obraczus87 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Dzisiaj nocuje u rodziców... i TZ wysłał mi mmsa... Mysza rozwalona na mojej poduszce :crazyeye::mad: agentka z Niej niezła :) słodziuchna agentka :) Quote
malvaaa Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 ja bym się obraziła że za mną nie tęskni tylko rozwala się obok TZa :) a tak poważnie to super że tak się rozluźniła i czuje się swobodnie :) Quote
Akrum Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='obraczus87']Mysza rozwalona na mojej poduszce [/QUOTE] hahaha w końcu musi Cię jakoś godnie zastępować i TZ dopieszczać ;) Quote
sleepingbyday Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 a my kiedy tego mmsa zobaczymy ;-)? jestem fanka brit care'a, a te smaczki są super. co do suchej karmy - może namoczoną ją spróbuj przekonać? najpierw namoczyć do paćki, potem coraz mniej... a moze to język ja jeszcze boli? jednak suche jest ostre, ona może ma niechęć psychiczną do takiego jedzenia? ( w skrócie pisze, stąd "niechęć psychiczna" ;-)) Quote
obraczus87 Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Uff dotarłam w końcu na wątek Myszola ;) Niestety ostatnio nie mam na nic czasu :shake: SBD - postaram się wrzucić. ;) mam nadzieję, że uda mi się zrobić też kilka fotek i wrzucić przed wyjazdem. Byliśmy dzisiaj z Myszolem u weta. Szwy zostały zdjęte - jeszcze 3 dni w różu panienka musi chodzić, krew została pobrana, na wściekłość Myszka została zaszczepiona. Zapłaciłam 69zł. Myszol tez jest fanka brit care'a - puszki wcina z ogromną przyjemnością, smaczki kocha :) Co do suchej to Ona namoczonej nie chce jeść.. czasami zdarza się, że zje kilka chrupek... Ona nigdy nie jadła suchej... a może powinnam odstawić mokrą? To pewnie byłaby zmuszona jeść suchą :evil_lol: Quote
Akrum Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ja moim daję suchą karme wymieszaną np. z jogurtem naturalnym lub rosołkiem lub białym serkiem i wtedy wcinają :) może tak spróbuj - no chyba, że już i tego probowałaś :) Quote
Pyrdka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Dawno mnie tu nie było. Całusy dla dzielnej dziewczynki. Quote
Nutusia Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Moje Insekty też nie chciały suchej karmy - nawet z głodu nie jadły :( Nęciłam się twarożkiem, rosołkiem, a nawet "ludzkimi" sosikami i teraz się zdarza, że zanim się zorientują, że nie ma "omasty" - wetną całą porcję ;) Quote
obraczus87 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Nutusia napisał(a):Moje Insekty też nie chciały suchej karmy - nawet z głodu nie jadły :( Nęciłam się twarożkiem, rosołkiem, a nawet "ludzkimi" sosikami i teraz się zdarza, że zanim się zorientują, że nie ma "omasty" - wetną całą porcję ;) Twarożku i rosołku - używałam i nic. Ale po powrocie spróbuje Twój sposób :) Mam wyniki badań krwi, nie znam się na nich za bardzo, ale z tego co wyczytałam to tylko poziom kreatyniny jest troszke niższy od normy, natomiast poziom białka jest wyższy. Reszta w normie :) Quote
3 x Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 obraczus87 napisał(a):Twarożku i rosołku - używałam i nic. Ale po powrocie spróbuje Twój sposób :) Mam wyniki badań krwi, nie znam się na nich za bardzo, ale z tego co wyczytałam to tylko poziom kreatyniny jest troszke niższy od normy, natomiast poziom białka jest wyższy. Reszta w normie :) a wet coś mówił nt. wyników? Quote
