Jump to content
Dogomania

Kudlaty Joker bez nadziei na lepsze jutro,pilnie potrzebny DT!Pomocy!!!

Recommended Posts

Posted

Poszukiwany napisał(a):
Jutro kolejna akcja? Bo ja bardzo napalony, aby znów spotkać się z miłymi paniami :* :D

:haha::haha::grins::rofl::bigcool:to ja juz wiem czemu tak czesto sie spotykacie:diabloti: i wiem czemu Wam Jokus zwiewa:klacz:ale sie ubawilam:eviltong:

Posted

Lolalola napisał(a):
:haha::haha::grins::rofl::bigcool:to ja juz wiem czemu tak czesto sie spotykacie:diabloti: i wiem czemu Wam Jokus zwiewa:klacz:ale sie ubawilam:eviltong:

Wszystko jasne ;)

Dla wyjaśnienia - Poszukiwany był z nami na łapance po raz pierwszy, więc rozumiesz... tylko ostatnia próba zakończyła się klapą z wiadomego :cool3: powodu, wcześniejsze porażki to tylko spryt Jokera i nasze gapiostwo :oops:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Wszystko jasne ;)

Dla wyjaśnienia - Poszukiwany był z nami na łapance po raz pierwszy, więc rozumiesz... tylko ostatnia próba zakończyła się klapą z wiadomego :cool3: powodu, wcześniejsze porażki to tylko spryt Jokera i nasze gapiostwo :oops:

szkoda,ze Joker nie jest tak "napalony"na spotkania z Wami jak Poszukiwany....byloby prosciej:evil_lol::eviltong:

zartuje oczywiscie,ale znow sie usmialam:lol:

a o Jokerze to nie wiem juz co pisac....:-o:shake:

Posted

Oj Cioteczki,ale glupoty Wam w glowie:diabloti:.Poszukiwany to, przeciezRoszpunka moglby byc Twym synem,wiec bardzo prosze zgromadzonych o nie prowokowanie Poszukiwanego,bo chlopak w okresie buntu i dojrzewania:evil_lol:!

Na koniec napisze,OJ JOKERKU DAJ SIE ZLAPAC:angryy:.

Posted

[quote name='PaSja Hera']Oj Cioteczki,ale glupoty Wam w glowie:diabloti:.Poszukiwany to, przeciezRoszpunka moglby byc Twym synem,wiec bardzo prosze zgromadzonych o nie prowokowanie Poszukiwanego,bo chlopak w okresie buntu i dojrzewania:evil_lol:!

Na koniec napisze,OJ JOKERKU DAJ SIE ZLAPAC:angryy:.

Kochana, Ty mi tutaj z różnicą wieku nie wyjeżdżaj! Małolata się znalazła :eviltong:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Kochana, Ty mi tutaj z różnicą wieku nie wyjeżdżaj! Małolata się znalazła :eviltong:

Oj tam Roszpunka jaka roznica wieku:).Przeciez napisalam ,ze Poszukiwany w okresie buntu,tak jak my kobity dojrzewajace i buntujace ise:evil_lol::diabloti:.

Posted

No ładnie się tu dzieje, nie ma co. Spuścić Was z oka na cały dzień, i proszę, jakie dyskusje sobie uprawiają! Jadę jutro o 8 rano:angryy:do Ameliówki po budkę. Co mam ja z nią począć jak ją przywlokę???

Posted

Jokuniuuuuuuuuuuuu daj sie serdunko zlapac oj daj:bye::thumbs::cool2::cool2:....nasz mlodzieniec - Poszukiwany:multi:moglby byc waszym wnukiem o:multi:i juz problem wieku rozwiazany:loveu:

Posted

Co tu się dzieje!? Ładnie to tak obgadywać mnie bez mojej obecności!? :D

Cóż za miła atmosfera jest tutaj-nie sądziłem, że tak miło zostanę przyjęty. Dziękuje wszystkim :) PS. Kiedy akcja? Dziś wieczorem?

Posted

Żeby mu nikt tylko pod bude nie podłożył trucizny! U moich rodziców pod blokiem kotki solidnie nakarmiono pysznym mięskiem z mielonym szkłem. Starsza schorowana kobitka widząc leżące piszczące z bólu maleństwa zabrała do lecznicy na swój koszt! Ech Ci ludzie. Jak ten facet co wcześniej o nim pisałyście, dalej czepia się Jokerka?

Posted

lenkaaaa2 napisał(a):
Żeby mu nikt tylko pod bude nie podłożył trucizny! U moich rodziców pod blokiem kotki solidnie nakarmiono pysznym mięskiem z mielonym szkłem. Starsza schorowana kobitka widząc leżące piszczące z bólu maleństwa zabrała do lecznicy na swój koszt! Ech Ci ludzie. Jak ten facet co wcześniej o nim pisałyście, dalej czepia się Jokerka?

Gdyby ktoś miał zamiar otruć Jokera, to było wystarczająco dużo czasu, żeby to zrobić - nie ma znaczenia, czy psiak ma budkę, czy nie. Nie siej proszę paniki, na pewne sprawy nie mamy wpływu, chyba, że ktoś na ochotnika będzie chodził za Jokerem 24/24h. Zgłaszasz się?