Lolalola Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 ........................................... Quote
Lolalola Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Jokerku...........nie dajesz mi spac ...... Quote
Agula99 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Oj Joker, przez ciebie można się załamać!!! Quote
PaSja Hera Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 andzia69 napisał(a):to nie bida, a pies RASOWY!:) to gończy bośniacki szorstkowłosy barak:):) i tak mi pod Jokera pasuje;) Oj tam,oj tam:)Czyli chcialas poprostu nas pocieszyc.....NIE,NIE JEST PODOBNY,JOKER JEST PIEKNIEJSZY!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teresa poszla jak zwykle dac jesc Jokerowi,ne bylo go!Napisala,ze misek wszedzie,pelnych jedzenia,a po Jokerze ani sladu.Wczoraj byl...Podejrzewam,ze poszedl na spacerek.... Quote
Lolalola Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 a dzisiaj,a dzisiaj?????????????????????? Quote
Incia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Dziś był, rozmawiałam z bardzo przejętą Nim Panią Mariolą, która obiecała wszelką pomoc. Co z tą klatką?? Quote
Lolalola Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Incia napisał(a):Dziś był, rozmawiałam z bardzo przejętą Nim Panią Mariolą, która obiecała wszelką pomoc. Co z tą klatką?? no wlasnie,juz czwartek.......................blagam zlapcie Go bo sie wykoncze............... Quote
Poszukiwany Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Aktualne płacze, ale chyba wiem czemu. Ma na nosie jakąś ranę, jak by go ktoś udrapał. PS.Nie sugerujcie się, że nie jestem zalogowany na forum, tutek przeglądam codziennie :) Quote
Lolalola Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Poszukiwany napisał(a):Aktualne płacze, ale chyba wiem czemu. Ma na nosie jakąś ranę, jak by go ktoś udrapał. no to ja tez zaraz zaczne plakac...........................................:(co z ta klatka?????podejmujecie dalej jakas probe aby go zlapac?????on sie wykancza .......... Quote
lenkaaaa2 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Poszukiwany napisał(a):Aktualne płacze, ale chyba wiem czemu. Ma na nosie jakąś ranę, jak by go ktoś udrapał. PS.Nie sugerujcie się, że nie jestem zalogowany na forum, tutek przeglądam codziennie :) Dokładnie, ja też jestem tu codziennie przynajmniej raz tylko się nie udzielam. Brak pomysłów. Jokerlka pewnie psiak jakiś przy atakował, albo samochód. na człowieka to on jest za sprytny. :( biedactwo płacze gdzieś samo na osiedlu. Quote
Roszpunka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ja ze względów rodzinno - zdrowotnych do końca tygodnia nie mogę uczestniczyć w żadnych działaniach :shake: Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu moja pomoc nie będzie już potrzebna... W przeciwnym wypadku od poniedziałku jestem do dyspozycji. Quote
Incia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Pasja jutro powie, czy będziemy mieć klatkę. Quote
Roszpunka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Oprócz klatki będzie potrzebny transport, jeżeli wreszcie się uda... Quote
26asia Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 witam , chcialam sie z Wami podzielic historia mojej znajdki:) chodzi o to , ze pare miesiecy temu zauwazylam biegajaca z podkuklonym ogonem psinke wychudzona przestraszona zostawiona sama sobie, okazalo sie , ze zamieszkuje łąki niedaleko gdzie mieszkam, wiec moglam juz bardziej sie zblizyc..., przez 2 miesiace chodzilam dzien w dzien z moim psiakiem tam na spacery i ja karmilam codziennie! Na poczatku czekala az sobie pojdziemy , po jakims czasie jadla juz przy mnie ale bardzo byla plochliwa... pozniej zaczela reagowac na moj glos szla tez kawalek za nami ale zawsze sie wracala.... ostatnie dni wygladaly tak, ze bawila sie z moim psiakiem i dala sie wkoncu poglaskac -widac , ze bardzo jej to bylo potrzebne( ja sie poryczalam...)i wkoncu poszla za mna do domu ,podpusciclam ja troche kosciczkami ale wkoncu podeszla pod dom i brama od podworka zweszla i juz zostala:) na poczatku byla zdziczala i przerazona ..ale teraz wlasnie lezy na kanapce i grzeje doopinke:) Chodzi mi o to, ze moze Joker potrzebuje takiej jednej osoby , ktorej by zaufal, i jak da sie wkoncu poglaskac to moze znak , ze z pomoca smakolykow, pojdzie za Ta Osoba i da sie wkoncu zlapac.... Quote
lenkaaaa2 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Roszpunka napisał(a):Oprócz klatki będzie potrzebny transport, jeżeli wreszcie się uda... transport popołudniami ja z mężem oferuję i mam nadzieję, że będzie w końcu potrzebny, że psisko da się złapać! Jeśli tylko mąż nie zostanie dłużej w pracy. Tylko nie za późno, bo mąż o 4.00 rano wstaje w przyszłym tygodniu. Dziewczynki macie mój telefon Roszpunka i Pasja jak coś to dajcie znać. Quote
PaSja Hera Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 http://tablica.pl/oferta/hera-blagam-o-pomoc-IDs2BD.html Moja cudowna pasja imieniem Hera,uciekla wczoraj w sina dal.Nigdzie jej nie ma:(Przepraszam,ale na chwile obecna nie mam glowy... Quote
Lolalola Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='PaSja Hera']http://tablica.pl/oferta/hera-blagam-o-pomoc-IDs2BD.html Moja cudowna pasja imieniem Hera,uciekla wczoraj w sina dal.Nigdzie jej nie ma:(Przepraszam,ale na chwile obecna nie mam glowy... same nieszczescia na tym watku...................mam nadzieje,ze Twoja psinka wroci,musi!!!!!!!!!...............Joker nie dowalaj i ty........ Quote
Nadziejka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 :-(:-(:-(:-(o matenko i jeszcze Herunia ...:-(:-(:shake: kochane jestem z wami i trzymam za was :modla::iloveyou::iloveyou:i za Jokerka mocniutenko Quote
Onaa Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Widzę że tutaj nadal bez zmian. Ostatnio kilka psiaków na dogomanii pouciekało :(. Biedaczki. Quote
kamos Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Śledzimy wątek , za każdym razem mamy nadzieję,że ten psiak w końcu da się złapać.:painting: No Jokerku dość już tych podchodów, idą mrozy:nono:.Daj się złapać. Quote
Nadziejka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 :thumbs::thumbs::thumbs::modla::modla:Jokuniu daj sie zlapac serce kochane ! Czy cos juz ciociu wiesz o Heruni , czy juz jest odnaleziona? Quote
ewelinka_m Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 tak Hera na całe szczęście już odnaleziona :) Quote
Recommended Posts