Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Roszpunka napisał(a):
Jeszcze tylko miejsce dla suni... Jestem chyba zmęczona , bo wszystko widzę w czarnych barwach.

Tak bywa, że wydaje się, że nagle zostałaś sama ze wszystkimi problemami świata, ale to minie. Zrobiłaś wszystko, co się dało, nie wyszło. Tak czy owak, mała jest bezpieczna i oczka się poprawiają. Trzeba mieć zawsze nadzieję.

Posted

Mi się wydaje, że kojec dla takiej małej psiny to trochę bez sensu. Nie ma przecież sytuacji, że ona koczuje na dworze bez opieki. Roszpunka coś mi pisała przed świętami, że może w lecznicy by ją przetrzymali, to już na pewno lepsza opcja z tych płatnych.

Posted

Roszpunko, wzajemnie!
Szczęśliwego Nowego Roku! urozmaiconego i kolorowego, a w nim: bieli zimą śnieżną i niezbyt mroźną, wiosną kwietnych kobierców w ogrodach i na łąkach, latem pogodnego nieba i malowanych zbożem jasnych łanów, wszystkich kolorów jesieni, a nade wszystko życzę zdrowia na każdą porę roku.

Posted

Najpierw muszę się dowiedzieć, kto to w ogóle jest... Poczekam, aż odpowie na pytania Liki. Nie wydam psa w ciemno.

Kilka fotek do ogłoszeń - tak na szybko... Kolejne - w przyszłym roku ;)

Posted

Gdzie Ty takie piękności wynajdujesz Roszpunko!!!
Jest cudna!!!
Na zdjęciach wygląda na sporą, to może wprowadzać w błąd, bo 10 kilo, to jak wieksza pchła ;-)
Zrobię jej gumtree, tablicę i cafe, w jakim jest wieku?