Andzike Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Przedstawiam Wam Szagiego, który dzisiaj o 3 w nocy przyjechał do mnie na DT. Psiak ma ok.3 lat, nie za wiele o nim wiem, ale mam nadzieję, że się dowiem :) Na początek zdjęcia ze schroniska... Quote
Andzike Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Takiej kupy dredów jeszcze na DT nie miałam... Moja przyjaciółka groomerka mogla się nim zająć dopiero jutro, a nie mogłam patrzeć na tą skorupę, więc zabrałam się do roboty ;) Quote
Andzike Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Nie jest to mistrzostwo świata, ale przynajmniej pozbył się tej skorupy :) Chyba mu lepiej ;) Mokry osiołek :) Quote
Andzike Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Miejsce na tekst i zdjęcia do ogłoszeń :) DT u mnie jest oczywiście bezpłatny,ale malego trzeba wykastrować, zaszczepić, zabezpieczyć przeciw kleszczom, więc wsparcie mile widziane :) WPŁATY 200zł od malawaszki z bazarku :loveu: Wydatki 16zł - Fiprex 140zł - kastracja saldo + 44zł :loveu: Dnia 10/11 44zł przelane z powrotem do malawaszki - stan finansów 0 :) Quote
jostel5 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Cudne maleństwo! Miał maluch szczęście!:) Quote
malawaszka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 o boże :mdleje: na tamtych zdjęciach aż tak źle nie wyglądał! jak dobrze, że mu się udało i jest u ciebie już! i nie żaden mix sznaucerka - to sznupek pełną brodatą gębą :loveu: wypięknieje :loveu: jaki jest u Was koszt kastracji? Quote
malawaszka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Andzike podaj mi nr konta - rozliczam zakończony bazarek i 200 zł z niego pójdzie dla Szagiego http://www.dogomania.pl/threads/212356-Ozdobne-zagarki-termometry-kapielowe-DENTASTIXY-kurtki-Diadora-na-sznupyZAKONCZONY?p=17380839#post17380839 Quote
wilczy zew Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 malawaszka napisał(a):o boże :mdleje: na tamtych zdjęciach aż tak źle nie wyglądał! jak dobrze, że mu się udało i jest u ciebie już! na zdjęciach robionych z daleka to zawsze lepiej wygląda :shake: Quote
mamanabank Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Łał, łał, łał!!! Nie może mnie tu nie być! Cudny maluch! Quote
mshume Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Przystojniak z niego, a jakie ciekawe umaszczenie :)Masakryczna ta skorupa była :( Quote
malawaszka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 mshume napisał(a):Przystojniak z niego, a jakie ciekawe umaszczenie :)Masakryczna ta skorupa była :( to nie jest ciekawe umaszczenie tylko martwa sierść zbrązowiała od braku witamin i zaniedbania :( on będzie albo czarno-srebrny albo p&s Quote
Andzike Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 malawaszka napisał(a):Andzike podaj mi nr konta - rozliczam zakończony bazarek i 200 zł z niego pójdzie dla Szagiego http://www.dogomania.pl/threads/212356-Ozdobne-zagarki-termometry-kapielowe-DENTASTIXY-kurtki-Diadora-na-sznupyZAKONCZONY?p=17380839#post17380839 Malawaszko już idzie przekazem mentalnym (hle hłe hłe, nie mogłam się powstrzymać :D ) Baaardzo dziękuję!!! Chcialabym małego odjajczyć metodą bezszwową (testowaną już na Marcelu, nie musiałby nosić kołnierza i nawet wskazane by było, żeby sobie te jajka wylizywał). Za 10kg Marcela płaciłam 120zł, myślę, że Szagi będzie "tańszy" :) Szagi jest mega spokojny, typowy osiołek, przerażony światem zewnętrznym (poza mieszkaniem, w mieszkaniu jest ok), samochody, klatka, winda, ludzie są STRASZNI... Niesamowicie cierpliwy- z dredami walczyliśmy prawie 3h, stal grzeczniutko, a czasem zdarzyło mi się go za filca pociągnąć:oops:, nawet nie pokazał zębów. W kąpieli za to baaardzo się bał :( strasznie mi go było szkoda... :( Narożnik go póki co nie interesuje, śpi na poslanku albo ordynarnie na podlodze... Świetny z niego ciapek :) Quote
