Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Myszolińska to sama słodycz, czasami mam ochotę Ją schrupać :)

Jak Ją wieczorem połozyłam obok swojej poduszki, tak spała do rana. Średnio co dwie godzinki dawała mi soczyste buziaki, budząc mnie przy tym - skutecznie :evil_lol:

Dotarła wpłata od Marmosi oraz od Gosi R. z FB - bardzo dziękuję :) !!!

EDIT: Wczoraj zaniosłam Myszolca na górę - tak fajnie się ułozyła w posłanku Tiny, zasnęła... psów nie było, to i zasnąć mogła ;)
Może ma ktoś na zbyciu posłanko dla małego psiaka?? Myszka gdy jesteśmy w domu lubi byc na łóżku, ale jak nas nie ma, woli spac sobie na dywaniku.. to może by Jej w posłanku było wygodniej :roll:

Edited by obraczus87
Posted

W weekend nie dałam rady napisać tekstu... postaram się to załatwić.. chociaż z takimi fotami to pewnie nikt nie zadzwoni. A i ja nie wiem czy chcę, aby ktoś dzwonił ;)

Wczoraj panienka zainteresowała się swoją różową sukieneczką ;) próbowała rozwiązać pętelki :mad:

Posted

[quote name='obraczus87']W weekend nie dałam rady napisać tekstu... postaram się to załatwić.. chociaż z takimi fotami to pewnie nikt nie zadzwoni. A i ja nie wiem czy chcę, aby ktoś dzwonił ;)

Wczoraj panienka zainteresowała się swoją różową sukieneczką ;) próbowała rozwiązać pętelki :mad:[/QUOTE]
ja tam sie nie dziwie z tymi telefonami, Mycha przeurocza jest

Posted

[quote name='Nikaragua']Z bazarku zadaniami uzbierałam 6,30 :)
Przelałam Ci na konto dyszkę :) potwierdź proszę na bazarku http://www.dogomania.pl/threads/222393 jak dojdzie

Dziękuję :) jutro zajrzę na konto :)

[quote name='Nutusia']Ciocie Kochane - zajrzyjcie! Takie dziecko i taki życiowy falstart! :( Spod ziemi trzeba kasę wyciągnąć, żeby zrobić operację, po której psiątko wróci do sprawności...

http://www.dogomania.pl/threads/223340-5-miesi%C4%99czna-bita-sunia-ze-z%C5%82aman%C4%85-%C5%82apk%C4%85-b%C5%82aga-o-pomoc

Już pędzę... zamiast do "sprawności" przeczytałam do "schroniska" i już sie mocno wystraszyłam.
Kundelkowa Skarbonka na pewno pomoże, po otrzymaniu prośby na wątku KLIK

[quote name='majowa']ja tam sie nie dziwie z tymi telefonami, Mycha przeurocza jest

Przeurocza, bardzo fajna i taka mądra.....

Posted

Dzięki Dziewczyny, że jesteście :)

U Myszolca wszystko oki. Śpi z nami w łóżku, a raczej pomiędzy nami ;) do suchej karmy przekonac się nie chce. Od biedy zje kilka chrupek, ale to chyba raczej nie z głodu. Smakołyków jeść nie chce/nie umie. Dlatego kupuję dla Niej w ramach nagradzania - Brit Care kacze piersi lub chipsy kurczakowe. Z ogromną chęcią je zjada, bo składają się z mięska :evil_lol:
Coraz częściej marudzi z jedzeniem mokrej karmy - najchętniej to by parówki wcinała :roll: oczywiście kawałek paróweczki dostanie - ale od czasu do czasu.

Niestety ciągle jest strachliwa. Wczoraj mi upadła pomadka na podłogę, to Myszka zaczęła się przewracać o swoje łapy - tak uciekała. Każdy gwałtowny ruch również kończy się skuleniem, albo ucieczką.

