Jump to content
Dogomania

Kudlaty Joker bez nadziei na lepsze jutro,pilnie potrzebny DT!Pomocy!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Incia']Ja też, choć bardzo dobrze pamiętam jak zwiewał nam kilkanaście razy...[/QUOTE]

Teraz po tak długim czasie Joker znajduje się w jednym miejscu.Zawsze do niego wraca.Postawić budę i jest nasz.

Posted

[quote name='Incia']Widziałam Go kilka dni temu, wygląda fatalnie...:shake:[/QUOTE]

Ja też:| Zmechacony jak zużyty moher:( Kurde aa to będzie piękne kudłate psisko! Trzeba próbować:)

Posted

[quote name='Incia']Widziałam Go kilka dni temu, wygląda fatalnie...:shake:[/QUOTE]

Ode mnie nawet jeść nie chciał, tylko zaczął panicznie uciekać w poniedziałek. Szukałam go potem, ale zwiał skutecznie jak to on potrafi. Coraz gorzej z z nim. :shake:

Posted

Dziś zacznę dla kudłacza szukać dt bo bez niego nie ma go co łapać bo nie ma gdzie umieścić:( Trzeba go zabezpieczyć na zimę. Zgłosiła się ostatnio do mnie na dogo kobitka, że przyjeżdża do Kielc mieszkać i szuka zwierzolubów by móc z nimi pomagać, bo u siebie pracowała w schronie. Kończyła kurs groomerski i mówiła, że chętnie jak coś pomoże z sierściuchami;)

Posted

[quote name='Norkowa']Dziś zacznę dla kudłacza szukać dt bo bez niego nie ma go co łapać bo nie ma gdzie umieścić:( Trzeba go zabezpieczyć na zimę. Zgłosiła się ostatnio do mnie na dogo kobitka, że przyjeżdża do Kielc mieszkać i szuka zwierzolubów by móc z nimi pomagać, bo u siebie pracowała w schronie. Kończyła kurs groomerski i mówiła, że chętnie jak coś pomoże z sierściuchami;)[/QUOTE]

no tak trzeba rozejrzec się za miejscem :( wierzę że tym razem chłopak da sobie pomóc :(

• 3 weeks later...