Maruda666 Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Biedna mała:( Choć i tak miała szczęście, że żyje. Będę zaglądać. Finansowo spróbuje coś pomóc, ale dopiero w styczniu:shake: Quote
storozak Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Zaglądam do suni... trzymam kciuki i będę podrzucać małą.... Quote
majowa Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 ciocia jak tylko przyjdzie moja pensja dorzuce wam na karme albo weta, na co będzie bardziej potrzeba Quote
Roszpunka Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Dzięki kochane! Z taką pomocą sunieczka nie zginie :) Próbuję wykombinować jakiś DT... naprawdę fajna, przylepna z niej dziewczynka, tak bardzo wtula się w ludzi... Quote
Igiełka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 mocno trzymamy kciuki by udało się załatwić tymczas :) Quote
mmd Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Obudziłam się na moment i przyszłam zobaczyć, czy coś się zadziało, a tu taki ruch :) Roszpunko, nieźle zadziałałaś :) A tak się bałam, że zostaniesz prawie sama z tym nieszczęściem. Quote
[email protected] Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 jestem i ja piękna niunia a taka bidna Quote
Martika&Aischa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 mmd napisał(a):To już jest nas dwie :) Bo w kupie siła ;) trzeba suni pomóc koniecznie. Zaraz po świętach ruszę z bazarkiem. Quote
Nutusia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Jestem i ja. Dziewuszki, do świąt nic już, niestety, nie wymyślę. Ale po świętach... się zobaczy ;) Ważne, żeby była choć podstawowa diagnoza, czy nie jest chora na coś, co może zarazić inne psy (głównie o skórę mi chodzi, bo piszecie, że ma łupież...). No i te oczy... to pewnie jednak okulista będzie musiał docelowo zobaczyć. Quote
mmd Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Martika@Aischa napisał(a):Bo w kupie siła ;) trzeba suni pomóc koniecznie. Zaraz po świętach ruszę z bazarkiem. I kupy nikt nie ruszy ;) Dzień dobry :) Quote
Roszpunka Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Nutusia napisał(a):Jestem i ja. Dziewuszki, do świąt nic już, niestety, nie wymyślę. Ale po świętach... się zobaczy ;) Ważne, żeby była choć podstawowa diagnoza, czy nie jest chora na coś, co może zarazić inne psy (głównie o skórę mi chodzi, bo piszecie, że ma łupież...). No i te oczy... to pewnie jednak okulista będzie musiał docelowo zobaczyć. We wtorek po świętach zabieram Kikę do lecznicy - przynajmniej coś będzie wiadomo. Jeżeli chodzi o okulistę, to w Kielcach niestety takowego nie ma, mam nadzieję, że porządne odrobaczenie i przeleczenie antybiotykiem wystarczy. Jeżeli nie, będę się martwić dalej. A w ogóle - dzięki kochane, że jesteście :) Przyszłość suni powoli przestaje rysować się w takich strasznie ponurych barwach... Quote
Martika&Aischa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 mmd napisał(a):I kupy nikt nie ruszy ;) Dzień dobry :) :no-no-no::roflt:Bo kto by się odważył ;) Wesołych, Cudownych i Wspaniałych Świąt cioteczki :* A suni życzę żeby jak najszybciej znalazła kochający domek. Quote
Ellig Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Na jaki adres mozna wyslac karme dla suni, poprosze kontakt na pw z telefonem.Moze uda mi sie jeszcze cos kupic. Quote
ania shirley Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Jestem. Obiecuję dorzucić coś w styczniu. Quote
Ellig Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 20 kg karmy kupione, mam nadzieje ,ze dotrze najpozniej we wtorek, srode po swietach.:) Quote
mmd Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Roszpunko - ja jednak nie wystawię bazarku, ale dorzucę się zaraz po Świętach co na jedno wychodzi w sumie :) Okazało się, że mam więcej kasy, za to mniej czasu, więc wpisz mnie z jednorazową deklaracją 100 :) Quote
Roszpunka Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Ellig napisał(a):20 kg karmy kupione, mam nadzieje ,ze dotrze najpozniej we wtorek, srode po swietach.:) mmd napisał(a):Roszpunko - ja jednak nie wystawię bazarku, ale dorzucę się zaraz po Świętach co na jedno wychodzi w sumie :) Okazało się, że mam więcej kasy, za to mniej czasu, więc wpisz mnie z jednorazową deklaracją 100 :) Dziękuję :) Nie wiem, co bym sama zrobiła... Jesteście wspaniałe :) Teraz wychodzę, po powrocie wszystko uzupełnię. Quote
Poker Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Ale ona bardzo się męczy z tymi oczkami.Serce mi pęka na myśl jak jej dokuczają. Nie macie w domu jakichkolwiek kropli do oczu z antybiotykiem? Na pewno jej nie zaszkodzą. Quote
Roszpunka Posted December 23, 2011 Author Posted December 23, 2011 Poker napisał(a):Ale ona bardzo się męczy z tymi oczkami.Serce mi pęka na myśl jak jej dokuczają. Nie macie w domu jakichkolwiek kropli do oczu z antybiotykiem? Na pewno jej nie zaszkodzą. Od jutro będzie miała oczka zakrapiane Gentamycyną (albo jakoś tak). Musi wytrzymać do wtorku... Potem stanę na głowie, żeby już nie musiała wracać i siedziec sama prawie całą dobę. Quote
Recommended Posts