zerduszko Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 malawaszka napisał(a):za 2 dni będzie 2 miesiące Szagiego u Andzike :mdleje: To jest niemożliwe :P Quote
Jasza Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 malawaszka napisał(a):za 2 dni będzie 2 miesiące Szagiego u Andzike :mdleje: Spodobalo mu sie u Ani :-) Quote
Luna_wro Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Jasza napisał(a):Spodobalo mu sie u Ani :-) gdzie mu będzie lepiej?!:) Quote
Andzike Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 [quote name='malawaszka']za 2 dni będzie 2 miesiące Szagiego u Andzike :mdleje: O qrcze, to chyba czas zrobić jakąś imprezkę ;) a 7go listopada mijają dwa lata odkąd wzięłam Nelusię z Łowicza. Ale będzie party!!! A Szagunio spokojnie gości się u aikowo ;) PS. Szagunio nauczył się ... szczekać! Nie tylko histerycznie jazgotać, ale szczeka jak prawdziwy pies! Idealny wsiowy burek! :) Quote
Juldan Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 U nas impreza rocznicowa będzie 12-tego listopada- "Roczek" Gufiego:evil_lol::evil_lol::evil_lol: P.S. Andzike Juldan jak zobaczył "frendzle" Szagisława postanowił że takie same zafunduje naszemu Mańkowi... jak sądzicie ile trzeba takowe zapuszczać?:cool3: Quote
malawaszka Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Juldan napisał(a):jak sądzicie ile trzeba takowe zapuszczać?:cool3: z pół roku i do tego trzeba psa zaniedbać, żeby zrobiły się takie brązowe :D Quote
Florentynka Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 Oj, Andzike... Szagisław ugrzązł, najwyraźniej. Czyżby narożnik się popsuł?!:-o Quote
Andzike Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 Florentynka napisał(a):Oj, Andzike... Szagisław ugrzązł, najwyraźniej. Czyżby narożnik się popsuł?!:-o Nooo... zdecydowanie, ktoś go uszkodził...:mad: Apropos ;) chodź do Neski ;) Quote
mamanabank Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Andzike przepraszam, nigdy tego nie robię (offowanie mam na myśli), ale Błagam o pomoc... na kolanach błagam... UWAGA DRASTYCZNE! Mikuś http://www.dogomania.pl/threads/2172...6#post17934236 Quote
Andzike Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 [quote name='mamanabank']Andzike przepraszam, nigdy tego nie robię (offowanie mam na myśli) Znając mamenabank, wiem, że offowanie jest jej obce... Ludzie to Q...Y...Zajrzyjcie, bo ja padłam na pysk... :( Szagisław spędził dzień u babci czyli mojej mamy. Mamuska twierdzi, że to idealny pies i, że ja się czepiami! Nie wiem czym był karmiony, ale puszcza takie bąki, ze oczy szczypia.. jutro się dowiem co jadł dzisiaj niech śpi. Quote
Jasza Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 A ja dostałam tajemniczego trzysłówkowego maila w sprawie Szagiego....;-) Odesłałam do Andzike. Idę do Mikusia, ale się boję...:-( Quote
malawaszka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 moje po powrocie od babci też zawsze bączą :mdleje: widziałam Mikusia :( Quote
mshume Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 No Szagi, szykuj się do domu ;) Dziś twoja mordka pokazała się w gazecie Metro :) Quote
Andzike Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Jasza napisał(a):A ja dostałam tajemniczego trzysłówkowego maila w sprawie Szagiego....;-) Odesłałam do Andzike Qrcze, nic nie mam :( mshume napisał(a):No Szagi, szykuj się do domu ;) Dziś twoja mordka pokazała się w gazecie Metro :) Ło jezu. A ja dziś obojętnie minęłam Pana rozdającego gazety... Czekam na telefony :) Quote
malawaszka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Andzike - to jak już rozdzwonią sie telefony od PORZĄDNYCH ludzi to proszę zanotuj: www.sznaucery.rix.pl :lol: jakby ktoś chciał sznaucerka i jeszcze zanotuj, że w Celestynowie są dwa sznupkowate psiaczki odebrane z pseudo - zostały dwa chłopaczki: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.277473102293536.71574.179282728779241&type=3 Quote
Andzike Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Na razie dwa telefony - jeden nie wart komentarza, drugi całkiem, całkiem... ;) Pani jutro przyjedzie poznać Szagisława... :( Quote
mamanabank Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 No to znowu zaczynamy trzymać kciuki :-) Quote
Andzike Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 malawaszka napisał(a):joołłl trzymam :kciuki: Trzymaj bo jutro przyjezdza kolejna Pani ;) I ta druga bardziej mi się podoba, pracuje tylko 4h dziennie i ma przemiły głos ;) Będę wybrzydzać!:evil_lol: Quote
Florentynka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Trzymam kciuki. Wybrzydzaj, byle z dobrym skutkiem. Quote
malawaszka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 wybrzydzaj i pamiętaj o Kubusiu i jego braciszku którzy są w Celestynowie :modla: Quote
Andzike Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 malawaszka napisał(a):wybrzydzaj i pamiętaj o Kubusiu i jego braciszku którzy są w Celestynowie :modla: Oczywiście, że fajnych będę odsyłać do Ciebie ;) Quote
mshume Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Się dzieje :)Andzike napisał(a):Trzymaj bo jutro przyjezdza kolejna Pani ;) I ta druga bardziej mi się podoba, pracuje tylko 4h dziennie i ma przemiły głos ;) Będę wybrzydzać!:evil_lol: Quote
Andzike Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 mshume napisał(a):Się dzieje :) I kolejna!!! Miała 17 lat sznaucera mini, zna charakter i wie jakie toto potrafi być rozdarte ;) Paweł strzela focha ;) Quote
Recommended Posts