obraczus87 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Na tych wątkach, na których jestem szczególnego ruchu w adopcjach nie było i nie ma. Ale ja jestem jakaś lewa. Quote
mmd Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 obraczus87 napisał(a):Na tych wątkach, na których jestem szczególnego ruchu w adopcjach nie było i nie ma. Ale ja jestem jakaś lewa. No to, żeby było optymistycznie napiszę, że z olkuszaków w miesiąc znalazło domy ok 20 psiaków. Quote
chita Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Marta moje tabsy stress out sa niestety daaawno po terminie Quote
obraczus87 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 chita napisał(a):Marta moje tabsy stress out sa niestety daaawno po terminie Nie wiem ile one kosztują, ale i tak je kupię. Tylko nie mam kiedy. Quote
Ellig Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 obraczus87 napisał(a):Nie wiem ile one kosztują, ale i tak je kupię. Tylko nie mam kiedy. Mozna kupic przez internet okolo 30-35 zl http://www.kuchniapupila.pl/pies/zdrowie1/preparaty_doustne/stress_out_tabletki,p934785281 http://www.vetamigo.pl/Stress_out_tabletki_uspakajajace_dla_psa_60_tabl-540.html Quote
obraczus87 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 zamówiłam. zapłaciłam 36zł już z wysyłką. Quote
Nutusia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Marta, na metamorfozach szukają westa do adopcji. Napisałam PW do Kocurek, żeby się z Tobą skontaktowała... ;) Quote
obraczus87 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Nutusia napisał(a):Marta, na metamorfozach szukają westa do adopcji. Napisałam PW do Kocurek, żeby się z Tobą skontaktowała... ;) Tak, tak, dostałam PW. Ale "mój" west nie nadaje się do domu z małymi dziećmi... nie jest On również psem przytulanką. Nie ten typ ;/ Quote
Nutusia Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 (edited) No właśnie - co u Myszonka?... Bo u mnie nowa "boidupka" made in Akrum ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/225901-Gapcia-strach-i-brak-wiary-w-lepsze-jutro?p=18966916#post18966916 Edited April 17, 2012 by Nutusia Quote
Akrum Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Nutusia napisał(a):No właśnie - co u Myszonka?... Bo u mnie nowa "boidupka" made in Akrum ;) hahaha, ale mnie tym rozbawiłaś :) Quote
cisowianka Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Witam, zapisuję wątek, pamiętam że kiedyś tu zaglądałam ;) Quote
Pyrdka Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Dawno mnie u Mychy nie było. Jakieś nowości.? Na brak domu dziołszka pewno nie narzeka. Quote
obraczus87 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Witajcie :) Przedwczoraj rozpisałam się i widzę, że mój post sie nie pojawił. :roll: Może uda mi się na dniach wrzucić zdjęcia Myszolińskiej doopki. Na razie mam urwanie głowy w pracy i na uczelni (w związku ze swoją pracą mgr :-(:placz:). W weekend próbowałam pisac pracę. Myszolińska mi w tym skutecznie "pomagała" wskakując i zeskakując z łóżka non-stop :mad: kradła mi notatki, które później trafiały do Jej paszczy ;) jak zobaczyła, że juz nic nie da rady pogryźć, to w końcu zmęczona uskutecznianiem skoków na łóżko, poszła spać do posłanka (co Jej się zdarza bardzooo sporadycznie). Na podwórko Myszol nie wychodzi, Ona z rozpędem wybiega, a raczej wylatuje, często przewracając się :) Dalej jest strachulcem. Tego sie juz u Niej raczej nie zmieni... Nawet gdy biore laptopa do rak,to Mysza już zwiewa. Ale gdy laptop lezy na moich kolanach, a ja sie nie poruszam - to wszystko jest ok. Przekonała się do suchej karmy, chociaż najbardziej na świecie kocha mięsko i inne rzeczy "ludzkie". ;) Gdy jemy, dziaduje okrutnie patrząc nam prosto w oczy. A tak ogólnie to dziad z niej straszny :) Quote
Nutusia Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 No co - Myszonok też chciał zdobyć... wyższe wykształcenie! ;) Quote
malvaaa Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 odwiedzam Myszolka..... i ciesze się że wszystko ok, teraz tylko domek potrzebny :) Quote
Akrum Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 obraczus87 napisał(a):Dalej jest strachulcem. Tego sie juz u Niej raczej nie zmieni... oj zmieni się zmieni :) słuchaj ciotki od wypłoszków :) wiem co mówię :) w końcu mam u siebie taką jedną, co przez rok udawała niedostępną dla ludzi, bojącą się wszystkiego. Teraz - śmiga po łąkach z uśmiechniętym pycholem i z dnia na dzień coraz bardziej mnie zaskakuje :) Quote
majowa Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 ja tez odwiedzam Mychola i przesyłam buziaki od swoich potforów myszowatych Quote
sleepingbyday Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Nutusia napisał(a):No co - Myszonok też chciał zdobyć... wyższe wykształcenie! ;) iii tam, te wasze uniwersytety... ;-) Quote
Ellig Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 przepraszam Myszko:) Aparat cyfrowy na operacje Muszki!Nowy bazarek.Zapraszamy:smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...ek-Zapraszamy-) Quote
obraczus87 Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Siedzę w pracy :-( zamiast z Myszolem :roll: Ostatnio Było małżeństwo zobaczyć Myszola, ale nie zdecydowali się. Myśleli, że Myszol nie jest taka strachliwa.... :roll: to co, miała im się w ramiona rzucić?? :roll: Z dobrych wieści - Myszolińska przekonała się do jedzenia suchej.. od Kundelkowej Skarbonki dostała worek BRit Care dla psów małych.. i naprawdę ją wcina, że aż miło popatrzeć :loveu: zresztą w ogóle Mysza lubi produkty Bric Care ;) Oczywiście mięsko jeszcze szybciej wcina, no ale to już i tak ogromny postęp z suchą karmą. Quote
Nutusia Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Strachliwa... Ech... za to jaka satysfakcja, żeby się oswoiła i przestała być strachliwa. Ale ludzie są wygodni i leniwi... Quote
Ellig Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Myszka zasluguje na dobry domek i taki ja na pewno szybko znajdzie:) Quote
Recommended Posts