Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='WATACHA']Ale łysole :).W pierwszej chwili się zastanawiałam które poszczególne części, należą do którego psa ;)[/QUOTE]

Mi też to chwilę zajęło ;)

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

Ostatnio jesteśmy baaaaaaaardzo zajęci - otwieramy sklep tylko i wyłącznie dla naszych kochanych czworonogów oraz salon piękności również dla nich. W sierpniu chyba już ruszymy. Będę miała prośbę do uroczych tu wszechobecnych uczestników forum. A więc ... w naszym sklepie chcemy "wypromować" adopcję i wszelką niezbędną pomoc dla psiaków. Tablice informacyjne i inne plakaty znajdą swoje miejsce na ścianach oraz witrynie sklepowej. Liczę na Waszą pomoc :) Na facebooku (Kamila Jończyk) jesteśmy dość często i właśnie z tamtej strony zamierzam drukować ogłoszenia. Jeśli macie jakieś sugestie bądź fajne pomysły bardzo proszę pisać na face lub na nasz adres [email protected]
Pozdrawiamy
Kamila, Larcia i Szaguś :)

Posted

malawaszka napisał(a):
ale super!!!! trzymam kciuki za powodzenie przedsięwzięcia!!! i mam nadzieję, że znajdzie się miejsce na plakacik promujący sznaucerkowe adopcje :loveu:

Oczywiście że będzie plakacik - przecież ja jestem zakochana w sznaucerach :)