Akrum Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 odwiedzam po weekendzie Myszonka ;) Mam nadzieję, że Mysia szybko znajdzie DS i nie zasiedzi się u Was tak, jak Pati u mnie... Quote
obraczus87 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 (edited) Myszolińska to sama słodycz, czasami mam ochotę Ją schrupać :) Jak Ją wieczorem połozyłam obok swojej poduszki, tak spała do rana. Średnio co dwie godzinki dawała mi soczyste buziaki, budząc mnie przy tym - skutecznie :evil_lol: Dotarła wpłata od Marmosi oraz od Gosi R. z FB - bardzo dziękuję :) !!! EDIT: Wczoraj zaniosłam Myszolca na górę - tak fajnie się ułozyła w posłanku Tiny, zasnęła... psów nie było, to i zasnąć mogła ;) Może ma ktoś na zbyciu posłanko dla małego psiaka?? Myszka gdy jesteśmy w domu lubi byc na łóżku, ale jak nas nie ma, woli spac sobie na dywaniku.. to może by Jej w posłanku było wygodniej :roll: Edited February 27, 2012 by obraczus87 Quote
Ellig Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Widze,ze Myszka ma sie wspaniale i cudnie wyglada w tej rozowej sukieneczce:) Quote
obraczus87 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 W weekend nie dałam rady napisać tekstu... postaram się to załatwić.. chociaż z takimi fotami to pewnie nikt nie zadzwoni. A i ja nie wiem czy chcę, aby ktoś dzwonił ;) Wczoraj panienka zainteresowała się swoją różową sukieneczką ;) próbowała rozwiązać pętelki :mad: Quote
Nutusia Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Ciocie Kochane - zajrzyjcie! Takie dziecko i taki życiowy falstart! :( Spod ziemi trzeba kasę wyciągnąć, żeby zrobić operację, po której psiątko wróci do sprawności... http://www.dogomania.pl/threads/223340-5-miesi%C4%99czna-bita-sunia-ze-z%C5%82aman%C4%85-%C5%82apk%C4%85-b%C5%82aga-o-pomoc Quote
majowa Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='obraczus87']W weekend nie dałam rady napisać tekstu... postaram się to załatwić.. chociaż z takimi fotami to pewnie nikt nie zadzwoni. A i ja nie wiem czy chcę, aby ktoś dzwonił ;) Wczoraj panienka zainteresowała się swoją różową sukieneczką ;) próbowała rozwiązać pętelki :mad:[/QUOTE] ja tam sie nie dziwie z tymi telefonami, Mycha przeurocza jest Quote
obraczus87 Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Nikaragua']Z bazarku zadaniami uzbierałam 6,30 :) Przelałam Ci na konto dyszkę :) potwierdź proszę na bazarku http://www.dogomania.pl/threads/222393 jak dojdzie Dziękuję :) jutro zajrzę na konto :) [quote name='Nutusia']Ciocie Kochane - zajrzyjcie! Takie dziecko i taki życiowy falstart! :( Spod ziemi trzeba kasę wyciągnąć, żeby zrobić operację, po której psiątko wróci do sprawności... http://www.dogomania.pl/threads/223340-5-miesi%C4%99czna-bita-sunia-ze-z%C5%82aman%C4%85-%C5%82apk%C4%85-b%C5%82aga-o-pomoc Już pędzę... zamiast do "sprawności" przeczytałam do "schroniska" i już sie mocno wystraszyłam. Kundelkowa Skarbonka na pewno pomoże, po otrzymaniu prośby na wątku KLIK [quote name='majowa']ja tam sie nie dziwie z tymi telefonami, Mycha przeurocza jest Przeurocza, bardzo fajna i taka mądra..... Quote
malvaaa Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Myszko odwiedzam cię... i przepraszam za nie obecność :) Quote
Ziutka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Ja cały czas jestem i po cichutku podczytuję ;) Quote
obraczus87 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Dzięki Dziewczyny, że jesteście :) U Myszolca wszystko oki. Śpi z nami w łóżku, a raczej pomiędzy nami ;) do suchej karmy przekonac się nie chce. Od biedy zje kilka chrupek, ale to chyba raczej nie z głodu. Smakołyków jeść nie chce/nie umie. Dlatego kupuję dla Niej w ramach nagradzania - Brit Care kacze piersi lub chipsy kurczakowe. Z ogromną chęcią je zjada, bo składają się z mięska :evil_lol: Coraz częściej marudzi z jedzeniem mokrej karmy - najchętniej to by parówki wcinała :roll: oczywiście kawałek paróweczki dostanie - ale od czasu do czasu. Niestety ciągle jest strachliwa. Wczoraj mi upadła pomadka na podłogę, to Myszka zaczęła się przewracać o swoje łapy - tak uciekała. Każdy gwałtowny ruch również kończy się skuleniem, albo ucieczką. W poniedziałek jedziemy na zdjęcie szwów, pobranie krwi i szczepienie p.wściekliźnie, coby Myszka w końcu przestała być wściekła :evil_lol: Quote
