Lolalola Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Poszukiwany napisał(a):Jutro kolejna akcja? Bo ja bardzo napalony, aby znów spotkać się z miłymi paniami :* :D :haha::haha::grins::rofl::bigcool:to ja juz wiem czemu tak czesto sie spotykacie:diabloti: i wiem czemu Wam Jokus zwiewa:klacz:ale sie ubawilam:eviltong: Quote
Roszpunka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Lolalola napisał(a)::haha::haha::grins::rofl::bigcool:to ja juz wiem czemu tak czesto sie spotykacie:diabloti: i wiem czemu Wam Jokus zwiewa:klacz:ale sie ubawilam:eviltong: Wszystko jasne ;) Dla wyjaśnienia - Poszukiwany był z nami na łapance po raz pierwszy, więc rozumiesz... tylko ostatnia próba zakończyła się klapą z wiadomego :cool3: powodu, wcześniejsze porażki to tylko spryt Jokera i nasze gapiostwo :oops: Quote
Lolalola Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Roszpunka napisał(a):Wszystko jasne ;) Dla wyjaśnienia - Poszukiwany był z nami na łapance po raz pierwszy, więc rozumiesz... tylko ostatnia próba zakończyła się klapą z wiadomego :cool3: powodu, wcześniejsze porażki to tylko spryt Jokera i nasze gapiostwo :oops: szkoda,ze Joker nie jest tak "napalony"na spotkania z Wami jak Poszukiwany....byloby prosciej:evil_lol::eviltong: zartuje oczywiscie,ale znow sie usmialam:lol: a o Jokerze to nie wiem juz co pisac....:-o:shake: Quote
Martika&Aischa Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Wujek napalony:evil_lol: ...cioteczki w gotowości:diabloti: Joker łobuzie :mad::mad::mad: Quote
PaSja Hera Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Oj Cioteczki,ale glupoty Wam w glowie:diabloti:.Poszukiwany to, przeciezRoszpunka moglby byc Twym synem,wiec bardzo prosze zgromadzonych o nie prowokowanie Poszukiwanego,bo chlopak w okresie buntu i dojrzewania:evil_lol:! Na koniec napisze,OJ JOKERKU DAJ SIE ZLAPAC:angryy:. Quote
Roszpunka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='PaSja Hera']Oj Cioteczki,ale glupoty Wam w glowie:diabloti:.Poszukiwany to, przeciezRoszpunka moglby byc Twym synem,wiec bardzo prosze zgromadzonych o nie prowokowanie Poszukiwanego,bo chlopak w okresie buntu i dojrzewania:evil_lol:! Na koniec napisze,OJ JOKERKU DAJ SIE ZLAPAC:angryy:. Kochana, Ty mi tutaj z różnicą wieku nie wyjeżdżaj! Małolata się znalazła :eviltong: Quote
PaSja Hera Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Roszpunka napisał(a):Kochana, Ty mi tutaj z różnicą wieku nie wyjeżdżaj! Małolata się znalazła :eviltong: Oj tam Roszpunka jaka roznica wieku:).Przeciez napisalam ,ze Poszukiwany w okresie buntu,tak jak my kobity dojrzewajace i buntujace ise:evil_lol::diabloti:. Quote
Roszpunka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ja wszystko rozumiem, ale Poszukiwany nie mógłby być moim synem, gdyż będąc nastolatką miałam atrakcyjniejsze zajęcia, niż pieluchy :) Quote
Incia Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 No ładnie się tu dzieje, nie ma co. Spuścić Was z oka na cały dzień, i proszę, jakie dyskusje sobie uprawiają! Jadę jutro o 8 rano:angryy:do Ameliówki po budkę. Co mam ja z nią począć jak ją przywlokę??? Quote
PaSja Hera Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Ja jutro mam wolne,ale do popoludnia jestem na herbach,takze mysle,ze upragnione spotkanie z Poszukiwanym bedzie:) Quote
Nadziejka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Jokuniuuuuuuuuuuuu daj sie serdunko zlapac oj daj:bye::thumbs::cool2::cool2:....nasz mlodzieniec - Poszukiwany:multi:moglby byc waszym wnukiem o:multi:i juz problem wieku rozwiazany:loveu: Quote
Poszukiwany Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Co tu się dzieje!? Ładnie to tak obgadywać mnie bez mojej obecności!? :D Cóż za miła atmosfera jest tutaj-nie sądziłem, że tak miło zostanę przyjęty. Dziękuje wszystkim :) PS. Kiedy akcja? Dziś wieczorem? Quote
Onaa Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Widzę że Jokerek nadal nie złapany ale atmosfera zabawowa :). Quote
lenkaaaa2 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Szkoda, że te akcje tylko wieczorkiem :/ ja w przyszłym tygodniu wieczorami odpadam :roll: Ale trzymam kciuki za was cioteczki i za wujaszka Poszukiwanego! :p Quote
Incia Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Budka stoi pod blokiem Poszukiwanego, mam nadzieję, że Joker zechce skorzystać z Inciowych prześcieradeł;)i że nikt budki nie podwędzi! Quote
Roszpunka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Poszukiwany powiadomiony, miał wykonać plan wg wytycznych Inci ;) Trzeba dać znać Teresie, żeby go tam karmiła. Quote
lenkaaaa2 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Żeby mu nikt tylko pod bude nie podłożył trucizny! U moich rodziców pod blokiem kotki solidnie nakarmiono pysznym mięskiem z mielonym szkłem. Starsza schorowana kobitka widząc leżące piszczące z bólu maleństwa zabrała do lecznicy na swój koszt! Ech Ci ludzie. Jak ten facet co wcześniej o nim pisałyście, dalej czepia się Jokerka? Quote
Roszpunka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 lenkaaaa2 napisał(a):Żeby mu nikt tylko pod bude nie podłożył trucizny! U moich rodziców pod blokiem kotki solidnie nakarmiono pysznym mięskiem z mielonym szkłem. Starsza schorowana kobitka widząc leżące piszczące z bólu maleństwa zabrała do lecznicy na swój koszt! Ech Ci ludzie. Jak ten facet co wcześniej o nim pisałyście, dalej czepia się Jokerka? Gdyby ktoś miał zamiar otruć Jokera, to było wystarczająco dużo czasu, żeby to zrobić - nie ma znaczenia, czy psiak ma budkę, czy nie. Nie siej proszę paniki, na pewne sprawy nie mamy wpływu, chyba, że ktoś na ochotnika będzie chodził za Jokerem 24/24h. Zgłaszasz się? Quote
Rudzia-Bianca Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Strasznie uparte z niego psisko ... Daj się złapać mały . Quote
Poszukiwany Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Em. mam pomysł, w sumie to moja mama mi go podsunęła. Usypać mu ścieżkę z suchej karmy do budy i moze wejdzie wtedy. Quote
Roszpunka Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Biorąc pod uwagę jego menu, nie wiem, czy się skusi na suchą karmę... Ewentualnie na ciepłe, gotowane - pomysł niezły, do przemyślenia. Quote
Poszukiwany Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Tylko ta sciezka musialaby byc na chodniku z budą to moze sie skusi. PS. jest dziś akcja? Quote
Recommended Posts