Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iljova napisał(a):
Teraz jej życie w końcu jest normalne jeszcze tylko wspaniały DS na zawsze i to wszystko

Trzeba myslec o ogłoszeniach dla królewny:)

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Afra ma jakieś zboczenie do telewizji - nienawidzi jej i jak nie zwracam na nią uwagi oglądając TV podchodzi do kontaktu i wyłącza!
Dzisiaj się zemściła i wyłączyła też z drugiej strony - antenę - z tym, że psy nie potrafią odkręcać, więc złączka niestety
poniosła porażkę. Noi kablówka nie działa.. Wiedźma no nie?

Posted

Marlena:) napisał(a):
Afra ma jakieś zboczenie do telewizji - nienawidzi jej i jak nie zwracam na nią uwagi oglądając TV podchodzi do kontaktu i wyłącza!
Dzisiaj się zemściła i wyłączyła też z drugiej strony - antenę - z tym, że psy nie potrafią odkręcać, więc złączka niestety
poniosła porażkę. Noi kablówka nie działa.. Wiedźma no nie?

kurde ale ona mądrala:lol:.może jest zazdrosna o telewizor?:evil_lol:

Posted

[quote name='Marlena:)']Afra ma jakieś zboczenie do telewizji - nienawidzi jej i jak nie zwracam na nią uwagi oglądając TV podchodzi do kontaktu i wyłącza!
QUOTE]

To bardzo ekologiczny pies, dbający o psychiczne zdrowie ludzi i o swoje wlasne :-)

Posted

Itske napisał(a):
[quote name='Marlena:)']Afra ma jakieś zboczenie do telewizji - nienawidzi jej i jak nie zwracam na nią uwagi oglądając TV podchodzi do kontaktu i wyłącza!
QUOTE]

To bardzo ekologiczny pies, dbający o psychiczne zdrowie ludzi i o swoje wlasne :-)

Masz rację :lol:

Posted

[quote name='Marlena:)']Nie trzeba, mama Jacka jest zakochana, on też niestety już jej nie odda...twierdzi, że jest zbyt podobna do niego...
Eh..a ona mi buty kradnie...
Napisz to jeszcze raz, bo nie wierzę:evil_lol:
:multi::multi::multi:

Dziewczyny - Afra ma dom:multi:
No nie - nie zasnę dzisiaj ze szczęscia;)

Posted

Havanka napisał(a):
Fantastyczna wiadomość !!! Tola, zauważyłas? Łatka też ekspresowo dom znalazła !!!
Teraz kolej na Gajkę...

Wiem. Wciąż mam nadzieję.
Miejsce w hoteliku czeka.

Posted

Tolka przepraszam, ze wczoraj nie odebrałam, ale wyszłam z ogonami i tak mnie wymęczyły, że nie sprawdziłam nawet połączeń.
Noi przechrzciliśmy suńkę - wabi się teraz Carmen - na nową drogę nowe imię ;)\
Wczoraj zeżarła kredkę do oczu i poznosiła mi buty na łóżko, ale ma genialny wpływ na Toffika, Toffik jest bardzo szczęśliwy
i nareszcie biega na spacerach - zamiast chodzić ze spuszczoną głową ;)
Mam nadzieję, że niedługo sterylka, Tolka myślałaś, gdzie można ją taniej ciachnąć?

Posted

Jo37 napisał(a):
Nie jest za wcześnie. Tola - zmień tytuł .

Juz się robi:p
Rozmawiałam dzisiaj z beką; prosiłam o informacje, gdzie w stolicy mozna wysterylizować suczkę po mniejszych kosztach.
Ma dac znac.

Posted

Marlena:) napisał(a):
Ale ona nie zostaje w DT, jedzie do domu rodzinnego Jacka - czyli do jego mamy.
Zamieszka w domu z ogrodem pod Warszawką ;)

No tak, ale Jacek to tez był taki troszkę jej DT;)
Ale tytuł poprawiam:p
I jak Carmen w nowym domciu?