Olga7 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 A jesli jednak Joker nie wejdzie do klatki ,bo jest b.ostrożny i ma zle doświadczenia z niektorymi ludzi ,ktorzy krzywdzą go ? Może zanim ta klatka będzie to jakoś go otoczyć np.w rogu przy klatce gdy będzie jadl ,albo tam gdzie go karmicie i użyć czegoś z tych wymienionych wczesniej firan/zaslon czy koca do zarzucenia na Jokera ? A czy ta klatka nie będzie jednoczesnie zagrożeniem życia Jokera ,gdyby tam jednak odważyl się wejsc a te żule-piwosze albo ten starszy facet rzucający w Jokera kamieniami zechcą pobić psa albo go wywlec nawet czy zamkna wejscie by go straszyć wewnątrz ? Czy tej klatki bedzie ktoś caly czas doglądal -nawet w nocy ,by nic nie grozilo wtedy Jokerowi ze strony zlych ludzi ? Boję się ,by śpiacy/leżący w klatce Joker może stać się latwym celem takich wrednych ludzi w okolicy i może nie dac rady uciec wtedy a to klatka do lapania chyba ,to tym bardziej.Chyba ,że bedzie to caly czas pod waszym nadzorem,nawet w nocy-dyżury. Quote
Agula99 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Jokuś!!! Ludziska chcą ci pomóc a ty nic!!! Quote
erka Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Wczoraj byłam u weta na Berberysowej, mówił,że do prosił o pomoc w łapaniu agresywnego dużego psa jakiegoś faceta ze straży łowieckiej. Nie wiem , czy ma palmera, w każdym razie strzelił do psa przygotowanym przez weta środkiem, skutecznie. Może też jego poprosić o pomoc. Quote
Incia Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 To bardzo cenna informacja, dziękuję Erko. Tylko że to teren zabudowany, może być kłopot... Quote
Nadziejka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 :modla::modla::modla::iloveyou:serdunko kochane ...daj sie zlapac Quote
Lolalola Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 ja juz sie tu boje zagladac................. Quote
Poszukiwany Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Z tą siatką pomysł może wypalić.. Z tymi kartonami etc. to na przykrycie go. Quote
Agula99 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Joker, Joker, Joker, Joker....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lolalola Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 czy widzieliscie dzis Jokera???............. Quote
azalia Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Serce mi pęka jak pomyślę,co Jokerek biedny przeżywa,jak płacze to musi go coś boleć.bardzo się martwię,żeby nie było za późno,szkoda że wczoraj albo dzisial ludzie się nie zmobilizowali. Quote
Incia Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Dziś Go nie widziałam, ale byłam po południu, a on wtedy często miejsce zmienia. Ok. 20 rozmawiałam z Teresą-dziewczyną, która Go karmi. Był, zjadł, znów płakał. Ja ten płacz słyszałam ze 2 razy, Teresa słyszy codziennie...Jest naprawdę przejmujący. I nie wydaje mi się żeby płakał tylko z powodu suczek-jak zasugerowała mi pewna pani wet. Pojawiła się kolejna osoba z osiedla chcąca pomóc Jokerkowi, przekazała Teresie 50 zł i numer telefonu w razie potrzeby. Pasjo, czekamy na informacje w związku z klatką. Quote
PaSja Hera Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Jak tylko bede ja miec odezwe sie do Ciebie.Ja Jokera od trzech dni nie widzialam,ale kontaktowalam sie z Teresa,ona go widuje....Mysle,ze klatka bedzie ok. srody. Quote
Lolalola Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 nie moge czytac o tym jego placzu.................nie moge...............on placze bo jest sam,bo go psie serduszko boli i wszystkie rany na cialku::(:(:( Quote
PaSja Hera Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Joker widziany byl dzisiaj przez mojego TZ na Dabrowie!Nie na podworku,ale szedl sobie spokojnie jakby byl u siebie.Koniecznie musze podejsc do ludzi i popytac czy on tam przypadkiem nie ma wlasciciela....A nawet jak ma to jego obecnosc na osiedlu wiele mowi.Tak jak pisalam ok.srody,czwartku bede miala klatke,woec bedziemy dzialac. Quote
PaSja Hera Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 [quote name='andzia69']Podobny? Wiesz andziu69 drugiego Jokera nie ma:)A co to za bida? Quote
andzia69 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 PaSja Hera napisał(a):Wiesz andziu69 drugiego Jokera nie ma:)A co to za bida? to nie bida, a pies RASOWY!:) to gończy bośniacki szorstkowłosy barak:):) i tak mi pod Jokera pasuje;) Quote
Recommended Posts