Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmd napisał(a):
A może pójdzie ktoś ocucić Roszpunkę, bo chyba zemdlała z wrażenia i leży gdzieś tam ;)

Na 100% nic nie widzi, nic nie slyszy:):).Jutro Kaja tymczasowiczka Agaty ma jechac do domu, oby tak sie stalo, trzymajmy kciuki!
Wtedy jest szansa na dt dla Kiki:)

Posted

Ellig napisał(a):
Na 100% nic nie widzi, nic nie slyszy:):).Jutro Kaja tymczasowiczka Agaty ma jechac do domu, oby tak sie stalo, trzymajmy kciuki!
Wtedy jest szansa na dt dla Kiki:)

Trzymam kciuki.

Posted

mmd napisał(a):
Roszpunko, to Kika jest duża? Mi się wydawało, że nie...

Nie jest duża, ale nie jest malutka - średniaczek, jak dla mnie...

Brakuje mi pomysłów - jutro będzie musiała wrócić tam, skąd ją zabrałam. Być może udałoby mi się znaleźć jej miejsce na kilka dni, ale to bez sensu, skoro na dłuższą metę brakuje perspektyw :(
Dla mnie to kłopot, nawet pojechać zrobić zdjęcia oznacza wycieczkę ponad 30 kilometrów w jedną stronę, poza tym, trudno wygospodarować na wszystko czas... Eh....

Posted

Też nie wiem... Na razie jedynym wyjściem, jest zawiezienie Kiki tam, skąd przyjechała... Innego wyjścia póki co, nie widzę.
Muszę przemyśleć, jak zgrać kontrolę u weta ze szczepieniami i sesją foto.

Posted

Roszpunko, jak nie ma dt, to hotelik wydaje się być lepszą opcją...Miałaby kontakt z człowiekiem, bezpośrednią opiekę....A tak, Wy macie kawał drogi do tego opuszczonego domostwa, gdzie ona bytowała...Wiem,że dzisiaj ciężko z deklaracjami, ale spróbujmy, może akurat.Ona taka przymilna, bezkonfliktowa, może ktoś się w niej zakocha szybko...

Posted

zachary napisał(a):
Roszpunko, jak nie ma dt, to hotelik wydaje się być lepszą opcją...Miałaby kontakt z człowiekiem, bezpośrednią opiekę....A tak, Wy macie kawał drogi do tego opuszczonego domostwa, gdzie ona bytowała...Wiem,że dzisiaj ciężko z deklaracjami, ale spróbujmy, może akurat.Ona taka przymilna, bezkonfliktowa, może ktoś się w niej zakocha szybko...

Słabo to widzę, szczerze mówiąc... Deklaracje to jedno, miejsce w hoteliku to inna sprawa. Jakoś jest mi nie po myśli płacić kilka stówek za pobyt Kiki w kojcu...