BUDRYSEK Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 jaka Kruszyneczka :) dobrze, ze moze juz "oddychac" normalnie :) wkleje pozniej foty z odbioru ze schronu, w drodze byl przegrzeczniutki :) Quote
Florentynka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 No to jestem. Strasznie ma fajne uszy ten zwierz. A ta skorupa na nim - przerażająca, błe. Dobrze, że już się tego pozbył.... Quote
malawaszka Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Andzike napisał(a):Malawaszko już idzie przekazem mentalnym (hle hłe hłe, nie mogłam się powstrzymać :D ) Baaardzo dziękuję!!! Chcialabym małego odjajczyć metodą bezszwową (testowaną już na Marcelu, nie musiałby nosić kołnierza i nawet wskazane by było, żeby sobie te jajka wylizywał). Za 10kg Marcela płaciłam 120zł, myślę, że Szagi będzie "tańszy" :) Szagi jest mega spokojny, typowy osiołek, przerażony światem zewnętrznym (poza mieszkaniem, w mieszkaniu jest ok), samochody, klatka, winda, ludzie są STRASZNI... Niesamowicie cierpliwy- z dredami walczyliśmy prawie 3h, stal grzeczniutko, a czasem zdarzyło mi się go za filca pociągnąć:oops:, nawet nie pokazał zębów. W kąpieli za to baaardzo się bał :( strasznie mi go było szkoda... :( Narożnik go póki co nie interesuje, śpi na poslanku albo ordynarnie na podlodze... Świetny z niego ciapek :) \ aaaa ale bym go ukochała :loveu: uwielbiam takie osiołki i uwielbiam je rozpuszczać :loveu: edit: pieniążki poszły też z mbanku więc może już masz :D mam nadzieję, ze nie tylko mentalnie poszły :lol: proszę potwierdź na bazarku jak będziesz miała Quote
Andzike Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Florentynka napisał(a):No to jestem. Strasznie ma fajne uszy ten zwierz. A ta skorupa na nim - przerażająca, błe. Dobrze, że już się tego pozbył.... Uszyska ma super i w końcu może je postawic, wcześniej dredy ciągnęły je do ziemi:shake: Widać, że pozbycie się skorupy przyniosło mu ulgę, mimo, że sam zabieg nie był super przyjemny i pewnie trochę bolesny, to był bardzo dzielny, bo wiedział, że to dla jego dobra :loveu: malawaszka napisał(a): aaaa ale bym go ukochała :loveu: uwielbiam takie osiołki i uwielbiam je rozpuszczać :loveu: Oj, ja też takie uwielbiam ;) Quote
Andzike Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 malawaszka napisał(a): edit: pieniążki poszły też z mbanku więc może już masz :D mam nadzieję, ze nie tylko mentalnie poszły :lol: proszę potwierdź na bazarku jak będziesz miała pieniążki już mam, potwierdziłam na bazarku i uaktualniłam post rozliczeniowy :) baaaardzo dziękuję! Budrysku, czy ktoś z Cieszyna mógłby nam coś poopowiadać o szczepieniach małego ? ;) Quote
BUDRYSEK Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Andzike napisał(a):pieniążki już mam, potwierdziłam na bazarku i uaktualniłam post rozliczeniowy :) baaaardzo dziękuję! Budrysku, czy ktoś z Cieszyna mógłby nam coś poopowiadać o szczepieniach małego ? ;) na wszystkie pytania moze odp Dea Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us </noscript> Quote
Andzike Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Zdecydowanie lepiej wygląda teraz, aczkolwiek element niebieskiego też się przewija ;) Quote
wilczy zew Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 lepiej,lepiej i jest trochę mniej smutny Quote
BUDRYSEK Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 wydarzenie na fb http://www.facebook.com/event.php?eid=203943296334881&pending#!/event.php?eid=203943296334881&view=wall Andzike chcesz byc drugim adminem? :) Quote
Luna_wro Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 bardzo fajny z niego sznupek jest:) super, że kolejnej bidzie się udało:) Quote
Recommended Posts