Juldan Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Szagi Ty szczęściarzu:):loveu: Andzike, skusisz się jeszcze kiedyś na sznupa na tymczas?:cool3: Quote
Florentynka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 A myślałam, że Szagi z tymi frędzlami przyrósł do narożnika. Trzymam kciuki za szczęśliwe nowe życie Szagulca. A teraz kolej na dom dla Neski, nie? Quote
Andzike Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 war3pl napisał(a):Cieszę się, że szagiemu się udało u nas na razie cisza :( Qrde, no... :( Myślałam, że Pani od razu zadzwoni :( mshume napisał(a):Gratulacje :) Dziękujemy! Juldan napisał(a):Szagi Ty szczęściarzu:):loveu: Andzike, skusisz się jeszcze kiedyś na sznupa na tymczas?:cool3: Zdecydowanie tak :) ale zanim Malawaszka mi coś zapakuje ;) oglaszam zapowiadaną wcześniej przerwę od tymczasów... Florentynka napisał(a):A myślałam, że Szagi z tymi frędzlami przyrósł do narożnika. Trzymam kciuki za szczęśliwe nowe życie Szagulca. A teraz kolej na dom dla Neski, nie? No bo gdyby nie to metro to pewnie by przyrósł... :cool3: A co do Neski to jutro ruszamy z ogłoszeniami z nowymi tekstami, które napisała wybitnie utalentowana osoba ;) Jakiś pies na pewno zaadoptuje Neskę ;) Quote
nika28 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 No i Szaguś w końcu się doczekał :loveu: Quote
malawaszka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Andzike napisał(a): Zdecydowanie tak :) ale zanim Malawaszka mi coś zapakuje ;) oglaszam zapowiadaną wcześniej przerwę od tymczasów... wow wow to ja czekam na znak sygnał ogłaszający koniec prz erwy :errrr: Quote
mamanabank Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Hurra! Zdecydowanie pora na Neskę!!! Jakby nie było powinna znaleźć dom przed Szagim, a jakoś tak bokiem umknęła. Quote
Andzike Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 malawaszka napisał(a):wow wow to ja czekam na znak sygnał ogłaszający koniec przerwy :errrr: :) :) :) Dostanę kolejnego mini-sznupka osiołka? ;) mamanabank napisał(a):Hurra! Zdecydowanie pora na Neskę!!! Jakby nie było powinna znaleźć dom przed Szagim, a jakoś tak bokiem umknęła. No własnie, trochę przespaliśmy sprawę Neski, tak nam było dobrze w tym wspólnym stadzie, ale nie ma co zapominać, że ona nadal szuka domu... Ale już się bierzemy do roboty :) Quote
WATACHA Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 No to dziś ostatnia wspólna nocka :)Fajnie, chociaż mi troszkę smutno, że jednak nie Bielany ;) Quote
Akrum Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Andzike - GRATULUJĘ :) Kolejna psia istotka dzięki Tobie będzie miała super domek i jeszcze lepsze życie :) Quote
Andzike Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 Dzisiaj zielona noc ;) Paweł wymógł na mnie obietnicę, że jeśli z jakichś powodów Szagi wróciłby z adopcji, to już go nikomu nie oddamy... Dobrze, że jutro wyjeżdza i nie zawiezie ze mną Szagiego, bo coś czuje, że nowi Państwo mogliby całkiem przypadkowo zacząć dostawać smsy i listy z pogróżkami:cool3: Żartuję oczywiście ;) Smutno mi będzie jutro bardzo :( Ale życie toczy się dalej :) jeśli kogoś jeszcze nie ma na wątku Neski to serdecznie do niej zapraszam (podpis) - dziewczyna już dawno powinna siedzieć w DS, a nie zajmuje miejsce u aikowo, która przygarnęła ja po powrocie z nieudanej adopcji... Czy Twój pies adoptowałby Neskę? Quote
mshume Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Oj, to jest zawsze ciężki moment. Moja ostatnia tymczasia, już tydzień w Ds,w najlepszym z możliwych, a na spacerach nadal ciągnie w miejsce gdzie zaparkowaliśmy samochód, jak ją przywieźliśmy i mnie szuka :( Trzymajcie się... Quote
malawaszka Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Andzike napisał(a):Dzisiaj zielona noc ;) Paweł wymógł na mnie obietnicę, że jeśli z jakichś powodów Szagi wróciłby z adopcji, to już go nikomu nie oddamy... ja sobie tak przy kazdym mówię, że jak wróci to zostanie i kurna co mi nie chcą oddawać tych skarbów moich :cry: Quote
