Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Roszpunka napisał(a):
Może będzie brudna, ale nie dopuszczę, żeby chorowała. Nie mam pojęcia, co innego mogę w obecnej sytuacji zrobić - zbierać deklaracje na hotelik?

Tak!!!!
Deklaruję 10zł. Wiem ,ze to mało...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania shirley napisał(a):
Tak!!!!
Deklaruję 10zł. Wiem ,ze to mało...

Kochana jesteś :)

Póki nie będzie chociaż większej części deklaracji nie ma co marzyć o hoteliku. Nie mogę wziąć całości na siebie, bo mnie TZ o głowę skróci. I tak dobrze, że się nie krzywi na moje wydatki na bezdomniaki...

Posted

Zależy jaki hotelik i gdzie... Blisko jest jeden dobry, ale wiem, że tam miejsc nie ma i w dodatku kolejka... Czaszka mi paruje - jutro idę żebrać o DT choć na kilka dni, bo nie będę mogła spać, jak ona tam wróci... Trzymajcie kciuki.

Trzy dyszki to już coś :)

I musimy myśleć o szczepieniach i sterylce.

Posted

Plicha napisał(a):
Może wyjściem byłby płatny domowy dt? Znacie taki?

W sumie bez różnicy, czy płatny DT, czy hotelik. Wszystko rozbija się o kasę.
Jutro postaram się zrobić sesję foto i ruszymy z ogłoszeniami. W poniedziałek (o ile stan oczu pozwoli) zaszczepię Kikę. Jeszcze chwila i trzeba ciachać...

Posted

[quote name='Plicha']Wiem że chodzi o kasę :( ale w domu jednak lepiej niż w kojcu jeśli już trzeba płacić.

Cały czas myślę - na razie choćbym miała na głowie stanąć, załatwię jej awaryjny DT - potem może się jakiś litościwy BDT znajdzie...
A jeżeli nie, to zawsze jest kilka dni na zbieranie deklaracji, ogarnięcie trochę sytuacji...

Nie wiem, wielka jest?

Posted

Ona jest mała moim zdaniem, ile waży? Może Agata myslała że jest większa bo na innych zdjęciach wygląda na większą, mi się nawet z rodezjanem skojarzyła ale to chyba drobinka jest?

Posted

zachary napisał(a):
Malutko waży.....Wysoki jamnik....dobre!!! Drobinka z niej....

Dla mnie to ona taka kieszonkowa raczej ;) Ale ja mam dużą suńkę i w ogóle gustuję w psach, które można głaskać bez schylania :)

Posted

Witamy się z Kikunią. Jest malutka i grzeczniutka:loveu:Żeby tak żyła w zgodzie z moim szczęściem czarnym, to kto wie...Nie próbują się zagryźć, ale obie są w stresie. Kika uznała mnie za swoją, kiedy Ją głaskam, warczy na Inkę. W odwrotną stronę jeszcze gorzej-Inka prezentuje swoje wszystkie patenty w temacie pies obronny. Nie ma nic bardziej straszliwego niż czarny pies szczerzący kły. Nawet, gdy ten pies waży 11 kg;)

Posted

storozak napisał(a):
Moja czarna sunia waży 8kg a jak ząbki pokaże i się nastroszy to jak mały dzik wygląda:)

Moja to wygląda upiornie po prostu:diabloti:Strach się bać. 5 garbów sierściowych jej rośnie, a że jeszcze dziąsła ma różowe w czarne plamki, to sobie wyobraź...
Co do Kikuni jeszcze-ładne qpy robi, ale duże. Na bank nie wchłania jeszcze jak należy. Nie jest żarłoczna, nie broni jedzenia, boi się nadal szelek i ma problemy z chodzeniem po panelach. No i mamy poważny problem z zakrapianiem oczek. Broni się rękami i nogami.

Posted

ja patrzę na zdjęcie to wielka się nie wydaje ale Roszpunka mówiła że ona jest przy 164cm wzrostu ponad kolano a Kaja sięga mi do kolana a ja mam 150cm także nizutka nie jest ja strasznie przepraszam ale dla mnie to już większy piesek jest boska na 100% znajdzie szybciutko domek nawet nie wiecie jak mi przykro odmówic.

Posted

Marzeń o które warto walczyć.
Radości, którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei bez której nie da się żyć.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2012
oby nie był gorszy od minionego
ale decydowanie lepszy
w sprawach finansowych i zawodowych
aby wszystkie pieski były kochane
życzy Wanda ze swoimi pieskami

Posted

NataZG napisał(a):
20 zl stalej ode mnie, cioteczki:-)

Pięknie dziękuję :) Ja jednak ciągle mam nadzieję, że zamiast na hotel, będziemy zbierać jedynie na sterylkę....
Dziś wieczorem Kika trafi do kolejnego awaryjnego DT, co daje nam kilka kolejnych dni na szukanie tymczasu do momentu adopcji. Wkrótce postaram się o foty do ogłoszeń (dziś niestety nie da rady) i mam nadzieję, że domek się znajdzie raz dwa.