Jump to content
Dogomania

Kudlaty Joker bez nadziei na lepsze jutro,pilnie potrzebny DT!Pomocy!!!

Recommended Posts

Posted

Oj, umęczyliście sie Kochani, gdyby nie ten obcy Psiak... Jokerek byłby już Wasz:)
Śpi w krzakach pod balkonem, to może tam mu postawić tą budkę.
Trzymam kciuki bo wierzę że niedługo będzie sukces z tej łapanki;);)

Posted

wojtuś napisał(a):
Oj, umęczyliście sie Kochani, gdyby nie ten obcy Psiak... Jokerek byłby już Wasz:)
Śpi w krzakach pod balkonem, to może tam mu postawić tą budkę.
Trzymam kciuki bo wierzę że niedługo będzie sukces z tej łapanki;);)

Budkę Joker dostanie.
Dorwiemy cwaniaka, choćby nie wiem co ;-)
Jeżeli chodzi o tamtego psa, to po prostu nie mam słów :angryy:

Posted

[quote name='Incia']Osz to typek jeden, to my się po krzakach włóczyliśmy, a On nieopodal śmiał się z nas...ja też myślę, że sedalin już odpada. Trzeba wymyślić coś innego. W sobotę przywiozę budkę od Węgielkowej:loveu:i zobaczymy...
PS. Poszukiwany, ale Ty jesteś szybki:crazyeye:

To miał być komplement ;P?

[quote name='lenkaaaa2']Dla wczystkich cioteczek które były ze mną przy mojej Zazuni. Nowe info i nowe foto od nowych właścicieli Zazki, na wątku Zazy.

http://www.dogomania.pl/threads/210279-Zaza-ma-dom-dzieki-wam!!!-ALE-SA-INNE-KTORE-POTRZEBUJA-POMOCY!-str.9./page9

Ja mogę być Wujaszkiem ! :D

Posted

Poszukiwany napisał(a):
Dziękuje pięknie :P

Cóż, Joker nabawił mnie skręcenia kostki :d Ale jak on zwiał przez tą szparę?
Przepraszam bardzo, że nie opisałem wczorajszej akcji, ale zapomniałem ;) Jak wrócę ze szkoły to napiszę.

Edit///

Miałem rację, instynkt mnie nie zawiódł. Joker spał za 113 w krzakach pod balkonem.

A skąd wiadomo, że spał pod 113? Może rano tam przyszedł? Przecież jak zaatakowany był trawnik pod 113, to wszyscy tam łaziliśmy i nie przestraszyłby się?

Posted

[quote name='wegielkowa']A skąd wiadomo, że spał pod 113? Może rano tam przyszedł? Przecież jak zaatakowany był trawnik pod 113, to wszyscy tam łaziliśmy i nie przestraszyłby się?
Bo Małolat Poszukiwany mimo naszym prosba ,do domu od razu nie poszedl.Poszedl jeszcze raz pod 113 i zobaczyl Jokera spiacego w krzakach!
CIOTECZKI PROSZE ROZGLADAJCIE SIE ZA TAKIM PSIAKIEM:http://tablica.pl/oferta/zaczipowany-larspomocy-IDpDBH.html

Posted

Poszukiwany napisał(a):
Ja Sobie wypraszam nabijania się ze mnie :D

A więc wracając do tematu kiedy Ciotki? :D

Ależ to nie nabijanie - to szczera radość, że nas polubiłeś... tylko sformułowanie troszkę niefortunne :razz:

Oczywiście, możemy się spotkać jutro, niech się inne Cioteczki wypowiedzą.
Jeszcze pomolestuję Węgielkową o siatkę ;)