[email protected] Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 wyslałam pw może będę mogła pomóc Quote
mmd Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [email protected] napisał(a):wyslałam pw może będę mogła pomóc Seriooooo???? :loveu::loveu: Quote
Ziutka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 mmd napisał(a):Seriooooo???? :loveu::loveu: Noo...bo Agatka to fajna dziewczyna jest :loveu: :cool3: Quote
mmd Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 A może pójdzie ktoś ocucić Roszpunkę, bo chyba zemdlała z wrażenia i leży gdzieś tam ;) Quote
Ellig Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 mmd napisał(a):A może pójdzie ktoś ocucić Roszpunkę, bo chyba zemdlała z wrażenia i leży gdzieś tam ;) Na 100% nic nie widzi, nic nie slyszy:):).Jutro Kaja tymczasowiczka Agaty ma jechac do domu, oby tak sie stalo, trzymajmy kciuki! Wtedy jest szansa na dt dla Kiki:) Quote
barb Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ellig napisał(a):Na 100% nic nie widzi, nic nie slyszy:):).Jutro Kaja tymczasowiczka Agaty ma jechac do domu, oby tak sie stalo, trzymajmy kciuki! Wtedy jest szansa na dt dla Kiki:) Trzymam kciuki. Quote
Roszpunka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Rozmawiałam z Agatą - jeszcze nic pewnego, ale kto wie, kto wie... :) Quote
malagos Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [email protected] napisał(a):wyslałam pw może będę mogła pomóc Agatka to nowy dt, ale ma wiernych kibiców..:) Quote
[email protected] Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 no i niestety chyba tym razem zawiodę wszystkich dyskutowaliśmy z TZ i odpadamy jako dt gdyż Kika wydaje się nam dużym psem a my możemy wziąc niskopodlogowego typu jamnik przepraszam namieszałam:-( Quote
mmd Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Roszpunko, to Kika jest duża? Mi się wydawało, że nie... Quote
Igiełka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 niestety.. :-( o dobry tymczas najtrudniej Quote
Roszpunka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 mmd napisał(a):Roszpunko, to Kika jest duża? Mi się wydawało, że nie... Nie jest duża, ale nie jest malutka - średniaczek, jak dla mnie... Brakuje mi pomysłów - jutro będzie musiała wrócić tam, skąd ją zabrałam. Być może udałoby mi się znaleźć jej miejsce na kilka dni, ale to bez sensu, skoro na dłuższą metę brakuje perspektyw :( Dla mnie to kłopot, nawet pojechać zrobić zdjęcia oznacza wycieczkę ponad 30 kilometrów w jedną stronę, poza tym, trudno wygospodarować na wszystko czas... Eh.... Quote
Roszpunka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Też nie wiem... Na razie jedynym wyjściem, jest zawiezienie Kiki tam, skąd przyjechała... Innego wyjścia póki co, nie widzę. Muszę przemyśleć, jak zgrać kontrolę u weta ze szczepieniami i sesją foto. Quote
Roszpunka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Smutno... nawet nie wiesz, jak bardzo... Quote
zachary Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 I znowu cały dzień na podwórku, a w nocy ...w zimnym, pustym domu....Sama, taka szczeniorkowata, zdziczeje biedulka, znowu będzie brudna, chora......O rany..... Quote
Roszpunka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Może będzie brudna, ale nie dopuszczę, żeby chorowała. Nie mam pojęcia, co innego mogę w obecnej sytuacji zrobić - zbierać deklaracje na hotelik? Quote
zachary Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Roszpunko, jak nie ma dt, to hotelik wydaje się być lepszą opcją...Miałaby kontakt z człowiekiem, bezpośrednią opiekę....A tak, Wy macie kawał drogi do tego opuszczonego domostwa, gdzie ona bytowała...Wiem,że dzisiaj ciężko z deklaracjami, ale spróbujmy, może akurat.Ona taka przymilna, bezkonfliktowa, może ktoś się w niej zakocha szybko... Quote
barb Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 A nie mozna zacząć juz jej ogłaszać? Ziutka sie zadeklarowala. Roszpunko, co ty na to? Quote
Roszpunka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 zachary napisał(a):Roszpunko, jak nie ma dt, to hotelik wydaje się być lepszą opcją...Miałaby kontakt z człowiekiem, bezpośrednią opiekę....A tak, Wy macie kawał drogi do tego opuszczonego domostwa, gdzie ona bytowała...Wiem,że dzisiaj ciężko z deklaracjami, ale spróbujmy, może akurat.Ona taka przymilna, bezkonfliktowa, może ktoś się w niej zakocha szybko... Słabo to widzę, szczerze mówiąc... Deklaracje to jedno, miejsce w hoteliku to inna sprawa. Jakoś jest mi nie po myśli płacić kilka stówek za pobyt Kiki w kojcu... Quote
Roszpunka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 barb napisał(a):A nie mozna zacząć juz jej ogłaszać? Ziutka sie zadeklarowala. Roszpunko, co ty na to? Zdjęcia - nie ma na razie z czym jej ogłaszać... Quote
Recommended Posts