Tola Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Iljova napisał(a):Teraz jej życie w końcu jest normalne jeszcze tylko wspaniały DS na zawsze i to wszystko Trzeba myslec o ogłoszeniach dla królewny:) Quote
Ty$ka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Ludzie będą walić drzwiami i oknami :D Bo któż by nie chciał takiej cudownej pięknotki? Quote
Marlena:) Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Afra ma jakieś zboczenie do telewizji - nienawidzi jej i jak nie zwracam na nią uwagi oglądając TV podchodzi do kontaktu i wyłącza! Dzisiaj się zemściła i wyłączyła też z drugiej strony - antenę - z tym, że psy nie potrafią odkręcać, więc złączka niestety poniosła porażkę. Noi kablówka nie działa.. Wiedźma no nie? Quote
baster i lusi Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Marlena:) napisał(a):Afra ma jakieś zboczenie do telewizji - nienawidzi jej i jak nie zwracam na nią uwagi oglądając TV podchodzi do kontaktu i wyłącza! Dzisiaj się zemściła i wyłączyła też z drugiej strony - antenę - z tym, że psy nie potrafią odkręcać, więc złączka niestety poniosła porażkę. Noi kablówka nie działa.. Wiedźma no nie? kurde ale ona mądrala:lol:.może jest zazdrosna o telewizor?:evil_lol: Quote
Itske Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 [quote name='Marlena:)']Afra ma jakieś zboczenie do telewizji - nienawidzi jej i jak nie zwracam na nią uwagi oglądając TV podchodzi do kontaktu i wyłącza! QUOTE] To bardzo ekologiczny pies, dbający o psychiczne zdrowie ludzi i o swoje wlasne :-) Quote
Iljova Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Itske napisał(a):[quote name='Marlena:)']Afra ma jakieś zboczenie do telewizji - nienawidzi jej i jak nie zwracam na nią uwagi oglądając TV podchodzi do kontaktu i wyłącza! QUOTE] To bardzo ekologiczny pies, dbający o psychiczne zdrowie ludzi i o swoje wlasne :-) Masz rację :lol: Quote
Tola Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Dzisiaj nie dm juz rady, ale jutro zaczynam prosic o ogłoszenia, bo jeszcze się dziewczynka zasiedzi:cool3: OczywiScie najpierw sterylka. Quote
Marlena:) Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Nie trzeba, mama Jacka jest zakochana, on też niestety już jej nie odda...twierdzi, że jest zbyt podobna do niego... Eh..a ona mi buty kradnie... Quote
Tola Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='Marlena:)']Nie trzeba, mama Jacka jest zakochana, on też niestety już jej nie odda...twierdzi, że jest zbyt podobna do niego... Eh..a ona mi buty kradnie... Napisz to jeszcze raz, bo nie wierzę:evil_lol: :multi::multi::multi: Dziewczyny - Afra ma dom:multi: No nie - nie zasnę dzisiaj ze szczęscia;) Quote
Tola Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Afra ma dom:multi: Afra ma dom:multi: Marlena - dziękuję:loveu: Quote
handzia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ojej, też przecieram oczy ze zdumienia ;) Wspaniale :multi::multi::multi: Quote
Ty$ka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 :crazyeye: :cunao: Skaczę pod sufit! :sweetCyb::laugh2_2: :sweetCyb: :laugh2_2: :sweetCyb: :laugh2_2: :sweetCyb: :laugh2_2: Quote
Tola Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 No to sie porobiło;) Afra - ma się ten urok, co sunieczko:p Quote
Havanka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Fantastyczna wiadomość !!! Tola, zauważyłas? Łatka też ekspresowo dom znalazła !!! Teraz kolej na Gajkę... Quote
Tola Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 Havanka napisał(a):Fantastyczna wiadomość !!! Tola, zauważyłas? Łatka też ekspresowo dom znalazła !!! Teraz kolej na Gajkę... Wiem. Wciąż mam nadzieję. Miejsce w hoteliku czeka. Quote
Marlena:) Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Tolka przepraszam, ze wczoraj nie odebrałam, ale wyszłam z ogonami i tak mnie wymęczyły, że nie sprawdziłam nawet połączeń. Noi przechrzciliśmy suńkę - wabi się teraz Carmen - na nową drogę nowe imię ;)\ Wczoraj zeżarła kredkę do oczu i poznosiła mi buty na łóżko, ale ma genialny wpływ na Toffika, Toffik jest bardzo szczęśliwy i nareszcie biega na spacerach - zamiast chodzić ze spuszczoną głową ;) Mam nadzieję, że niedługo sterylka, Tolka myślałaś, gdzie można ją taniej ciachnąć? Quote
Marlena:) Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Na razie Ursus, od początku grudnia najprawdopodobniej Legionowo ;) Quote
Ty$ka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Czas na zmianę tytułu wątku czy jeszcze za wcześnie? ;) Quote
Jo37 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Nie jest za wcześnie. Tola - zmień tytuł . Quote
Tola Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 Jo37 napisał(a):Nie jest za wcześnie. Tola - zmień tytuł . Juz się robi:p Rozmawiałam dzisiaj z beką; prosiłam o informacje, gdzie w stolicy mozna wysterylizować suczkę po mniejszych kosztach. Ma dac znac. Quote
haliza Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ale wiadomość, kolejna sunia ma dom :crazyeye::loveu: - super nowina :p Quote
Becia Lublin Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 na FB też zmieniłam tytuł :) gratulacje Marlenko !!!! Quote
Marlena:) Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ale ona nie zostaje w DT, jedzie do domu rodzinnego Jacka - czyli do jego mamy. Zamieszka w domu z ogrodem pod Warszawką ;) Quote
Tola Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Marlena:) napisał(a):Ale ona nie zostaje w DT, jedzie do domu rodzinnego Jacka - czyli do jego mamy. Zamieszka w domu z ogrodem pod Warszawką ;) No tak, ale Jacek to tez był taki troszkę jej DT;) Ale tytuł poprawiam:p I jak Carmen w nowym domciu? Quote
Recommended Posts