Marlena:) Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Na miejscu krwiaka zrobił się niestety guz - niewielki, bo niewielki, ale widać.. Jest szansa, że się wchłonie - z tego co wiem bardzo duża ;) Quote
Havanka Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Marlena:) napisał(a):Na miejscu krwiaka zrobił się niestety guz - niewielki, bo niewielki, ale widać.. Jest szansa, że się wchłonie - z tego co wiem bardzo duża ;) Oby tak było. Quote
Tola Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 Wieści z DS (od Marleny:smile: Afry vel Carmen zabranej z zamojskiego schroniska W sobotę byli na wystawie psów i okazało się, że sunia nie jest "w typie OH", ale w 100% rasowym owczarkiem holenderskim:eviltong: Quote
Havanka Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Tola napisał(a):Wieści z DS (od Marleny:smile: Afry vel Carmen zabranej z zamojskiego schroniska W sobotę byli na wystawie psów i okazało się, że sunia nie jest "w typie OH", ale w 100% rasowym owczarkiem holenderskim:eviltong: A to dopiero:evil_lol:! Czyli do tej pory, Marlena nie wiedziała, ze adoptowała owczarka holenderskiego;). Myślę, że bez względu na rasę i tak będzie kochana jak dotąd ! Quote
Recommended Posts