Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu, dziękuję Ci bardzo ale nie będę Ciebie zamęczała :) o Szagiego możesz być spokojna - bardzo ładnie się zachowuje. Z tarasu znosi kartofelki i ma niezłą zabawę.
Dziś Konrad kupił mu piękną niebieską smycz i złotą miskę. Smakołyki też dziś nowe dostał. Tak zajętego psiaka dawno już nie widziałam :)

Pozdrawiamy

Andzike napisał(a):
Kamila, dziękuje za wspaniałe wieści, zastanawiałam się o której do Was wysłać smsa z prośbą o relację z nocy, a tu proszę - taka niespodzianka :D
Niesamowicie się cieszę, że wszystko się układa :) Z każdym dniem Szagunio będzie się do Was przyzwyczajał coraz bardziej :)

Co do zdjęć to tak jak pisała malawaszka, ew. możecie przesłać je do mnie na maila, w tym, że wstawię dopiero wieczorem, bo w pracy nie mogę:angryy:

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I bawią się i nie. Na razie się oswajają ze sobą. Szagi sprawdza na ile może sobie pozwolić. Lara jest stanowcza i pilnuje porządku. Jest dobrze i mam nadzieję że będzie jeszcze lepiej :)

malawaszka napisał(a):
noo ma taką super fajną dziewczynę to wcale się nei dziwię, że nie ma czasu na tęsknotę :lol: bawią się?

Posted

Kamcia i Kondziu napisał(a):
Szagi sprawdza na ile może sobie pozwolić. Lara jest stanowcza i pilnuje porządku.

Pewnie i ona niebawem ulegnie urokowi przystojniaka....!:)

Posted

No i co ja mam napisać...
Niesamowicie jestem szczęśliwa, że Szagisław tak szybko się odnalazł w nowej rodzinie:loveu:

Zdjecia obłędne, radość od Szagiego aż bije! :multi::multi::multi:

Posted

Andzike napisał(a):
No i co ja mam napisać...
Niesamowicie jestem szczęśliwa, że Szagisław tak szybko się odnalazł w nowej rodzinie:loveu:

Zdjecia obłędne, radość od Szagiego aż bije! :multi::multi::multi:

nie kłam Andzike - zazdrosnaś :turn-l:

Posted

Jasza napisał(a):
Andzike, co widzę na FB u Anny Mikropsy Nowak???
Kavę, moją Miśkę ???
Następnym razem dajcie znać.......bo mi serce pękło....

Kava już w nowym domu ;)

Posted

Witamy,
Dziś przespaliśmy całą noc :) Szagi pilnuje Lary a Lara pilnuje Szagiego! Dziś była pierwsza zabawa. Łóżko w sypialni zostało placem zabaw - oj działo się działo!
Później było długie spanie. I jeszcze dłuższy spacer - Szagi w lesie czuje się jak w domu :) Dziś jest drugi dzień gdy mały z nami zamieszkał - w nagrodę dostałam dziś łapkę i dużo całusów. Przesympatyczny psiak.
W weekend będzie wielkie wydarzenie - będziemy żegnać fraglesa! Oj będzie się działo.
Pozdrawiamy!!!

Posted

malawaszka napisał(a):
wreszzcie :laola: :diabloti:

Pffff ;)
No dobra, sama jestem ciekawa jak będzie wyglądać Szagi bez frędzli ;) Wtedy to już na pewno nie będzie "mój" synuś ;)

Posted

[quote name='andzike']pffff ;)
no dobra, sama jestem ciekawa jak będzie wyglądać szagi bez frędzli ;) wtedy to już na pewno nie będzie "mój" synuś ;)

trzeba w końcu odciąć pępowinę, łączącą z mamusią ;)

Posted

Wydarzenie na miarę bar micwy się szykuje ;-)

(Wiem, że Kava w nowym domu ale przez moment myslałam że to moje zdjęcia
i ...sama nie wiem...:oops::oops:)

Posted

Bar micwa, barmicwą, a teraz buchalteria :)
Na koncie Szagiego zostało 44zł (drugi Fiprex biorę na siebie) - przelałam je dziś z powrotem (przekazem mentalnym, hłe hłe ;) ) do malawaszki, na pomoc innym sznaucerom :)

Posted

Człowiek sie po szpitalach szwęda a tu takie wspaniałe wieści, siedział tyle bo czekał właśnie na TEN dom , to jest jasne :)
Andzike gratuluję kolejnego sukcesu i trzymam kciukasy za Szagiego, chociaż z tego co widzę to raczej nie ma potrzeby, niech dziadowskie bicze idą w ruch:evil_lol:
A Ty wypcznij i naładuj bateryjki bo jak widać narożnik wcale nie popsuty i pewnie......;)