Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 480
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Havanka napisał(a):
Ale wypiękniała nam Arfa !!! Spoglądam na banerek i na zdjęcia; czy to aby ta sama sunia?:crazyeye:
Marlenko, czynisz cuda !!!

To nie ta sama sunia :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

E, tam... cioteczki... podmienili psa i próbują nas nabrać, że to ta sama Afra :evil_lol:

A tak na poważnie ;) Suczka jest obłędnie piękna :loveu:

(PS: mam takiego samego królisia)

Posted

Co za cudo Ohowe, ile ta pięknota sobie liczy w kłębie? Toż holender jak malowanie.
Nabyłam dzisiaj Royal Canin jakiś tam bardziej energetyczny, tylko po co? Afrę energia rozpiera :-)
Na razie mój pręgus w Gdańsku, będzie w w-wa od środy, wtedy mój TZ podrzuci Ci żarełko.

Posted

Itske napisał(a):
Co za cudo Ohowe, ile ta pięknota sobie liczy w kłębie? Toż holender jak malowanie.
Nabyłam dzisiaj Royal Canin jakiś tam bardziej energetyczny, tylko po co? Afrę energia rozpiera :-)
Na razie mój pręgus w Gdańsku, będzie w w-wa od środy, wtedy mój TZ podrzuci Ci żarełko.

Takie cudo głodowało u nas w schronie...(pewnie dlatego, że jest łagodna i dopchać się do miski nie mogła)...Fajnie, że odwiedzisz sunię :)

Posted

Itske napisał(a):

Super, dziękuję :)
Afra ma niewiele ponad 50cm w kłębie. Chyba z 10 razy szukałam już tatuażu, ale ja nigdy takiego na oczy nie widziałam, więc może nawet dojrzeć nie potrafię (tak się łudzę :lol: ).

Dzisiaj znowu mnie cwaniara zaskoczyła...
Czesałam się patrząc w lustro, ona stanęła na 2 łapach i patrzyła w lustro
ostro się nad czymś zastanawiając :roll:
Właśnie zjadła dzisiaj trzecie danie, bo ciągle się domaga.

Narazie dostaje co chce, małe porcje ile chce, ale lada dzień trzeba będzie uważać, bo jeszcze nadwaga ją dopadnie :evil_lol:

Posted

Marlena:) napisał(a):

Afra ma niewiele ponad 50cm w kłębie. Chyba z 10 razy szukałam już tatuażu, ale ja nigdy takiego na oczy nie widziałam, więc może nawet dojrzeć nie potrafię (tak się łudzę :lol: ).

jeśli to OH rasowy, to raczej będzie miała chipa :-) - sprawdzone?
a jeśli ma instynkt pasterski, to OH na 100 %
suki OH od 55 cm, więc się mieści :-)
no wiem, że się na siłę doszukuję, ale jestem w hienach zakochana
porównamy hienki i zobaczymy - jak Afrę rekalmować, może jako psa w typie OH :-)

Posted

Itske napisał(a):
jeśli to OH rasowy, to raczej będzie miała chipa :-) - sprawdzone?
a jeśli ma instynkt pasterski, to OH na 100 %
suki OH od 55 cm, więc się mieści :-)
no wiem, że się na siłę doszukuję, ale jestem w hienach zakochana
porównamy hienki i zobaczymy - jak Afrę rekalmować, może jako psa w typie OH :-)

Chip ma tylko ten ze schroniska.Ja również szukalam tatuazu w uszach i pachwinach ale nie znalazłam.

Posted

Niesamowita jest niunieczka. Tylko rzeczywiście trzeba uważać z jedzeniem, bo ze szkieletu zamieni się w toczącą się kulę :evil_lol:

A jak ona do innych zwierząt? Bo widziałam foto z królikiem chyba :)

Posted

Do królika ok, chodzi po niej, zaczepia, a ona nic :)
Niestety boi się innych psów, dzisiaj bardzo zjeżyła się na widok zamojskiej Bajki,
mimo, że ta jest od niej dużo mniejsza...ale przyzwyczai się ;)

Posted

Marlena:) napisał(a):
Do królika ok, chodzi po niej, zaczepia, a ona nic :)
Niestety boi się innych psów, dzisiaj bardzo zjeżyła się na widok zamojskiej Bajki,
mimo, że ta jest od niej dużo mniejsza...ale przyzwyczai się ;)

No właśnie tak myślałam, pewnie bała się innych psiaków i nie dostawała się do miski...Stąd to wychudzenie...