Andzike Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 mshume napisał(a):Oj, to jest zawsze ciężki moment. Moja ostatnia tymczasia, już tydzień w Ds,w najlepszym z możliwych, a na spacerach nadal ciągnie w miejsce gdzie zaparkowaliśmy samochód, jak ją przywieźliśmy i mnie szuka :( Trzymajcie się... Hmmm... moje tymczasy do tej pory jakoś się szybko ogarniały, na szczęscie, mam nadzieję, że z Szagim też będzie ok... Quote
mshume Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Też mam taką nadzieję. Figa ma tam jak księżniczka, ale i tak tęskni trochę. :( Quote
Andzike Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 malawaszka napisał(a):ja sobie tak przy kazdym mówię, że jak wróci to zostanie i kurna co mi nie chcą oddawać tych skarbów moich :cry: Mi oddali Neskę... Na parę dni przed planowanym urlopem... Dzięki uprzejmości mamynabank, która zgodziła się zaopiekować Neską na czas naszego urlopu trafiła do aikowo, wtedy jeszcze na przetrzymanie naszego urlopu, ale po nim okazało się, że aikowo nie chce mi Neski oddać ;) Własnie przeczytałam to zdanie i jakbym nie wiedziała jak to było to nic bym z niego nie zrozumiała ...:question::question::question: Ale co tam ;) jak ktoś jest żądny szczegółów to zapraszam do Neski :grins: Quote
jostel5 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Wzruszam się zawsze ,kiedy Twoje tymczasy idą do ds....I bardzo się cieszę!:) Teraz-także!Szczęścia,Szagusiu!:) Quote
Kamcia i Kondziu Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Dziękuję za miłe słowa. Legionowo nie jest aż tak daleko :) zawsze możemy się spotkać na kawce :) Pozdrawiam Kamila (nie Kinga) Andzike napisał(a):Dzisiaj zielona noc ;) Paweł wymógł na mnie obietnicę, że jeśli z jakichś powodów Szagi wróciłby z adopcji, to już go nikomu nie oddamy... Dobrze, że jutro wyjeżdza i nie zawiezie ze mną Szagiego, bo coś czuje, że nowi Państwo mogliby całkiem przypadkowo zacząć dostawać smsy i listy z pogróżkami:cool3: Żartuję oczywiście ;) Smutno mi będzie jutro bardzo :( Ale życie toczy się dalej :) jeśli kogoś jeszcze nie ma na wątku Neski to serdecznie do niej zapraszam (podpis) - dziewczyna już dawno powinna siedzieć w DS, a nie zajmuje miejsce u aikowo, która przygarnęła ja po powrocie z nieudanej adopcji... Czy Twój pies adoptowałby Neskę? Quote
Jasza Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Kamila albo Kinga - bardzo nam miło i witamy na wątku i na Dogomanii.:loveu::loveu: Szagi - szczęściarzu- z zakołtunionego stworka, przez narożnik, wprost do kochających ludzi...:-) Aniu - jak długa przerwa? ;-) Quote
Andzike Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Kamcia i Kondziu napisał(a):Dziękuję za miłe słowa. Legionowo nie jest aż tak daleko :) zawsze możemy się spotkać na kawce :) Pozdrawiam Kamila (nie Kinga) O boshe, ja przecież wiem, ze Kamila, nie Kinga:oops::oops::oops: Do zobaczenia dzisiaj ! :) I witamy na dogomanii, mam nadzieję, że zostaniesz z nami dłużej :) Jasza napisał(a): Aniu - jak długa przerwa? ;-) Się zobaczy ;) Pewnie wyjdzie jak zawsze :) Quote
Kamcia i Kondziu Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Czekamy z niecierpliwością :) Andzike napisał(a):O boshe, ja przecież wiem, ze Kamila, nie Kinga:oops::oops::oops: Do zobaczenia dzisiaj ! :) I witamy na dogomanii, mam nadzieję, że zostaniesz z nami dłużej :) Się zobaczy ;) Pewnie wyjdzie jak zawsze :) Quote
zerduszko Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Jak tam? Szagi wywieziony za granicę? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 zerduszko napisał(a):Jak tam? Szagi wywieziony za granicę? :evil_lol: co najwyżej dzielnicy :lol: Quote
Florentynka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ty, Andzike, odwiozłaś Ty tego frędzla? Quote
Recommended Posts