wilczy zew Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 [quote name='Andzike']jest największym histerycznym rozpuszczonym wymuszaczem jakiego znam :cool3: ciekawe kto go tak rozpuścił Quote
Andzike Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 [quote name='WATACHA']Jeszcze niektóre "dziabią" :smile: Ale mam farta z Szagim ;-) Szagi ma jakiś problem z yorkami. Nie wiem czemu, ale wzbudzają w nim agresję. A, że u mnie na osiedlu jest jakieś zatrzęsienie, to spacery są na wiecznej czujce...:roll: [quote name='wilczy zew']ciekawe kto go tak rozpuścił Nie mam bladego pojęcia...:hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
malawaszka Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Andzike napisał(a): Szagi ma jakiś problem z yorkami. Nie wiem czemu, ale wzbudzają w nim agresję. A, że u mnie na osiedlu jest jakieś zatrzęsienie, to spacery są na wiecznej czujce...:roll: haha ciesz się, że z yorkami bo moja Luna miała korbę na ASTowate i boksery :mdleje: kamikadze... Quote
WATACHA Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Mój na wszystkie.Ale miał w poprzednim miejscu zamieszkania obiekt nienawiści wyżełka weimarskiego , a tu buldoga angielskiego. Quote
Florentynka Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Andzike napisał(a): Szagi ma jakiś problem z yorkami. Nie wiem czemu, ale wzbudzają w nim agresję. Och, dobrze go rozumiem, baaardzo dobrze!!! Quote
zerduszko Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 malawaszka napisał(a):i w ten oto sposób sznaucery nie mają domów tymczasowych :cry: Nie każdy jest w stanie psychicznie to znosić :D Quote
mamanabank Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 No, ja bym nie zniosła Dzidziusia :-D Quote
Akrum Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Szagisławie , coś te domki nieodpowiednie po ciebie dzwonią...:shake: Quote
Andzike Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 mamanabank napisał(a):No, ja bym nie zniosła Dzidziusia :-D Zniosłabyś, zniosła ;) Nie poznałam Cię po avatarze :D Quote
mamanabank Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 A Pan Szagisław się może wybiera w niedzielę? Hi :-) Quote
Andzike Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 mamanabank napisał(a):A Pan Szagisław się może wybiera w niedzielę? Hi :-) Wybiera się wybiera ;) Dzwoniłam do domu - Szagi męczy Shibę, która strzeliła mega focha. Owszem - bawi się z Nelką, ale jak Szagi chce się przyłączyć to idzie obrażona na podusie. Pochwalić synusia muszę, bo tylko raz podniósł nogę do góry i to jak jeszcze u mamy byłam, ale huknęłam i odechciało mu się lać na ścianę ;) Quote
wanda szostek Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Znaczenia terenu trudno oduczyć. Nie wiem nawet czy to możliwe. Hienek ze schroniska w Łodzi jest u nas już dobrych kilka lat a ciągle coś w domu podlewa. Quote
Andzike Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 [quote name='wanda szostek']Znaczenia terenu trudno oduczyć. Nie wiem nawet czy to możliwe. Hienek ze schroniska w Łodzi jest u nas już dobrych kilka lat a ciągle coś w domu podlewa. Szagi generalnie oduczył się znaczenia, ale zdarza mu się czasem jeszcze kałuża w domu :( Tymczasem ciąg dalszy kwiatków z ankiety przed/a ;) Pytanie z ankiety / odpowiedź / mój komentarz [FONT=Constantia]Czy mieszkanie jest własnościowe czy wynajmowane?[/FONT] [FONT=Constantia](jeżeli mieszkanie jest wynajmowane, czy właściciel zgadza się na zwierzę w domu?) Jeśli chodzi o to mieszkanie jest wynajmowane, szuka pieska który by pilnował mieszkania.[/FONT] /no Szagi wystraszy każdego złodzieja, wchodząc na wysokie tony z radości i zalizując go na śmierć... ;) [FONT=Constantia]Czy w bloku/domu, którym Państwo mieszkacie jest winda czy schody? (Które to jest piętro?) Jest jedynie próg[/FONT] / no nie wiem jak to skomentować poza :mdleje::rofl::mdleje: [FONT=Constantia]Czy pies może wchodzić do wszystkich pomieszczeń w domu (pokoje)? Czy będzie miał wyznaczony teren, gdzie może przebywać? U mamy tak,czyli na wsi,bo ja wezmę tego yorka który przebywa w zameldowaniu.[/FONT] / i znowu :mdleje::rofl::mdleje:ale o co come on? [FONT=Constantia]Posiadanie psa wiąże się także z koniecznością szczepień, odrobaczania, profilaktyki przeciw pchłom i kleszczom itp. Czy jesteście Państwo gotowi ponosić te wydatki? Tak,pies powinien być odrobaczany ze względu na to,że przenosi bakterie.Szczepienie również wskazane.