wojtuś Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Oj, umęczyliście sie Kochani, gdyby nie ten obcy Psiak... Jokerek byłby już Wasz:) Śpi w krzakach pod balkonem, to może tam mu postawić tą budkę. Trzymam kciuki bo wierzę że niedługo będzie sukces z tej łapanki;);) Quote
Roszpunka Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 wojtuś napisał(a):Oj, umęczyliście sie Kochani, gdyby nie ten obcy Psiak... Jokerek byłby już Wasz:) Śpi w krzakach pod balkonem, to może tam mu postawić tą budkę. Trzymam kciuki bo wierzę że niedługo będzie sukces z tej łapanki;);) Budkę Joker dostanie. Dorwiemy cwaniaka, choćby nie wiem co ;-) Jeżeli chodzi o tamtego psa, to po prostu nie mam słów :angryy: Quote
Lolalola Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 niezla gierka ze strony Jokerka!!!!!!i tak cie ciotki zlapia............i wujaszkowie oczywiscie!! Quote
lenkaaaa2 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Widziałam dziś naszego Jokerka, zrobił dokładnie tą sama trasę co wczoraj wieczorem z nami. Ale na moje wołanie jak zawsze zero reakcji :roll: Quote
lenkaaaa2 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Dla wczystkich cioteczek które były ze mną przy mojej Zazuni. Nowe info i nowe foto od nowych właścicieli Zazki, na wątku Zazy. http://www.dogomania.pl/threads/210279-Zaza-ma-dom-dzieki-wam!!!-ALE-SA-INNE-KTORE-POTRZEBUJA-POMOCY!-str.9./page9 Quote
Poszukiwany Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 [quote name='Incia']Osz to typek jeden, to my się po krzakach włóczyliśmy, a On nieopodal śmiał się z nas...ja też myślę, że sedalin już odpada. Trzeba wymyślić coś innego. W sobotę przywiozę budkę od Węgielkowej:loveu:i zobaczymy... PS. Poszukiwany, ale Ty jesteś szybki:crazyeye: To miał być komplement ;P? [quote name='lenkaaaa2']Dla wczystkich cioteczek które były ze mną przy mojej Zazuni. Nowe info i nowe foto od nowych właścicieli Zazki, na wątku Zazy. http://www.dogomania.pl/threads/210279-Zaza-ma-dom-dzieki-wam!!!-ALE-SA-INNE-KTORE-POTRZEBUJA-POMOCY!-str.9./page9 Ja mogę być Wujaszkiem ! :D Quote
lenkaaaa2 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Nie wątpię w to, że komplement, na pewno tak :) Fakt cwany ten Jokerek, przerobić 9 osób... szok. Quote
lenkaaaa2 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Poszukiwany napisał(a):To miał być komplement ;P? Ja mogę być Wujaszkiem ! :D Ty to już jesteś Wujaszkiem ;) Quote
Poszukiwany Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ahh.. Daliśmy się przerobić. Na kiedy jest akcja przełożona? Quote
Agula99 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Joker, ty to możesz doprowadzić człowieka do szewskiej pasji!!! Zaglądam a tu co??? Nic!! Co za ................ Quote
wegielkowa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Poszukiwany napisał(a):Dziękuje pięknie :P Cóż, Joker nabawił mnie skręcenia kostki :d Ale jak on zwiał przez tą szparę? Przepraszam bardzo, że nie opisałem wczorajszej akcji, ale zapomniałem ;) Jak wrócę ze szkoły to napiszę. Edit/// Miałem rację, instynkt mnie nie zawiódł. Joker spał za 113 w krzakach pod balkonem. A skąd wiadomo, że spał pod 113? Może rano tam przyszedł? Przecież jak zaatakowany był trawnik pod 113, to wszyscy tam łaziliśmy i nie przestraszyłby się? Quote
PaSja Hera Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 [quote name='wegielkowa']A skąd wiadomo, że spał pod 113? Może rano tam przyszedł? Przecież jak zaatakowany był trawnik pod 113, to wszyscy tam łaziliśmy i nie przestraszyłby się? Bo Małolat Poszukiwany mimo naszym prosba ,do domu od razu nie poszedl.Poszedl jeszcze raz pod 113 i zobaczyl Jokera spiacego w krzakach! CIOTECZKI PROSZE ROZGLADAJCIE SIE ZA TAKIM PSIAKIEM:http://tablica.pl/oferta/zaczipowany-larspomocy-IDpDBH.html Quote
savahna Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Istnieje przypuszczenie,ze Lars w kierunku Herbów się przemieszcza.... Ale oczywiście nic pewnego....:roll: Quote
PaSja Hera Posted October 21, 2011 Author Posted October 21, 2011 Oby na Jeziorany nie trafil:(. Jokerek jak zwykle pod blokiem Poszukiwanego spedzil noc,jesc ode mnie nie chcial,pewnie czuje podstep.... Quote
Roszpunka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Może spróbujemy schwytać go na pętlę w czasie karmienia? Ostatnio brał jedzenie z ręki w dużej grupie ludzi... Chwytak? Sama nie wiem... Ciepłe jedzenie bardzo go kusi. Quote
lenkaaaa2 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 [quote name='PaSja Hera']Bo Małolat Poszukiwany mimo naszym prosba ,do domu od razu nie poszedl.Poszedl jeszcze raz pod 113 i zobaczyl Jokera spiacego w krzakach! CIOTECZKI PROSZE ROZGLADAJCIE SIE ZA TAKIM PSIAKIEM:http://tablica.pl/oferta/zaczipowany-larspomocy-IDpDBH.html Taaaa, no pięknie! Poszukiwany sam wrócił tam o tej godzinie?? Kiedy następna łapanka naszego kudłatego spryciarza? Quote
Mysza2 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 nie piszę ale zglądam ciągle kibicując wam w myślach. Proszę zajrzyjcie chociaż sama obecność na wątku to już dużo http://www.dogomania.pl/threads/211503-%C5%9Alepek-Maciu%C5%9B-straci%C5%82-oba-oczka-%28-Ka%C5%BCda-POMOC-potrzebna.Szukamy-domowego-DT-POMOCY!! Quote
Lolalola Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Joker.................juz jestem nudna z pisaniem tego samego.............A TY z uciekaniem................ Quote
Agula99 Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Joker, ja już też zaczynam tracić nerwy!!!! Psie ty!!!! Quote
Poszukiwany Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Jutro kolejna akcja? Bo ja bardzo napalony, aby znów spotkać się z miłymi paniami :* :D Quote
Roszpunka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Poszukiwany napisał(a):Jutro kolejna akcja? Bo ja bardzo napalony, aby znów spotkać się z miłymi paniami :* :D :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Poszukiwany Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ja Sobie wypraszam nabijania się ze mnie :D A więc wracając do tematu kiedy Ciotki? :D Quote
Roszpunka Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Poszukiwany napisał(a):Ja Sobie wypraszam nabijania się ze mnie :D A więc wracając do tematu kiedy Ciotki? :D Ależ to nie nabijanie - to szczera radość, że nas polubiłeś... tylko sformułowanie troszkę niefortunne :razz: Oczywiście, możemy się spotkać jutro, niech się inne Cioteczki wypowiedzą. Jeszcze pomolestuję Węgielkową o siatkę ;) Quote
Poszukiwany Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ja z chęcią wam pomogę. To z napaleniem to taki żarcik skromny ;p Quote
Recommended Posts