Norkowa Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Cioteczki jeżeli znajdzie się dt będzie "akcja łapanka". Będzie potrzeba sporo osób czy są osoby chętne?? Quote
PaSja Hera Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='Norkowa']Cioteczki jeżeli znajdzie się dt będzie "akcja łapanka". Będzie potrzeba sporo osób czy są osoby chętne??[/QUOTE] Ja oczywiście jestem gotowa. Quote
lenkaaaa2 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Norkowa']Cioteczki jeżeli znajdzie się dt będzie "akcja łapanka". Będzie potrzeba sporo osób czy są osoby chętne??[/QUOTE] Ja jak najbardziej. Quote
Incia Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Ja też, choć bardzo dobrze pamiętam jak zwiewał nam kilkanaście razy... Quote
PaSja Hera Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 [quote name='Incia']Ja też, choć bardzo dobrze pamiętam jak zwiewał nam kilkanaście razy...[/QUOTE] Teraz po tak długim czasie Joker znajduje się w jednym miejscu.Zawsze do niego wraca.Postawić budę i jest nasz. Quote
Incia Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Widziałam Go kilka dni temu, wygląda fatalnie...:shake: Quote
Norkowa Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Incia']Widziałam Go kilka dni temu, wygląda fatalnie...:shake:[/QUOTE] Ja też:| Zmechacony jak zużyty moher:( Kurde aa to będzie piękne kudłate psisko! Trzeba próbować:) Quote
zachary Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 A ja KIBICUJĘ Wam i pomogę jak trzeba będzie finansowo. Quote
lenkaaaa2 Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Incia']Widziałam Go kilka dni temu, wygląda fatalnie...:shake:[/QUOTE] Ode mnie nawet jeść nie chciał, tylko zaczął panicznie uciekać w poniedziałek. Szukałam go potem, ale zwiał skutecznie jak to on potrafi. Coraz gorzej z z nim. :shake: Quote
zachary Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 To kiepsko z Jokerkiem...Idzie chłód, deszcz, a potem zima, a on może i zarobaczony i chory.... Quote
azalia Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Trzymam kciuki za powodzenie akcji,żall bardzo biedaka. Wspomogę finansowo chłopaka. Quote
Martika&Aischa Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 i ja trzymam kciuki z całych sił za udaną akcje !!!!!!! Quote
Norkowa Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Dziś zacznę dla kudłacza szukać dt bo bez niego nie ma go co łapać bo nie ma gdzie umieścić:( Trzeba go zabezpieczyć na zimę. Zgłosiła się ostatnio do mnie na dogo kobitka, że przyjeżdża do Kielc mieszkać i szuka zwierzolubów by móc z nimi pomagać, bo u siebie pracowała w schronie. Kończyła kurs groomerski i mówiła, że chętnie jak coś pomoże z sierściuchami;) Quote
Martika&Aischa Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='Norkowa']Dziś zacznę dla kudłacza szukać dt bo bez niego nie ma go co łapać bo nie ma gdzie umieścić:( Trzeba go zabezpieczyć na zimę. Zgłosiła się ostatnio do mnie na dogo kobitka, że przyjeżdża do Kielc mieszkać i szuka zwierzolubów by móc z nimi pomagać, bo u siebie pracowała w schronie. Kończyła kurs groomerski i mówiła, że chętnie jak coś pomoże z sierściuchami;)[/QUOTE] no tak trzeba rozejrzec się za miejscem :( wierzę że tym razem chłopak da sobie pomóc :( Quote
lenkaaaa2 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 Znowu ciszaaaa :shake: wklejam Jokerka gdzie się da.... ale domu dla niego jak nie było tak nie ma :shake: Quote
PaSja Hera Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 Zapraszam na bazarek dla psiaków z Kielc: http://www.dogomania.pl/forum/threads/248011-FOTO-BAZAREK-DUŻE-FOTKI-Tomasz-Gajos-dla-Kielc-do-28-10-2013r Quote
zachary Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Idzie zima, ponoć straszliwie mroźna....Co będzie z Jokerkiem? Ma się gdzie schronić od mrozu i śniegu? Quote
Martika&Aischa Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 zachary napisał(a):Idzie zima, ponoć straszliwie mroźna....Co będzie z Jokerkiem? Ma się gdzie schronić od mrozu i śniegu? pewnie nie :( i tak cud że ten psiak w ogóle radzi sobie tyle czasu na ulicy :( ech ... Quote
Lili8522 Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Jeśli znajdzie się DT to będzie cud, może lepiej zbierać na hotel dla niego? Quote
Nadziejka Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Zagladam z kciukami za Jokunia .:modla:...tyle czasu ech ....:shake::-(:-( Quote
Recommended Posts