[/FONT] / dobrze, że szczepienie jest wskazane... [FONT=Constantia]Czy pies będzie miał możliwość wychodzenia na zewnątrz bez opieki? Tak.[/FONT] / niedoczekanie Pani, proszę Pani... [FONT=Constantia]W życiu różnie bywa… niestety, nie znamy dnia ani godziny, kiedy coś może nam się przytrafić. Co będzie się działo z psem, gdy nie będziecie już Państwo w stanie sprawować nad nim opieki? Czy macie osobę, która zgodzi się zaopiekować Waszym podopiecznym? Czy ta osoba wyrażą zgodę na wpisanie w umowie swojego numeru telefonu (adresu e-mail) i zobowiąże się do opieki nad psem w „razie czego”? Nie dopuszczam takiej sytuacji [/FONT]/ no jasne nikt nie dopuszcza, a ile psów prosto z kanap trafiło po śmierci własciciela do schroniska? [FONT=Constantia]Dlaczego akurat teraz zdecydowali się Państwo na adopcję psa? I dlaczego ma to być właśnie TEN pies? Bo jest do oddania,dlatego bo te psy dobrze pilnują i są wierne dla właściciela.[/FONT] / no to nie jest argument, który mnie przekonuje... I tak w tym stylu ;) Quote
malawaszka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 hahaha gdzie Ty go ogłaszasz????? :mdleje: Quote
Andzike Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 malawaszka napisał(a):hahaha gdzie Ty go ogłaszasz????? :mdleje: No właśnie nie wiem skąd ci dziwni ludzie dzwonią ... ;) Quote
zerduszko Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Andzike napisał(a):No właśnie nie wiem skąd ci dziwni ludzie dzwonią ... ;) Z Warszawy i okolic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Florentynka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Ojej.... ten próg i york przebywający w zameldowaniu....coś pięknego! Quote
malawaszka Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 zerduszko napisał(a):Z Warszawy i okolic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahaha a ja się ugryzłam w język jak zawsze :roflt: Quote
Andzike Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 [quote name='zerduszko']Z Warszawy i okolic :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']hahahaha a ja się ugryzłam w język jak zawsze :roflt: Hehehe. Z Warszawy i okolic miałam może kilka telefonów ;) A cała reszta ... ;) [quote name='Florentynka']Ojej.... ten próg i york przebywający w zameldowaniu....coś pięknego! O tak, tak ... :D mnie jeszcze zabił argument czemu wybrali Szagiego ;) Nic to ... zobaczcie jak fajnie może wyglądać korespondencja w sprawie psa ;) Jarek M.i Macie może pieska Cziłała??!!!! Biorę od razu. To marzenie mojej kuzynki, ma juz 18 lat i mieszka w domku jednorodzinnym. 6 godz. temu Anna Mikropsy Nowak Ja przepraszam, ael to nie jest sklep. Adopcja to nie 'biore od razu' tylko to MY decydujemy czy pies idzie do konkretnego domu. A tym bardziej nie oddajemy psow do 18 latek, ktore same nie sda w stanie utrzymac psa. Z takim podejsciem zapraszam do SMYKA po pieska interaktywnego., Tam mozna wziac od razu. Zegnam Jarek M. Co za ludzie. Osiemnastolatka to mała zdzira bez odpowiedzialności??!! *******cie się kontrolerzy. Żadnej otwartości na ludzi. spadać korespondencja Fundacji Mikropsy ;) Quote
zerduszko Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 No, bo jak już nie raz wspominałam, Ty jesteś ten dobry policjant ;) Quote
Andzike Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 malawaszka napisał(a):hahah czytałam to własnie :lol: Za każdym razem się śmieję jak to czytam :D :D :D Pokrętna ludzka logika nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać;) Czy chwaliłam dziś Szagunia? Mamuśka jest nim zachwycona. Podobno przepięknie chodzi na smyczy, nie histeryzuje i nie drze japy na widok każdego psa na spacerze...:roll: Zastanawiam się czy ona na pewno zajmowała się dziś Szagim... :evil_lol: Quote
Akrum Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 dobre - ale się uśmiałam z tych odpowiedzi w ankiecie, aczkolwiek z drugiej strony to z lekka smutne, że duża część Polaków jest tak "niekumata". Quote
malawaszka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 za 2 dni będzie 2 miesiące Szagiego u Andzike :mdleje: Quote
Akrum Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 ło matko - już tyle czasu minęło?? a domku nie ma nadal :( Quote
Recommended Posts