Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja jestem dumna z Inciowej suczynki - jeszcze niedawno był z niej rozpuszczony bachor, który zjadał natychmiast każdego pojawiającego się w progu psiaka, a teraz burczy, kiełki szczerzy, ale psich gości wpuszcza i nawet troszeczkę się Pańciami dzieli :):):)

Posted

Wróciłysmy ze spacerku właśnie. Dla Kiki 1 spacer=1 siku i 1 qpa. Za to konkretna. Na dworze grzeczna, ale z domu wychodzić nie chce, trzeba Ją przekonywać. szanse na porozumienie obu panienek są bliskie zeru. Nie mogę żadnej głaskać, bo OBIE zazdrosne. Inka tak sie wściekła, że biegnąc w celu zabicia Kiki, wywaliła się na panelach. Kika tez potrafi sie odwarknąć konkretnie.

Posted

Incia napisał(a):
Wróciłysmy ze spacerku właśnie. Dla Kiki 1 spacer=1 siku i 1 qpa. Za to konkretna. Na dworze grzeczna, ale z domu wychodzić nie chce, trzeba Ją przekonywać. szanse na porozumienie obu panienek są bliskie zeru. Nie mogę żadnej głaskać, bo OBIE zazdrosne. Inka tak sie wściekła, że biegnąc w celu zabicia Kiki, wywaliła się na panelach. Kika tez potrafi sie odwarknąć konkretnie.

Kurczę, niefajnie... Dasz jakoś radę?

Posted

Roszpunka napisał(a):
Kurczę, niefajnie... Dasz jakoś radę?

Dam, ale niedługo. Wiesz, jaki mam system pracy, nie zostawie Ich samych na 8 godzin. Mogę panny odizolować, ale jaki to ma sens, żeby Kika znów siedziała w zamknięciu?

Posted

Wiem kochana :( Tym bardziej jestem Ci wdzięczna...
Myślę i siwieję... Potem oszaleję...
Ale wcześniej wkleję zdjęcia...

jedziemy...

w lecznicy...

spacerek...

poznaję Inkę (jeszcze wtedy nie wiedziałam, że będziemy sobie pokazywać ząbki...

taka jestem nieśmiała...

Posted

prawy profil i oczko...

fajne legowisko jest u cioci Inci w kuchni...

ale ja jestem pies kanapowy...

straszliwie śpiący...

po drugim myciu już tylko troszkę brudku ze mnie spływało...

Posted

wącham, to chyba nie ja - taka czyściutka...

tutaj mnie nie domyły - trzeba poprawić...

zrobiło mi się chłodno, więc dostałam kocyk i podusię...

zakopałam się po same uszka...

dobranoc...

Posted

Dzień dobry! Noc przespana, poranne sprawy załatwione, ciocia zaraz spada do pracy, a dziewczyny zostaja same. Kika wczoraj bardzo pomagała mi w sprzątaniu klatek chomików, wąchała wszystko dokładnie (nie dziwię się), potem chciała zjeść Jane Rambo (trochę się dziwię, bo stara, chora i chuda). Bardzo lubi oglądać telewizję i słuchać jak śpiewa kanarek. Po dworze chodzi ładnie, ale nie chce się ubierać w szeleczki i wychodzić. Nie chciała też wsiąść ze mną do samochodu. Może się boi, że Ją gdzieś wywiozę, zostawię...Dziewczyny, ratujcie, Ona się do mnie coraz bardziej przywiązuje, a nie może ze mną zostać, i to nie tylko dlatego, że moja Inka za Nią nie przepada...

Posted

[quote name='zachary']Incia, a ja Cię kocham za Kikunię! A Twoja suczynka, no cóż...zwyczajnie zazdrosna o pańcię i miejsce w stadzie...
Ciociu, czemu Ty nie jesteś wujkiem:loveu:

Posted

Słodka jest strasznie i już widać że śliczna sunia z niej będzie, jeszcze tylko troszkę te oczka podleczyć. Tylko co z tym DT, przecież ona nie może trafić z powrotem do tamtego miejsca :(

Posted

wegielkowa napisał(a):
Superowa, taka Mrówka Faraona.

Już sobie wyobraziłam ze 4 takie mrówki w mojej cukierniczce................
ale rzeczywiście, ten ryjek jakiś taki jamniczy?......