Nutusia Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Taki z niej strachulec jak z naszej Pchełki... Są momenty, że jest normalnie, przytula się, wywala brzuchem do góry, a nagle coś ją "chwyci", wieje do łazienki i siedzi nam smutna i z podkulonym ogonem :( Ech, strach się bać co te psiny przeszły... Quote
majowa Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 u mnie co prawda nie psiak ale myszy z mania prześladowczą czasem w ucieczce i łapy i ogon puchaty wyprzedza, a TZ smieje się że mniejsza driftuje na zakrętach Quote
obraczus87 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='Nutusia']Taki z niej strachulec jak z naszej Pchełki... Są momenty, że jest normalnie, przytula się, wywala brzuchem do góry, a nagle coś ją "chwyci", wieje do łazienki i siedzi nam smutna i z podkulonym ogonem :( Ech, strach się bać co te psiny przeszły...[/QUOTE] No własnie.... :( Quote
Ziutka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Będziemy ogłaszać ? :cool3: :smokin::grins::knuje::ghost_2::cooldevi: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
obraczus87 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Sandruś Kochana :loveu: Będziemy, ale już raczej po moim powrocie :roll: Na razie rozesłałam wici po znajomych z prośbą o przesłanie informacji dalej. Teraz niestety czasowo nie wyrabiam, w dodatku telefon sobie popsułam, raz działa, raz nie :roll: w pracy rozmawiać ostatnio nie mogę, po pierwszej pracy pędzę do drugiej... a w tej drugiej przy 3 dzieci - nie ma takiej opcji :evil_lol: Ostatnio znowu na zbyt wysokich obrotach działam :roll: Quote
obraczus87 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 [quote name='Pyrdka']Jak Myszeńka się sprawuje?[/QUOTE] Myszeńka - psiak idealny, ale wycofany. Już mnie zaprasza do łóżka :evil_lol: więc się Jej posłucham i idę spać :) Quote
majowa Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 może ja zaczne robic podchody do TZta swego na kolejna myche to by się może zgodził, nie musi wiedzieć ze mycha jest ciut inna :diabloti: ona jest cudna i mnie zauroczyła Quote
Akrum Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 odwiedzam w biegu Myszkę :) rzadko ją ostatnio odwiedzam, ale cały czas o Was myślę :) Quote
obraczus87 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='majowa']może ja zaczne robic podchody do TZta swego na kolejna myche to by się może zgodził, nie musi wiedzieć ze mycha jest ciut inna :diabloti: ona jest cudna i mnie zauroczyła[/QUOTE] Ona jest cudowna, to fakt :) [quote name='Akrum']odwiedzam w biegu Myszkę :) rzadko ją ostatnio odwiedzam, ale cały czas o Was myślę :)[/QUOTE] Miło nam :) -------------------------------------------------------------- W nocu znowu miałam pobudkę - Myszce zebrało się na czułości :loveu: Quote
jola_li Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='obraczus87']W nocu znowu miałam pobudkę - Myszce zebrało się na czułości :loveu:[/QUOTE] Taka pobudka to sama radość ;-). A dla Myszki seans psychoterpeutyczny --- jedno liźnięcie więcej, jeden strach mniej ;-)! Quote
obraczus87 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Dokładnie tak - Jolu :) ----------------------------------------------------------- Zamówiłam dzisiaj Myszce 4 puszki Brita na spóbowanie. Animonda średnio Jej smakuje, a puszka 800g jest dla Niej jak na razie za wielka :roll: zobaczymy co będzie z Britem. Oczywiście dążę do przestawienia Jej na suchą... kiepsko na razie wychodzi, ale wczoraj znowu troszkę pochrupała karmy. Wzięłam od razu 3 paczki tych Jej przysmaków (nie krzyczcie na mnie, ale jak byście zobaczyli jak Myszka na nie patrzy to byście zamawiali je codziennie :evil_lol: Ona jak słyszy, że wyjmuje te przysmaki z lodówki to biegnie spirintem do mnie :loveu:) I na tej stronie paczuszki są tańsze o 2,10zł (na każdej paczce) Quote
Ewa Marta Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Zaglądam do wspaniałej Myszki:-) Oj ciężko Ci będzie Obraczus z nią się rozstać... Quote
obraczus87 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='Ewa Marta']Zaglądam do wspaniałej Myszki:-) Oj ciężko Ci będzie Obraczus z nią się rozstać...[/QUOTE] Wiem :-( dzisiaj to już było mistrzostwo :) w nocy tak bardzo się tuliła do mnie :) achhhhh..... :loveu: a rano obudziłam się z głową praktycznie leżącą na szafce nocnej :evil_lol: Myszol rozłożył się na mojej poduszce skutecznie mnie spychając :evil_lol: :mad: Quote
sylwija Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 czad :D ale niesamowicie mała odżyła, cały słodziak z niej wychodzi :) Quote
Recommended Posts