Andzike Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Wywieziony, wywieziony ;) Może jutro się bardziej rozwinę... Dziś jestem spokojna i szczęśliwa, że Szagunio trafił do takiego super domu, ale jak zawsze trochę mi smutno ;) Jutro będę już tylko spokojna i szczęśliwa :) Ponieważ Kamila obiecała zasypywać nas zdjęciami - specjalnie się dziś nie przykładałam ;) Piękna Lara i Szagi grzecznie jedzą z jednej michy (na tle Lary Szagi faktycznie wypada jak "ubogi krewny" z tymi frędzlami i kędziorkami:roll: ) ale dla mnie i tak zawsze będzie najpiękniejszym sznaucerem na świecie ;) Lara z Nelką też się skumplowały ;) Szagi dostał dziś tyle przysmaczków w swoim nowym domu, że mam nadzieję, ze nie pęknie ... ;) Kamila już dzwoniła - po początkowym poszukiwaniu mnie po mieszkaniu i piszczeniu pod drzwiami Szagi powoli przekonuje się do nowych ludzi, a nawet wskoczył na łózko ;) Będzie dobrze :) Szczęścia Papilotku mój Frędzelkowaty! :loveu: Kamila, Paweł i Konrad - dziękuję za otwarcie swoich serc przed tym fantastycznym psiakiem :) Quote
malawaszka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 cudnie :loveu: to kiedy wizyta u fryzjera??? :errrr: Quote
Florentynka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 malawaszka napisał(a):cudnie :loveu: to kiedy wizyta u fryzjera??? :errrr: A ta w kółko to samo...ale uparte babsko! Szagi, piękną masz koleżankę. Quote
Andzike Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 malawaszka napisał(a):cudnie :loveu: to kiedy wizyta u fryzjera??? :errrr: Pan sam strzyże Larę ;) Szagunia też w swoim czasie pozbawi frędzli ...:obrazic::) Quote
malawaszka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Andzike napisał(a):Pan sam strzyże Larę ;) Szagunia też w swoim czasie pozbawi frędzli ...:obrazic::) :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
zerduszko Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Andzike napisał(a):Pan sam strzyże Larę ;) Szagunia też w swoim czasie pozbawi frędzli ...:obrazic::) Czekamy na foty :sweetCyb: Hihihih ;) Quote
fiorsteinbock Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ufff, Andzike - wspaniale zdjecia i dzien pelen wrazen! Coz, Szagi pasuje idealnie...rodzinka tez wspaniala, co mozna jeszcze napisac :) ze tesknisz :) Podczytywalam watek, czekam na relacje z DS i sie doczekalam :) Quote
Jasza Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Szagiemu na pewno łatwiej znieść rozstanie bo ma siostrzyczkę, tak myślę :-):loveu: A po tylu smakołykach - no cóż....jak Ty to Andzike napisałaś? Bąki, aż oczy szczypią?;-):diabloti: Quote
Kamcia i Kondziu Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Witam wszystkich stęsknionych za Szagim :) Po wczorajszym telefonie do Andzike, mały zaczął się z nami po malutku zapoznawać . Po 21:00 było widać zmęczenie Szagiego. Trzeba było wysłać rodzinkę na nocną drzemkę. Paweł ja i Lara poszliśmy do sypialni - młody był tuż za nami. Niestety nowe miejsce (inne łóżko) no i ta nowa Pani która bez przerwy go miziała nie dawały mu odpocząć. Zaczął popiskiwać :( Nie mogłam tego znieść - strasznie żal mi się go zrobiło że musi przez to wszystko przejść. Poszliśmy do pokoju Konrada i nakazaliśmy mu oddać swoje łóżko abyśmy mogli we trójkę się przytulić do siebie. Kondziu nie stawiał oporu - szybciutko poszedł do sypialni i tak już do rana spał sobie razem z tatą :) Zanim zasnął jeszcze przez pół godziny się kręciliśmy. Zaświeciliśmy lampkę i po malutku zasypialiśmy. Gdzieś po godzinie lampkę wyłączyłam i przez chwilę znowu się wierciliśmy. Dalej nie wiem co się działo - zasnęłam. Jako matka Teresa mam bardzo czujny sen więc wydaje mi się że cała nasza trójka mocno spała. Po pierwszej w nocy zerwałam się na nogi. Lara spała ze mną na poduszce a Szagi na kocu przy łóżku (wszystkie możliwe koce zostały porozkładane na podłogach żeby mały wybrał sobie miejsce i aby ta chuda dubka mu nie zmarzła :) Gdy tylko Młody zobaczył że wstałam od razu mnie zaczął witać. Jak byśmy się nie widzieli z miesiąc. Po przywitaniu poszliśmy dalej spać. Lara na poduszcze a Szagi - i tu niespodzianka rozłożył się wzdłuż - na plecach z łapkami wyciągniętymi do góry. Gdy przysypiał lekko sobie wzdychał. Byłam szczęśliwa. Po godzinie 5:00 zaczęłam się kręcić - czyżbym się wyspała :) he he Zaczęłam