W poniedziałek jedziemy na zdjęcie szwów, pobranie krwi i szczepienie p.wściekliźnie, coby Myszka w końcu przestała być wściekła :evil_lol:

Posted

Taki z niej strachulec jak z naszej Pchełki... Są momenty, że jest normalnie, przytula się, wywala brzuchem do góry, a nagle coś ją "chwyci", wieje do łazienki i siedzi nam smutna i z podkulonym ogonem :( Ech, strach się bać co te psiny przeszły...

Posted

u mnie co prawda nie psiak ale myszy z mania prześladowczą
czasem w ucieczce i łapy i ogon puchaty wyprzedza, a TZ smieje się że mniejsza driftuje na zakrętach

Posted

[quote name='Nutusia']Taki z niej strachulec jak z naszej Pchełki... Są momenty, że jest normalnie, przytula się, wywala brzuchem do góry, a nagle coś ją "chwyci", wieje do łazienki i siedzi nam smutna i z podkulonym ogonem :( Ech, strach się bać co te psiny przeszły...[/QUOTE]

No własnie.... :(

Posted

Sandruś Kochana :loveu: Będziemy, ale już raczej po moim powrocie :roll:
Na razie rozesłałam wici po znajomych z prośbą o przesłanie informacji dalej.
Teraz niestety czasowo nie wyrabiam, w dodatku telefon sobie popsułam, raz działa, raz nie :roll: w pracy rozmawiać ostatnio nie mogę, po pierwszej pracy pędzę do drugiej... a w tej drugiej przy 3 dzieci - nie ma takiej opcji :evil_lol:
Ostatnio znowu na zbyt wysokich obrotach działam :roll:

Posted

może ja zaczne robic podchody do TZta swego
na kolejna myche to by się może zgodził, nie musi wiedzieć ze mycha jest ciut inna :diabloti:

ona jest cudna i mnie zauroczyła

Posted

[quote name='majowa']może ja zaczne robic podchody do TZta swego
na kolejna myche to by się może zgodził, nie musi wiedzieć ze mycha jest ciut inna :diabloti:

ona jest cudna i mnie zauroczyła[/QUOTE]

Ona jest cudowna, to fakt :)

[quote name='Akrum']odwiedzam w biegu Myszkę :)
rzadko ją ostatnio odwiedzam, ale cały czas o Was myślę :)[/QUOTE]

Miło nam :)

--------------------------------------------------------------

W nocu znowu miałam pobudkę - Myszce zebrało się na czułości :loveu:

Posted

[quote name='obraczus87']W nocu znowu miałam pobudkę - Myszce zebrało się na czułości :loveu:[/QUOTE]
Taka pobudka to sama radość ;-).
A dla Myszki seans psychoterpeutyczny --- jedno liźnięcie więcej, jeden strach mniej ;-)!

Posted

Dokładnie tak - Jolu :)

-----------------------------------------------------------

Zamówiłam dzisiaj Myszce 4 puszki Brita na spóbowanie. Animonda średnio Jej smakuje, a puszka 800g jest dla Niej jak na razie za wielka :roll: zobaczymy co będzie z Britem. Oczywiście dążę do przestawienia Jej na suchą... kiepsko na razie wychodzi, ale wczoraj znowu troszkę pochrupała karmy.
Wzięłam od razu 3 paczki tych Jej przysmaków (nie krzyczcie na mnie, ale jak byście zobaczyli jak Myszka na nie patrzy to byście zamawiali je codziennie :evil_lol: Ona jak słyszy, że wyjmuje te przysmaki z lodówki to biegnie spirintem do mnie :loveu:) I na tej stronie paczuszki są tańsze o 2,10zł (na każdej paczce)

Posted

[quote name='Ewa Marta']Zaglądam do wspaniałej Myszki:-) Oj ciężko Ci będzie Obraczus z nią się rozstać...[/QUOTE]

Wiem :-( dzisiaj to już było mistrzostwo :) w nocy tak bardzo się tuliła do mnie :) achhhhh..... :loveu:
a rano obudziłam się z głową praktycznie leżącą na szafce nocnej :evil_lol: Myszol rozłożył się na mojej poduszce skutecznie mnie spychając :evil_lol: :mad: