Ziutka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 No nareszcie Martusia wróciła :loveu: :multi: Kochanieńka, zdrówka życzę :) Quote
jola_li Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Wspaniale, że Mysia zrobiła postępy :-). Widać, ze się przełamała, uwierzyła, że też może być ważna i - niech już zawsze tak będzie :-)! Quote
obraczus87 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Myszka zdezorientowana, bo dzisiaj wróciliśmy do domu. Teraz odsypia, zresztą tak jak i Tobi ;) Przez pierwsze 2 dni Mycha siedziała obok moich rzeczy - jak Tobi podchodził to rzucała się na Niego :roll: jak Ją rodzice posadzili w jednym miejscu to tak siedziała, gdy brali Ją na ręcę to się trzęsła jak galareta. To samo było na spacerach - najpierw była wynoszona, potem stała nieruchomo... Potem był przełom, zaczęła sama powolutku wychodzić z mieszkania, potem zaczęła pokonywać strach przed windą i schodami. Co najważniejsze - zaczęła spacerować na spacerach :evil_lol::multi: Oczywiście bała się wielu rzeczy - spadającego listka, szczekającego psa, tupnięcia itd... Dzisiaj po powrocie do domu troszkę się wycofała, ale to chyba z emocji i jednak stresu. :roll: Z Tobim było różnie. Generalnie miłości między nimi nigdy nie będzie :roll: Myszka to okropna zazdrośnica, gdy była głaskana i Tobi przechodził obok - rzucała się na Niego. Przez 3 dni gdy Myszka była w pokoju to Tobi w ogóle tam nie wchodził. Przebywanie na jednym łóżku - niemożliwe. Z czasem przyzwyczaili się i gdy się mijali - nie pojawiały się zęby. Ale Tobi musiał kilka razy nastraszyć Myszkę, nie wytrzymał biedaczek. Do pogryzień nie doszło ;) Acha, Mycha nie lubi dzieci (miała kontakt z 14-miesięcznym dzieckiem). Jak słyszy płacz czy też krzyki dzieci to zaczyna się mocno kulić. W tym tygodniu musimy pojechać na szczepienie p.wirusom. Muszę też Mychę zabezpieczyć p.kleszczom. A tak poza tym cieszę się, że mam już tego zazdrośnika obok siebie :loveu::loveu::loveu::loveu: Aaaaa i zachowanie czystości dla Myszki - to żaden problem ;) Quote
obraczus87 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 A teraz dzisiejsze foteczki Myszolka :) żebyście nie zapomniały jak Mysza wygląda :evil_lol: Quote
jola_li Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Śliczna tricolorka :-). A biała nadogonkowa łatka najpiękniejsza :-)! Quote
sylwija Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 bardzo elegancka :) ale trochę masz zamieszania z nią i Tobim jednak.. myślałam, ze takie dwa sympatyczne psiaki szybko się dogadają i polubią Quote
obraczus87 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 jola_li napisał(a):Śliczna tricolorka :-). A biała nadogonkowa łatka najpiękniejsza :-)! Dokładnie - ta łatka jest super :) sylwija napisał(a):bardzo elegancka :) ale trochę masz zamieszania z nią i Tobim jednak.. myślałam, ze takie dwa sympatyczne psiaki szybko się dogadają i polubią Tobi mieszka u moich rodziców. Mama nie pozwoliła mi Go zabrać gdy się wyprowadzałam ;) Natomiast Tobi jest bardzo cierpliwy, ale nie lubi gdy inny pies pokazuje Mu zęby. :roll: Natomiast Mycha nie chce dogadać się z Deją. :roll: Deja mieszka piętro wyżej, to suczka moich teściów... Quote
sylwija Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 to ona chyba w ogóle nie przepada za psiakami? Quote
obraczus87 Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 sylwija napisał(a):to ona chyba w ogóle nie przepada za psiakami? Wydaje mi się, że Ona się boi psów większych od siebie :roll: Quote
Nutusia Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Cudna spacerkowa Mysia! Fajnie, że zrobiła postępy. Zdecydowanie powinna być rozpieszczoną i rozpaskudzoną do nieprzytomności... jedynaczką! ;) Quote
kometa Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 pozwolę sobie zaprosić na wątek.. http://www.dogomania.pl/threads/224859-SZCZENIAKI-OWCZARKI-pobite-przerażone-zagłodzone..POTRZEBNE-WSPARCIE!?p=18856684#post18856684 Quote
Recommended Posts