Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tęskno mi za Kikunią...Tak mi strasznie żal, że nie mogła u mnie zostać...Ale w nowym DT jest Jej bardzo dobrze, a ja mam nadzieję, że szybciutko znajdzie się Jej własny DOM. Jest piękna, mądra i słodka.
KIKA-KOCHAM CIĘ!!!
Wszystkim Cioteczkom tu obecnym serdecznie dziękuję. Za pomoc dla tego biednego psiaka, za obecność, za dobre słowo. Przywracacie wiarę w człowieka. Wszystkiego dobrego dla Was, Waszych rodzin i zwierzaków!!!

Posted

Tyle miłych Cioteczek do Kikuni zajrzało, kiedy ja na końcu świata balowałam ;) Dziękuję bardzo, Wam również życzę, aby wszystkie kłopoty zostały w minionym roku, szczęście i zdrowie dopisywało każdego dnia, a wszyscy podopieczni znaleźli cudowne domki :)

Jaszko - Kika ma 10, może 12 miesięcy...

Posted

U Kiki wszystko w porządku - sylwestrową kanonadę przespała.
Jest bardzo grzeczna i towarzyska, ładnie je i powolutku nabiera ciałka. Dostaje specyfik na sierść i skórę, żeby się z niej tak nie sypało.

Tylko perspektyw na razie brak...

Posted

Roszpunka napisał(a):
Nie mam wyjścia. Trzeba pannicę szybciutko do domku wysłać, zanim będzie musiała z powrotem do rudery trafić. Nie mam w zapasie zbyt wielu awaryjnych DT :(

Przeglądnęłaś wszystkie wątki na przygarne psa?
Moze jeszcze gdzieś Kikunie można wstawić?

Posted

barb napisał(a):
Przeglądnęłaś wszystkie wątki na przygarne psa?
Moze jeszcze gdzieś Kikunie można wstawić?

Siądę i dokładnie przejrzę, chociaż nadziei wielkich nie mam.

Posted

Roszpunka napisał(a):
Siądę i dokładnie przejrzę, chociaż nadziei wielkich nie mam.

Trzeba próbować. Niektóre psy w ten sposób znajdują dom. Na przyklad Lili z Boguchwały.

Posted

ania shirley napisał(a):
Jakby była zbiórka na DT, a ja przegapię, to proszę o przypominajką na pw. A może już przesłać deklarację?

Na razie nie przesyłaj - cały czas trzymam się wersji, że deklaracje pójdą na sterylkę, nie na płatny DT.