Marlena:) Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Właśnie wracamy ze spaceru, coś Wam pokażę ;) Quote
handzia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Jak miło popatrzeć, niedawno cierpiała w schronie a teraz biega sobie luzikiem :) Super Quote
Havanka Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Ale wypiękniała nam Arfa !!! Spoglądam na banerek i na zdjęcia; czy to aby ta sama sunia?:crazyeye: Marlenko, czynisz cuda !!! Quote
Iljova Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Jest wspaniała i jak dobrze że jest we wspaniałym miejscu :-) Quote
wapiszon Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Havanka napisał(a):Ale wypiękniała nam Arfa !!! Spoglądam na banerek i na zdjęcia; czy to aby ta sama sunia?:crazyeye: Marlenko, czynisz cuda !!! To nie ta sama sunia :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Iljova Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Tak to już jest psiak nie do poznania kiedy trafia do cudownych ludzi :-) Quote
Becia Lublin Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 wspaniała metamorfoza :) wrzucam fotki na jej profil na FB !!! Dziękuje Marlenko Quote
Ty$ka Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 E, tam... cioteczki... podmienili psa i próbują nas nabrać, że to ta sama Afra :evil_lol: A tak na poważnie ;) Suczka jest obłędnie piękna :loveu: (PS: mam takiego samego królisia) Quote
Itske Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Co za cudo Ohowe, ile ta pięknota sobie liczy w kłębie? Toż holender jak malowanie. Nabyłam dzisiaj Royal Canin jakiś tam bardziej energetyczny, tylko po co? Afrę energia rozpiera :-) Na razie mój pręgus w Gdańsku, będzie w w-wa od środy, wtedy mój TZ podrzuci Ci żarełko. Quote
handzia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Itske napisał(a):Co za cudo Ohowe, ile ta pięknota sobie liczy w kłębie? Toż holender jak malowanie. Nabyłam dzisiaj Royal Canin jakiś tam bardziej energetyczny, tylko po co? Afrę energia rozpiera :-) Na razie mój pręgus w Gdańsku, będzie w w-wa od środy, wtedy mój TZ podrzuci Ci żarełko. Takie cudo głodowało u nas w schronie...(pewnie dlatego, że jest łagodna i dopchać się do miski nie mogła)...Fajnie, że odwiedzisz sunię :) Quote
zadra Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Na szczęście Afra nabiera ciałka w błyskawicznym tempie.Fakt ten potwierdza zaniedbanie w schronisku.Miała mała szczeście!!! Quote
handzia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Nie da się tego ukryć niestety...Chyba, że była nowa i nie zdążyła jeszcze przybrać na wadze. Bo chyba wcześniej nie było jej na zdjęciach. Quote
Marlena:) Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Itske napisał(a):Co za cudo Ohowe, ile ta pięknota sobie liczy w kłębie? Toż holender jak malowanie. Nabyłam dzisiaj Royal Canin jakiś tam bardziej energetyczny, tylko po co? Afrę energia rozpiera :-) Na razie mój pręgus w Gdańsku, będzie w w-wa od środy, wtedy mój TZ podrzuci Ci żarełko. Super, dziękuję :) Afra ma niewiele ponad 50cm w kłębie. Chyba z 10 razy szukałam już tatuażu, ale ja nigdy takiego na oczy nie widziałam, więc może nawet dojrzeć nie potrafię (tak się łudzę :lol: ). Dzisiaj znowu mnie cwaniara zaskoczyła... Czesałam się patrząc w lustro, ona stanęła na 2 łapach i patrzyła w lustro ostro się nad czymś zastanawiając :roll: Właśnie zjadła dzisiaj trzecie danie, bo ciągle się domaga. Narazie dostaje co chce, małe porcje ile chce, ale lada dzień trzeba będzie uważać, bo jeszcze nadwaga ją dopadnie :evil_lol: Quote
Vicky62 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Jest cudowna,a na pierwszej fotce widać po pysiu jaka szczęśliwa :lol: Quote
Itske Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Marlena:) napisał(a): Afra ma niewiele ponad 50cm w kłębie. Chyba z 10 razy szukałam już tatuażu, ale ja nigdy takiego na oczy nie widziałam, więc może nawet dojrzeć nie potrafię (tak się łudzę :lol: ). jeśli to OH rasowy, to raczej będzie miała chipa :-) - sprawdzone? a jeśli ma instynkt pasterski, to OH na 100 % suki OH od 55 cm, więc się mieści :-) no wiem, że się na siłę doszukuję, ale jestem w hienach zakochana porównamy hienki i zobaczymy - jak Afrę rekalmować, może jako psa w typie OH :-) Quote
zadra Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Itske napisał(a):jeśli to OH rasowy, to raczej będzie miała chipa :-) - sprawdzone? a jeśli ma instynkt pasterski, to OH na 100 % suki OH od 55 cm, więc się mieści :-) no wiem, że się na siłę doszukuję, ale jestem w hienach zakochana porównamy hienki i zobaczymy - jak Afrę rekalmować, może jako psa w typie OH :-) Chip ma tylko ten ze schroniska.Ja również szukalam tatuazu w uszach i pachwinach ale nie znalazłam. Quote
evel Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Niesamowita jest niunieczka. Tylko rzeczywiście trzeba uważać z jedzeniem, bo ze szkieletu zamieni się w toczącą się kulę :evil_lol: A jak ona do innych zwierząt? Bo widziałam foto z królikiem chyba :) Quote
Marlena:) Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Do królika ok, chodzi po niej, zaczepia, a ona nic :) Niestety boi się innych psów, dzisiaj bardzo zjeżyła się na widok zamojskiej Bajki, mimo, że ta jest od niej dużo mniejsza...ale przyzwyczai się ;) Quote
Ty$ka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ona jest BOSKA :D Ma w sobie coś, co sprawia, że nie można przestać o niej myśleć :) Quote
handzia Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Marlena:) napisał(a):Do królika ok, chodzi po niej, zaczepia, a ona nic :) Niestety boi się innych psów, dzisiaj bardzo zjeżyła się na widok zamojskiej Bajki, mimo, że ta jest od niej dużo mniejsza...ale przyzwyczai się ;) No właśnie tak myślałam, pewnie bała się innych psiaków i nie dostawała się do miski...Stąd to wychudzenie... Quote
Iljova Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Teraz jej życie w końcu jest normalne jeszcze tylko wspaniały DS na zawsze i to wszystko Quote
Recommended Posts