Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

war3pl napisał(a):
Cieszę się, że szagiemu się udało u nas na razie cisza :(

Qrde, no... :( Myślałam, że Pani od razu zadzwoni :(

mshume napisał(a):
Gratulacje :)

Dziękujemy!

Juldan napisał(a):
Szagi Ty szczęściarzu:):loveu:

Andzike, skusisz się jeszcze kiedyś na sznupa na tymczas?:cool3:

Zdecydowanie tak :) ale zanim Malawaszka mi coś zapakuje ;) oglaszam zapowiadaną wcześniej przerwę od tymczasów...

Florentynka napisał(a):
A myślałam, że Szagi z tymi frędzlami przyrósł do narożnika. Trzymam kciuki za szczęśliwe nowe życie Szagulca. A teraz kolej na dom dla Neski, nie?

No bo gdyby nie to metro to pewnie by przyrósł... :cool3:
A co do Neski to jutro ruszamy z ogłoszeniami z nowymi tekstami, które napisała wybitnie utalentowana osoba ;) Jakiś pies na pewno zaadoptuje Neskę ;)

Posted

Andzike napisał(a):

Zdecydowanie tak :) ale zanim Malawaszka mi coś zapakuje ;) oglaszam zapowiadaną wcześniej przerwę od tymczasów...

wow wow to ja czekam na znak sygnał ogłaszający koniec prz erwy :errrr:

Posted

malawaszka napisał(a):
wow wow to ja czekam na znak sygnał ogłaszający koniec przerwy :errrr:

:) :) :) Dostanę kolejnego mini-sznupka osiołka? ;)

mamanabank napisał(a):
Hurra! Zdecydowanie pora na Neskę!!! Jakby nie było powinna znaleźć dom przed Szagim, a jakoś tak bokiem umknęła.

No własnie, trochę przespaliśmy sprawę Neski, tak nam było dobrze w tym wspólnym stadzie, ale nie ma co zapominać, że ona nadal szuka domu...
Ale już się bierzemy do roboty :)

Posted

Dzisiaj zielona noc ;)
Paweł wymógł na mnie obietnicę, że jeśli z jakichś powodów Szagi wróciłby z adopcji, to już go nikomu nie oddamy...
Dobrze, że jutro wyjeżdza i nie zawiezie ze mną Szagiego, bo coś czuje, że nowi Państwo mogliby całkiem przypadkowo zacząć dostawać smsy i listy z pogróżkami:cool3:
Żartuję oczywiście ;)

Smutno mi będzie jutro bardzo :(

Ale życie toczy się dalej :) jeśli kogoś jeszcze nie ma na wątku Neski to serdecznie do niej zapraszam (podpis) - dziewczyna już dawno powinna siedzieć w DS, a nie zajmuje miejsce u aikowo, która przygarnęła ja po powrocie z nieudanej adopcji...

Czy Twój pies adoptowałby Neskę?

Posted

Oj, to jest zawsze ciężki moment. Moja ostatnia tymczasia, już tydzień w Ds,w najlepszym z możliwych, a na spacerach nadal ciągnie w miejsce gdzie zaparkowaliśmy samochód, jak ją przywieźliśmy i mnie szuka :( Trzymajcie się...

Posted

Andzike napisał(a):
Dzisiaj zielona noc ;)
Paweł wymógł na mnie obietnicę, że jeśli z jakichś powodów Szagi wróciłby z adopcji, to już go nikomu nie oddamy...

ja sobie tak przy kazdym mówię, że jak wróci to zostanie i kurna co mi nie chcą oddawać tych skarbów moich :cry:

Posted

mshume napisał(a):
Oj, to jest zawsze ciężki moment. Moja ostatnia tymczasia, już tydzień w Ds,w najlepszym z możliwych, a na spacerach nadal ciągnie w miejsce gdzie zaparkowaliśmy samochód, jak ją przywieźliśmy i mnie szuka :( Trzymajcie się...

Hmmm... moje tymczasy do tej pory jakoś się szybko ogarniały, na szczęscie, mam nadzieję, że z Szagim też będzie ok...

Posted

malawaszka napisał(a):
ja sobie tak przy kazdym mówię, że jak wróci to zostanie i kurna co mi nie chcą oddawać tych skarbów moich :cry:

Mi oddali Neskę... Na parę dni przed planowanym urlopem... Dzięki uprzejmości mamynabank, która zgodziła się zaopiekować Neską na czas naszego urlopu trafiła do aikowo, wtedy jeszcze na przetrzymanie naszego urlopu, ale po nim okazało się, że aikowo nie chce mi Neski oddać ;)
Własnie przeczytałam to zdanie i jakbym nie wiedziała jak to było to nic bym z niego nie zrozumiała ...:question::question::question:
Ale co tam ;) jak ktoś jest żądny szczegółów to zapraszam do Neski :grins:

Posted

Dziękuję za miłe słowa. Legionowo nie jest aż tak daleko :) zawsze możemy się spotkać na kawce :)
Pozdrawiam Kamila (nie Kinga)

Andzike napisał(a):
Dzisiaj zielona noc ;)
Dobrze, że jutro wyjeżdza i nie zawiezie ze mną Szagiego, bo coś czuje, że nowi Państwo mogliby całkiem przypadkowo zacząć dostawać smsy i listy z pogróżkami:cool3:
Żartuję oczywiście ;)

Smutno mi będzie jutro bardzo :(

Ale życie toczy się dalej :) jeśli kogoś jeszcze nie ma na wątku Neski to serdecznie do niej zapraszam (podpis) - dziewczyna już dawno powinna siedzieć w DS, a nie zajmuje miejsce u aikowo, która przygarnęła ja po powrocie z nieudanej adopcji...

Czy Twój pies adoptowałby Neskę?

Posted

Kamila albo Kinga - bardzo nam miło i witamy na wątku i na Dogomanii.:loveu::loveu:
Szagi - szczęściarzu- z zakołtunionego stworka, przez narożnik, wprost do kochających ludzi...:-)

Aniu - jak długa przerwa? ;-)

Posted

Kamcia i Kondziu napisał(a):
Dziękuję za miłe słowa. Legionowo nie jest aż tak daleko :) zawsze możemy się spotkać na kawce :)
Pozdrawiam Kamila (nie Kinga)

O boshe, ja przecież wiem, ze Kamila, nie Kinga:oops::oops::oops:

Do zobaczenia dzisiaj ! :)

I witamy na dogomanii, mam nadzieję, że zostaniesz z nami dłużej :)

Jasza napisał(a):

Aniu - jak długa przerwa? ;-)

Się zobaczy ;) Pewnie wyjdzie jak zawsze :)

Posted

Czekamy z niecierpliwością :)

Andzike napisał(a):
O boshe, ja przecież wiem, ze Kamila, nie Kinga:oops::oops::oops:

Do zobaczenia dzisiaj ! :)

I witamy na dogomanii, mam nadzieję, że zostaniesz z nami dłużej :)

Się zobaczy ;) Pewnie wyjdzie jak zawsze :)