chita Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Marta ja mam cale opakowanie, tylko musze date sprawdzic bo kupowalam dawno temu, tak w razie czego jak moja Arine mialam wiezc za granice;) jak beda dobre to wysle Quote
obraczus87 Posted March 23, 2012 Author Posted March 23, 2012 chita napisał(a):Marta ja mam cale opakowanie, tylko musze date sprawdzic bo kupowalam dawno temu, tak w razie czego jak moja Arine mialam wiezc za granice;) jak beda dobre to wysle Ok, to czekam na info :) Chcę iść spać.. ale nie za bardzo mam gdzie. Tz rozwalony w poprzek łóżka, Myszka rozwalona :roll: a gdzie jest miejsce dla mnie? Do posłanka Myszolka się nie zmieszcze (niestety!) :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Witam :) Byliśmy dzisiaj z Myszolem u weta na szczepieniu p.wirusom oraz obcięciu pazurków. Zapłaciłam 46zł. Pani Doktor zbadała również guza, którego ostatnio zauważyłam. Jest to albo tłuszczak, albo jakiś krwiaczek (pozostałość np. po kopnięciu, uderzeniu). Mam go obserwować. W ramach socjalizacji poszliśmy z Myszką dzisiaj na spacer do lasu. Sporo ludzi, sporo psów, ale Myszka zachowywała sie bardzo fajnie. Potem odbyło sie kolejne zapoznanie z Deją. Było naprawdę ok, nawet Deja i Myszka chodziły sobie luzem po podwórku. Niestety potem pojawiła się Tina i zaczęła się mega afera... aferę wywołała Tina, ale Deja stanęła niby w Jej obronie, a Myszka jak to Myszka, chciała również pokazać, że potrafi pokazać zęby. Psy zaczęły się gryźć, biegać jak opętane, nie mogliśmy ich złapać. Niestety nigdzie nie miała wiadra zimnej wody, dlatego jak już ich dopadłam (normalnie się przeczołgałam po trawie :evil_lol:) to musiałam rozdzielić.Myszka mnie tak udziabała w palca, że cały mam spuchnięty :roll: Na szczęście szczepienie p.wściekliźnie miała, więc się nie wścieknę po tym ugryzieniu :evil_lol: Teraz padła, sporo emocji miała jak na jeden dzień :) Quote
obraczus87 Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 I zdjęcia z Deją.. Jakiś czas temu skończyły się już puszki. Gdyby ktoś miał na zbyciu puszki, to ja chętnie przyjmę. Myszka jednak najchętyniej zjada puszkę lub mięso. Mieszałam Jej wcześniej suchą karmę z puszką i zjadała. Polewałam suchą karmę sosikiem "ludzkim" i zjadała. Ale samej suchej - jeść nie chce. :roll: Quote
mala_czarna Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Puszki Ci przytargam jak będziemy w sobotę do Natalii jechały :) Chcesz jakąś suchą karmę, czy Myszka ma? Quote
obraczus87 Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 mala_czarna napisał(a):Puszki Ci przytargam jak będziemy w sobotę do Natalii jechały :) Chcesz jakąś suchą karmę, czy Myszka ma? Dziękuję :loveu: Suchą jeszcze ma, został jakis kilogram. Quote
mala_czarna Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 O matko, kilogram to tyle co kot napłakał ;) Co nic nie mówisz?? Quote
Akrum Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 A ja mam filmiki z Myszką :):):) [video=youtube;YZXFm4Qquhk]http://www.youtube.com/watch?v=YZXFm4Qquhk&feature=youtu.be[/video] [video=youtube;nklu8b4lY70]http://www.youtube.com/watch?v=nklu8b4lY70&feature=youtu.be[/video] [video=youtube;-_5qAo0pTAY]http://www.youtube.com/watch?v=-_5qAo0pTAY&feature=youtu.be[/video] Quote
obraczus87 Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 mala_czarna napisał(a):O matko, kilogram to tyle co kot napłakał ;) Co nic nie mówisz?? Ona suchej je tyle co kot napłakał :evil_lol: chociaż wczoraj późnym wieczorem zjadła kilka chrupek :) Akrum, bardzo dziękuję :) Filmiki króciutkie, kiepskiej jakości, ale lepsze to niż nic ;) Quote
