malawaszka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 noo jak z tego Andzike nie wyłuska tego NAJ domku to ja już nie wiem - będzie znaczyło, że foch Pawła ... zagra największą rolę :D Quote
wilczy zew Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Też widziałam Mikusia :-( te z Celestynowa to mimiki? Quote
mshume Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Według mojego doświadczenia to najlepsze ogłoszenie. Trafia do mniej internetowych osób i jest jedno z 2, więc można je 'wyłuskać', nie ginie w masie innych.Jasza napisał(a):Czasami Metro działa cuda ;-) Quote
Pipi Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Przepraszam najmocniej, pozwolcie zaprosic się do naszej kochanej suni Siwej http://www.dogomania.pl/threads/217108-piękna-charakterna-Siwa-szuka-aktywnego-właściciela-i-Domu-(bez-kur-w-pobliżu)?p=17939547#post17939547 Quote
Andzike Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Telefony się urywają, jutro (dziś) od 11 do 17 co godzinę mamy gości :) PS. Reakcja mojej mamy "ale Ty NAPRAWDE musisz go oddac?" :roll::cool3::roll: podejrzewam, ze zawiazali sojusz z Pawlem, ktory odmowil spotkania z potencjalnymi domami ;) Quote
Luna_wro Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Andzike napisał(a):Telefony się urywają, jutro (dziś) od 11 do 17 co godzinę mamy gości :) PS. Reakcja mojej mamy "ale Ty NAPRAWDE musisz go oddac?" :roll::cool3::roll: podejrzewam, ze zawiazali sojusz z Pawlem, ktory odmowil spotkania z potencjalnymi domami ;) o! to trzymam:kciuki: no właśnie:) naprawdę chcesz do oddać?:roll: Quote
WATACHA Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 O kurczę, ale heca.Oby któryś był tym jedynym i wspaniałym.No chyba, że... ;) Quote
malawaszka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 trzymam :kciuki: i podsyłam wątek sznupka w pilnej potrzebie w Wawce http://www.dogomania.pl/threads/217251-pilnie-szukamy-DT-lub-DS-Sznaucer-miniaturka-czarno-srebrny Quote
WATACHA Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Relacja będzie na bieżąco, czy pod koniec ;)? Quote
Andzike Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 [quote name='Luna_wro']no właśnie:) naprawdę chcesz do oddać?:roll: Oczywiście, że nie chce :) Ale muszę. [quote name='WATACHA']O kurczę, ale heca.Oby któryś był tym jedynym i wspaniałym.No chyba, że... ;) Trzymaj, trzymaj ;) Ostatni telefon miałam o 23... ;) Pani była bardzo zakochana i bardzo pod wpływem ... ;) [quote name='WATACHA']Relacja będzie na bieżąco, czy pod koniec ;)? Jak znajdę czas między jednymi a drugimi odwiedzinami to będzie na bieżąco ;) [quote name='malawaszka']trzymam :kciuki: i podsyłam wątek sznupka w pilnej potrzebie w Wawce http://www.dogomania.pl/threads/217251-pilnie-szukamy-DT-lub-DS-Sznaucer-miniaturka-czarno-srebrny Już tam jestem, będę go od razu pokazywać :) Quote
malawaszka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Andzike napisał(a): Trzymaj, trzymaj ;) Ostatni telefon miałam o 23... ;) Pani była bardzo zakochana i bardzo pod wpływem ... ;) o kurka hahaha kocham takich :D Quote
Andzike Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Pani z 11 i z 12 nie ma :( Chyba aż tak im nie zależało :( Ciekawe czy pozostali się pojawią:evil_lol: A Szagisław śpi nieświadomy zamieszania ... ;) Quote
Florentynka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Hehe, zamieszanie to będzie, jak się zjawią wszyscy naraz ;) Quote
malawaszka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Andzike napisał(a):Pani z 11 i z 12 nie ma :( Chyba aż tak im nie zależało :( Ciekawe czy pozostali się pojawią:evil_lol: :mdleje: może podałaś im zły adres?/?? :megagrin: Quote
Andzike Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 malawaszka napisał(a)::mdleje: może podałaś im zły adres?/?? :megagrin: hehehe, bardzo śmieszne ;) Quote
Florentynka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Ja wiem... w okolicznych krzakach czają się Paweł i mama Andzike i straszą... Quote
Andzike Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Florentynka napisał(a):Ja wiem... w okolicznych krzakach czają się Paweł i mama Andzike i straszą... :D :D :D Myślicie, że każdy kto podchodzi pod klatkę dostaje kontrolnie z bańki? ;) Quote
Florentynka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Jasne. Pod śmietnikiem rośnie stosik związanych i zakneblowanych potencjalnych chętnych na Szagiego... Quote
Akrum Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 trzymam kciuki, by jednak te zainteresowane osoby się pojawiły :) Quote
Andzike Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 WATACHA napisał(a):prawie 13, może ktoś się pojawił No teraz to już czekamy na Panią z 13... ;) EDIT: Pani właśnie dzwoniła, że źle pojechała i będzie za 10min... Quote
Recommended Posts