obraczus87 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 3 x napisał(a):a wet coś mówił nt. wyników? Nie mówiła nic, bo wyniki miałam wysłane na maila po 22 :roll: Quote
obraczus87 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Witajcie :) Jutro rano zostawiam Myszolca u moich rodziców. Mam nadzieję, że Myszka nie zje mi Tobiego ;) Wracamy rano 17.03, ale ja od razu idę na uczelnię :roll: prześpię całę zajęcia :evil_lol: Mam nadzieję, że Myszka nie będzie mocno zestresowana tym, że zostaje bez nas :roll: Musze powiedzieć mamie, że obowiązkowo musi codziennie wstawać 10 minut wcześniej :evil_lol: 10 minut na mizianko z Myszolcem - OBOWIĄZKOWE :) TZ się wkurza, że rano i wieczorem pierwsze co robię to odprawiam "mizianko" z Myszą :evil_lol: Wrócę wypoczęta (mam nadzieję) i od razu biorę się wtedy za ogłaszanie niuni. Teraz nie miałam ani czasu, ani głowy.... Quote
Nutusia Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Ja tam bym na Twoim miejscu zostawiła pisemne zastrzeżenie, żeby jej nie wyadoptowali zanim wrócicie ;) Fantastycznych wakacji i niezapomnianych wrażeń! Quote
Ziutka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Przeca ja miałam ogłaszać Myszkę a nie Ty Martusia!!!! :mad: Quote
bros Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Nutusiu albo albo, może rodzice nie zechca już jej oddać ? :):evil_lol: Quote
obraczus87 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 Nutusia napisał(a):Ja tam bym na Twoim miejscu zostawiła pisemne zastrzeżenie, żeby jej nie wyadoptowali zanim wrócicie ;) Fantastycznych wakacji i niezapomnianych wrażeń! Zostawię, zostawię ;) Dziękuję pięknie :) !!! Ziutka napisał(a):Przeca ja miałam ogłaszać Myszkę a nie Ty Martusia!!!! :mad: Noooo ja - Twoimi rękoma :loveu::evil_lol: Dzięki Kochana :) :loveu: Quote
Ziutka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 obraczus87 napisał(a): Noooo ja - Twoimi rękoma :loveu::evil_lol: Dzięki Kochana :) :loveu: Aaaa no to wszystko jasne :evil_lol: Quote
Nutusia Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 To może Ty jedź, Marta, Ziutka ogłosi, zrobimy wizytę PA i jak wrócisz już inna tymczasowiczka będzie na Ciebie czekać?... ;) :) Quote
Ziutka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Nutusia napisał(a):To może Ty jedź, Marta, Ziutka ogłosi, zrobimy wizytę PA i jak wrócisz już inna tymczasowiczka będzie na Ciebie czekać?... ;) :) Dobry pomysł Nutusiu :cool3: Co prawda, Martusia by nas zapewne utłukła :mad: za taką samowolkę...ale cóż, Wiedźma z Czarownicą dadzą radę :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted March 8, 2012 Author Posted March 8, 2012 ZIUTKA, NUTUSIA --> ja Wam dam :evil_lol::mad: tak bez pożegnania miałabym Myszola oddać do domu?? :crazyeye: Quote
Ziutka Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 obraczus87 napisał(a):ZIUTKA, NUTUSIA --> ja Wam dam :evil_lol::mad: tak bez pożegnania miałabym Myszola oddać do domu?? :crazyeye: Zawsze możesz jechać ją odwiedzić do DS :diabloti: Quote
sleepingbyday Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Nikaragua napisał(a):Jak będzie dostawać tylko suchą to zje z głodu hehehe, to się okaże - kto silniejszy, obraczus, czy mycha. Quote
3 x Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 obraczus87 napisał(a):ZIUTKA, NUTUSIA --> ja Wam dam :evil_lol::mad: tak bez pożegnania miałabym Myszola oddać do domu?? :crazyeye: pożegnałabys ją na wizycie poadopcyjnej ;) Quote
Recommended Posts