obraczus87 Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Myszol była dzisiaj na dłuuugim spacerze, po którym oczywiście padła :) nawet na wieczorne siooo nie chciała wyjść, musiałam Ją wynosić :) Quote
Akrum Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 nie ma za co :) próbowałam wykasować to "trzęsienie" się obrazu, ale jednak ja noga jestem co do komputerów i nic z tego nie wyszło. Quote
Nutusia Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Dobrze wiem jak boli, gdy dziabnie mysz polna ;) Ale ona nie chciała - prawdopodobnie trzaskała ząbkami na lewo i prawo i padło akurat na Twój palec... Quote
obraczus87 Posted March 26, 2012 Author Posted March 26, 2012 Akrum napisał(a):nie ma za co :) próbowałam wykasować to "trzęsienie" się obrazu, ale jednak ja noga jestem co do komputerów i nic z tego nie wyszło. TY noga?? Ja nie umiem nawet filmiku wrzucić na wątek :roll: Nutusia napisał(a):Dobrze wiem jak boli, gdy dziabnie mysz polna ;) Ale ona nie chciała - prawdopodobnie trzaskała ząbkami na lewo i prawo i padło akurat na Twój palec... Myszka jest bardzo walecznym psem :evil_lol: wiedziałam, że któraś mnie ugryzie, w końcu włozyłam ręce pomiędzy gryzące się psy :) i z dwojga złego, wolałam aby ugryzła mnie Myszka niż Deja :) Quote
sleepingbyday Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 sprawdźcie na zaadoptuję psa, miałam wrażenie, ze były jakieś ogłoszenia pasujące pod myszkę.... Quote
obraczus87 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 sleepingbyday napisał(a):sprawdźcie na zaadoptuję psa, miałam wrażenie, ze były jakieś ogłoszenia pasujące pod myszkę.... Wrzuciłam tam Myszolka :) Quote
Akrum Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 już ogłaszacie Myszolinkę? jeśli tak, to jakiś odzew jest?? Quote
Ziutka Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Akrum napisał(a):już ogłaszacie Myszolinkę? jeśli tak, to jakiś odzew jest?? Dzisiaj będe ogłaszać kruszynke ;) Quote
obraczus87 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Ziutka napisał(a):Dzisiaj będe ogłaszać kruszynke ;) Dziekuję ;) Quote
Ziutka Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 obraczus87 napisał(a):Dziekuję ;) Nie ma za co :diabloti: Quote
obraczus87 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Ziutka napisał(a):Nie ma za co :diabloti: Ja wiem doskonale, że NIE MA :diabloti::evil_lol: Quote
Ziutka Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 obraczus87 napisał(a):Ja wiem doskonale, że NIE MA :diabloti::evil_lol: Pewnie, ze NIE MA :evil_lol: :eviltong: :diabloti: Quote
Ellig Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 No to jak rusza ogloszenia Zutki to zaraz jakis sie domek pojawi na horyzoncie!Trzymam kciuki!:) Quote
obraczus87 Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Byłam dzisiaj z Myszką na godzinnym spacerze po lesie. Myszka jak zwykle padła, na wieczorny spacerek wyjść nie chciała księżniczka :) Na dzieci w lesie reagowała okropnym strachem :roll: jak Jej rzuciłam patyczka to prawie mi się wyrwała ze strachu :roll: Gdyby ktoś miał na zbyciu smycz flexi i mógłby ją oddać, to byłabym wdzięczna. Niestety skarbonka Myszki jest prawie pusta,a ja niestety jestem teraz znacznie poniżej zera... a taka smyczka by się przydała, gdyż panienkę zaczyna denerwować krótka smycz :evil_lol: Quote
Recommended Posts