Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']za 2 dni będzie 2 miesiące Szagiego u Andzike :mdleje:

O qrcze, to chyba czas zrobić jakąś imprezkę ;) a 7go listopada mijają dwa lata odkąd wzięłam Nelusię z Łowicza. Ale będzie party!!!

A Szagunio spokojnie gości się u aikowo ;)

PS. Szagunio nauczył się ... szczekać! Nie tylko histerycznie jazgotać, ale szczeka jak prawdziwy pies! Idealny wsiowy burek! :)

Posted

U nas impreza rocznicowa będzie 12-tego listopada- "Roczek" Gufiego:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

P.S. Andzike Juldan jak zobaczył "frendzle" Szagisława postanowił że takie same zafunduje naszemu Mańkowi... jak sądzicie ile trzeba takowe zapuszczać?:cool3:

Posted

Florentynka napisał(a):
Oj, Andzike... Szagisław ugrzązł, najwyraźniej. Czyżby narożnik się popsuł?!:-o

Nooo... zdecydowanie, ktoś go uszkodził...:mad:
Apropos ;) chodź do Neski ;)

Posted

[quote name='mamanabank']Andzike przepraszam, nigdy tego nie robię (offowanie mam na myśli)

Znając mamenabank, wiem, że offowanie jest jej obce... Ludzie to Q...Y...Zajrzyjcie, bo ja padłam na pysk... :(

Szagisław spędził dzień u babci czyli mojej mamy. Mamuska twierdzi, że to idealny pies i, że ja się czepiami! Nie wiem czym był karmiony, ale puszcza takie bąki, ze oczy szczypia..
jutro się dowiem co jadł dzisiaj niech śpi.

Posted

Jasza napisał(a):
A ja dostałam tajemniczego trzysłówkowego maila w sprawie Szagiego....;-)
Odesłałam do Andzike

Qrcze, nic nie mam :(

mshume napisał(a):
No Szagi, szykuj się do domu ;) Dziś twoja mordka pokazała się w gazecie Metro :)

Ło jezu. A ja dziś obojętnie minęłam Pana rozdającego gazety... Czekam na telefony :)

Posted

malawaszka napisał(a):
joołłl trzymam :kciuki:

Trzymaj bo jutro przyjezdza kolejna Pani ;) I ta druga bardziej mi się podoba, pracuje tylko 4h dziennie i ma przemiły głos ;)
Będę wybrzydzać!:evil_lol:

Posted

Się dzieje :)

Andzike napisał(a):
Trzymaj bo jutro przyjezdza kolejna Pani ;) I ta druga bardziej mi się podoba, pracuje tylko 4h dziennie i ma przemiły głos ;)
Będę wybrzydzać!:evil_lol: