zachary Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Incia, a ja Cię kocham za Kikunię! A Twoja suczynka, no cóż...zwyczajnie zazdrosna o pańcię i miejsce w stadzie... Quote
Jasza Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Zapisuję karmelową piękność. Poczytam jutro. Quote
mmd Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Dobrze, to czekam na foty do później-później. Może być jutro, tymczas najważniejszy. Oby się udało... Quote
Roszpunka Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 A ja jestem dumna z Inciowej suczynki - jeszcze niedawno był z niej rozpuszczony bachor, który zjadał natychmiast każdego pojawiającego się w progu psiaka, a teraz burczy, kiełki szczerzy, ale psich gości wpuszcza i nawet troszeczkę się Pańciami dzieli :):):) Quote
Roszpunka Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 mmd napisał(a):Dobrze, to czekam na foty do później-później. Może być jutro, tymczas najważniejszy. Oby się udało... Oby... ale słabo to widzę... Qźwa, no... Quote
Plicha Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Zapiszę sobie sunię, mam nadzieję że znajdzie się dt. Quote
Incia Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Wróciłysmy ze spacerku właśnie. Dla Kiki 1 spacer=1 siku i 1 qpa. Za to konkretna. Na dworze grzeczna, ale z domu wychodzić nie chce, trzeba Ją przekonywać. szanse na porozumienie obu panienek są bliskie zeru. Nie mogę żadnej głaskać, bo OBIE zazdrosne. Inka tak sie wściekła, że biegnąc w celu zabicia Kiki, wywaliła się na panelach. Kika tez potrafi sie odwarknąć konkretnie. Quote
barb Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Dziś tylko zapiszę. Jutro postaram sie przeczytać wątek. Quote
Roszpunka Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Incia napisał(a):Wróciłysmy ze spacerku właśnie. Dla Kiki 1 spacer=1 siku i 1 qpa. Za to konkretna. Na dworze grzeczna, ale z domu wychodzić nie chce, trzeba Ją przekonywać. szanse na porozumienie obu panienek są bliskie zeru. Nie mogę żadnej głaskać, bo OBIE zazdrosne. Inka tak sie wściekła, że biegnąc w celu zabicia Kiki, wywaliła się na panelach. Kika tez potrafi sie odwarknąć konkretnie. Kurczę, niefajnie... Dasz jakoś radę? Quote
Incia Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Roszpunka napisał(a):Kurczę, niefajnie... Dasz jakoś radę? Dam, ale niedługo. Wiesz, jaki mam system pracy, nie zostawie Ich samych na 8 godzin. Mogę panny odizolować, ale jaki to ma sens, żeby Kika znów siedziała w zamknięciu? Quote
Roszpunka Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Wiem kochana :( Tym bardziej jestem Ci wdzięczna... Myślę i siwieję... Potem oszaleję... Ale wcześniej wkleję zdjęcia... jedziemy... w lecznicy... spacerek... poznaję Inkę (jeszcze wtedy nie wiedziałam, że będziemy sobie pokazywać ząbki... taka jestem nieśmiała... Quote
Roszpunka Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 prawy profil i oczko... fajne legowisko jest u cioci Inci w kuchni... ale ja jestem pies kanapowy... straszliwie śpiący... po drugim myciu już tylko troszkę brudku ze mnie spływało... Quote
Roszpunka Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 wącham, to chyba nie ja - taka czyściutka... tutaj mnie nie domyły - trzeba poprawić... zrobiło mi się chłodno, więc dostałam kocyk i podusię... zakopałam się po same uszka... dobranoc... Quote
Ziutka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Pamiętajcie, ze jak coś, to służę ogłoszeniami dla malutkiej... Quote
Roszpunka Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Pamiętamy :loveu: i z góry dziękujemy :) EDIT: wpłynęła stówka od mmd i 20 zł od ani shirley :loveu: Dziękuję pięknie :) Quote
Incia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Dzień dobry! Noc przespana, poranne sprawy załatwione, ciocia zaraz spada do pracy, a dziewczyny zostaja same. Kika wczoraj bardzo pomagała mi w sprzątaniu klatek chomików, wąchała wszystko dokładnie (nie dziwię się), potem chciała zjeść Jane Rambo (trochę się dziwię, bo stara, chora i chuda). Bardzo lubi oglądać telewizję i słuchać jak śpiewa kanarek. Po dworze chodzi ładnie, ale nie chce się ubierać w szeleczki i wychodzić. Nie chciała też wsiąść ze mną do samochodu. Może się boi, że Ją gdzieś wywiozę, zostawię...Dziewczyny, ratujcie, Ona się do mnie coraz bardziej przywiązuje, a nie może ze mną zostać, i to nie tylko dlatego, że moja Inka za Nią nie przepada... Quote
Incia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='zachary']Incia, a ja Cię kocham za Kikunię! A Twoja suczynka, no cóż...zwyczajnie zazdrosna o pańcię i miejsce w stadzie... Ciociu, czemu Ty nie jesteś wujkiem:loveu: Quote
Ellig Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ale zdjecia ekstra:) Kika ma bardzo duze lapy, tak jakby jeszcze miala rosnac, takie smieszne jak u szczeniaka duzej rasy:) Quote
Plicha Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Słodka jest strasznie i już widać że śliczna sunia z niej będzie, jeszcze tylko troszkę te oczka podleczyć. Tylko co z tym DT, przecież ona nie może trafić z powrotem do tamtego miejsca :( Quote
malagos Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 wegielkowa napisał(a):Superowa, taka Mrówka Faraona. Już sobie wyobraziłam ze 4 takie mrówki w mojej cukierniczce................ ale rzeczywiście, ten ryjek jakiś taki jamniczy?...... Quote
Ziutka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Pamiętajcie, że piszę się do ogłaszania slicznotki jak coś ;) Quote
Recommended Posts