miziać moje dzieciaki :) W pokoju zaroiło się od od głosików czkawki - Szagi zmarzł? po chwili mu przeszło. Doleżeliśmy tak do 6:30. zjedliśmy śniadanko i poszliśmy na pierwszy dziś spacer. Zwiedziliśmy pobliską okolicę, załatwiliśmy swoje "potrzeby" i wróciliśmy (na rękach) do domu Szagi boi się wchodzić do klatki. Teraz oprawia kostki które Lara mu oddała i zabawki które go bardzo interesują. Ogólnie jest dobrze, Lara pilnuje "nowego" domownika. Jest zazdrosna - ale nie tak bardzo jak myślałam. Myślę że za dwa dni będzie już jakbyśmy byli ze sobą od zawsze. Dziś Konrad wybiera się na zakupu do zoologicznego - trzeba się będzie nieźle zaopatrzyć bo teraz są dwa psiaki i nie może niczego im brakować. Jeśli chodzi o strzyżenie to jeszcze poczekamy, najpierw młodzieniec musi się zadomowić a potem będą "jesienne" porządki z uszami i ogonkiem. Zobaczymy co wyjdzie. P.S. Szagi cały czas się cieszy, jest bardzo radosnym pieskiem - mam nadzieję że to również przejaw szczęścia... :) Quote
malawaszka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 super super super wieści :loveu: zwłaszcza to o wywaleniu się kołami do góry :loveu: dobrze mu u Was :) Quote
Kamcia i Kondziu Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Nie wiem jak dodać zdjęcia :( Pomocy!!! Quote
Kamcia i Kondziu Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Właśnie tak powinno być!!! :) malawaszka napisał(a):super super super wieści :loveu: zwłaszcza to o wywaleniu się kołami do góry :loveu: dobrze mu u Was :) Quote
malawaszka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 muszą być zmniejszone do max 640 pix, trzeba wrzucić na serwer np www.imageshack.us i potem wstawić "direct link" w okienko, które pojawia się po kliknięciu tego obrazka w oknie odpowiedzi: Quote
Andzike Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Kamila, dziękuje za wspaniałe wieści, zastanawiałam się o której do Was wysłać smsa z prośbą o relację z nocy, a tu proszę - taka niespodzianka :D Niesamowicie się cieszę, że wszystko się układa :) Z każdym dniem Szagunio będzie się do Was przyzwyczajał coraz bardziej :) Co do zdjęć to tak jak pisała malawaszka, ew. możecie przesłać je do mnie na maila, w tym, że wstawię dopiero wieczorem, bo w pracy nie mogę:angryy: Quote
Juldan Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Jeeeeeeejuuuuuuuuuuniuuuuu:) ale super wieści:multi::multi::multi: Andzike Ty to masz szczęście do TYCH SUPEROWYCH DOMKÓW:) Lara i Szagisław pięknie się razem prezentują:) Quote
Florentynka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 No no, ale Szagulec trafił! Do łóżka, na rączki... Wlezie wam na głowę, ani chybi ;) Quote
Andzike Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Florentynka napisał(a):No no, ale Szagulec trafił! Do łóżka, na rączki... Wlezie wam na głowę, ani chybi ;) Gdzie tam... Szagi??? ;) on nie z tych wchodzących na głowę ;) :roflt: Quote
wilczy zew Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 świetne wieści z nowego domku i piesio pozbędzie się tych "firanek" Quote
Kasiaw201 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Aniu i znowu znalazłaś super domek dla Szagiego............ wiem , wiem inne Cie nie interesują . Pozdrowienia od Fuxa, ciągle liczymy na jakieś spotkanie Quote
Kamcia i Kondziu Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 malawaszka napisał(a):muszą być zmniejszone do max 640 pix, trzeba wrzucić na serwer np www.imageshack.us i potem wstawić "direct link" w okienko, które pojawia się po kliknięciu tego obrazka w oknie odpowiedzi: Dzięki za pomoc :) Quote
Kamcia i Kondziu Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Zdjęcie wykonane po telefonie do Andzkie :) I jeszcze przed wyjściem do szkoły: Quote
Kamcia i Kondziu Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 :) Teraz aniołki śpią, po dzisiejszej nocy i ciężkim długim dniu ( 4 razy na naprawdę długich spacerach). Muszą się wyspać na ostatni wieczorny spacer :) Zobaczymy jaka nas czeka następna noc :) Szagi szybko się przyzwyczaja - nie daje znać że tęskni - nie ma na to czasu :) Bardzo jest zajęty :) Quote
malawaszka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 noo ma taką super fajną dziewczynę to wcale się nei dziwię, że nie ma czasu na tęsknotę :lol: bawią się? Quote
Recommended Posts