Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem jak Afra czuje się teraz ale w nocy zawieźliśmy sunię do lecznicy.
Konieczna była ponowna operacja -koszt astronomiczny ale to była
jedyna szansa na ratowanie życia suni . Trzymajcie kciuki .

Posted

Sunia przeżyła noc. W takiej sytuacji nie pojedzie do DS. Potrzebujemy pomocy - w prawdzie najważniejsze teraz to, żeby sunia z tego wyszła,
ale powoli dociera też do nas to, ile trzeba zapłacić. Obecnie cena waha się w okolicach 1000zł :( ale to dopiero początek...
Sunia krwawiła do jamy brzucha, przywieźliśmy ją dosyć wcześnie (była jeszcze różowa). Jeśli okaże się, że to był błąd lekarski (a prawdopodobnie jest), wet który ją sterylizowal zaplaci nam za to...............................................

Posted

Dlaczego ostatnio tak się dzieje że u psiaków które już mają mieć lepiej pojawiają się przeszkody :(
Afruniu..... !!! Nie poddawaj się !!! Zdrowiej słoneczko kochane.

Posted

Marlena:) napisał(a):
Zaraz jedziemy do suni z Jo37, bo telefonicznie nie dowiemy się niczego przed godziną 11.
Damy znać Tolce bezpośrednio po tym jak wyjdziemy z kliniki :(

Czekamy na wieści !!!!

Posted

Tola podaj nr.konta coś wpłacę na sunię.Oby tylko przeżyła!Zaglądałam do Afry tylko nie pisałam.Tak się cieszyłam,że sunia ma dom a tu takie przykre wieści.

Posted

Afra to nie tylko uroda, to także wspaniała osobowość, przypomina mi piękną Lady, to dystyngowane damy wprost księżniczki...!
Walcz Afro dla nas, dla przyszłych państwa, dla świata...!

Posted

Tak, ale tamci weci mówili, że przed zabiegiem trzeba będzie robić kolejne.......
Pan Neli tak ufał temu wetowi, że ... gdybym wiedziała, że wet popełni błąd
zaniosłabym sunię na plecach do wetki Jo37. Nie wiedziałam, sądziłam, że będzie dobrze,
że oddałam sunię w dobre ręce... Ja jestem przekonana, że to wet coś spieprzył,
bo to był krwotok bezpośrednio po sterylce.

Byliśmy u suni, wygląda dużo lepiej, ale jej stan nie pozwala jeszcze na zabranie jej do domu.
Zobaczymy wieczorem - mamy nadzieję, że będzie dobrze.

Warszawa, cywilizowane miasto, wyspecjalizowana klinika i tak banalny błąd w sztuce.
W naszej podkarpackiej dziurze znani mi weci nie dopuściliby do czegoś takiego...

Posted

Marlena:) napisał(a):
Tak, ale tamci weci mówili, że przed zabiegiem trzeba będzie robić kolejne.......
Pan Neli tak ufał temu wetowi, że ... gdybym wiedziała, że wet popełni błąd
zaniosłabym sunię na plecach do wetki Jo37. Nie wiedziałam, sądziłam, że będzie dobrze,
że oddałam sunię w dobre ręce... Ja jestem przekonana, że to wet coś spieprzył,
bo to był krwotok bezpośrednio po sterylce.

Byliśmy u suni, wygląda dużo lepiej, ale jej stan nie pozwala jeszcze na zabranie jej do domu.
Zobaczymy wieczorem - mamy nadzieję, że będzie dobrze.

Warszawa, cywilizowane miasto, wyspecjalizowana klinika i tak banalny błąd w sztuce.
W naszej podkarpackiej dziurze znani mi weci nie dopuściliby do czegoś takiego...

Miejmy nadzieję, ze suni szybko się polepszy i wyzdrowieje! Arfuniu, czekamy na Ciebie !