Kamcia i Kondziu Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Aniu, dziękuję Ci bardzo ale nie będę Ciebie zamęczała :) o Szagiego możesz być spokojna - bardzo ładnie się zachowuje. Z tarasu znosi kartofelki i ma niezłą zabawę. Dziś Konrad kupił mu piękną niebieską smycz i złotą miskę. Smakołyki też dziś nowe dostał. Tak zajętego psiaka dawno już nie widziałam :) Pozdrawiamy Andzike napisał(a):Kamila, dziękuje za wspaniałe wieści, zastanawiałam się o której do Was wysłać smsa z prośbą o relację z nocy, a tu proszę - taka niespodzianka :D Niesamowicie się cieszę, że wszystko się układa :) Z każdym dniem Szagunio będzie się do Was przyzwyczajał coraz bardziej :) Co do zdjęć to tak jak pisała malawaszka, ew. możecie przesłać je do mnie na maila, w tym, że wstawię dopiero wieczorem, bo w pracy nie mogę:angryy: Quote
Kamcia i Kondziu Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 I bawią się i nie. Na razie się oswajają ze sobą. Szagi sprawdza na ile może sobie pozwolić. Lara jest stanowcza i pilnuje porządku. Jest dobrze i mam nadzieję że będzie jeszcze lepiej :) malawaszka napisał(a):noo ma taką super fajną dziewczynę to wcale się nei dziwię, że nie ma czasu na tęsknotę :lol: bawią się? Quote
WATACHA Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Szaguś jaka ma minke hi,hi,hi http://img535.imageshack.us/img535/1618/stp62598.jpg Quote
jostel5 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Kamcia i Kondziu napisał(a): Szagi sprawdza na ile może sobie pozwolić. Lara jest stanowcza i pilnuje porządku. Pewnie i ona niebawem ulegnie urokowi przystojniaka....!:) Quote
Andzike Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 No i co ja mam napisać... Niesamowicie jestem szczęśliwa, że Szagisław tak szybko się odnalazł w nowej rodzinie:loveu: Zdjecia obłędne, radość od Szagiego aż bije! :multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Andzike napisał(a):No i co ja mam napisać... Niesamowicie jestem szczęśliwa, że Szagisław tak szybko się odnalazł w nowej rodzinie:loveu: Zdjecia obłędne, radość od Szagiego aż bije! :multi::multi::multi: nie kłam Andzike - zazdrosnaś :turn-l: Quote
Andzike Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 malawaszka napisał(a):nie kłam Andzike - zazdrosnaś :turn-l: O Ty żmijo!!! ;) No jasne... tyci.. tyci :cool3: Quote
Jasza Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Fajne zdjęcia! Fajny synuś, fajne psiaki...i ZŁOTA MISKA....;-) Quote
Jasza Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Andzike, co widzę na FB u Anny Mikropsy Nowak??? Kavę, moją Miśkę ??? Następnym razem dajcie znać.......bo mi serce pękło.... Quote
Andzike Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Jasza napisał(a):Andzike, co widzę na FB u Anny Mikropsy Nowak??? Kavę, moją Miśkę ??? Następnym razem dajcie znać.......bo mi serce pękło.... Kava już w nowym domu ;) Quote
Kamcia i Kondziu Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Witamy, Dziś przespaliśmy całą noc :) Szagi pilnuje Lary a Lara pilnuje Szagiego! Dziś była pierwsza zabawa. Łóżko w sypialni zostało placem zabaw - oj działo się działo! Później było długie spanie. I jeszcze dłuższy spacer - Szagi w lesie czuje się jak w domu :) Dziś jest drugi dzień gdy mały z nami zamieszkał - w nagrodę dostałam dziś łapkę i dużo całusów. Przesympatyczny psiak. W weekend będzie wielkie wydarzenie - będziemy żegnać fraglesa! Oj będzie się działo. Pozdrawiamy!!! Quote
Andzike Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 malawaszka napisał(a):wreszzcie :laola: :diabloti: Pffff ;) No dobra, sama jestem ciekawa jak będzie wyglądać Szagi bez frędzli ;) Wtedy to już na pewno nie będzie "mój" synuś ;) Quote
WATACHA Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 [quote name='andzike']pffff ;) no dobra, sama jestem ciekawa jak będzie wyglądać szagi bez frędzli ;) wtedy to już na pewno nie będzie "mój" synuś ;) trzeba w końcu odciąć pępowinę, łączącą z mamusią ;) Quote
Akrum Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 jak się cieszę, że Szagi taki szcześliwy w nowym domku, widać na zdjęciach - że czuje się jak u siebie - zadowolony pysio :) Quote
Jasza Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Wydarzenie na miarę bar micwy się szykuje ;-) (Wiem, że Kava w nowym domu ale przez moment myslałam że to moje zdjęcia i ...sama nie wiem...:oops::oops:) Quote
Andzike Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Bar micwa, barmicwą, a teraz buchalteria :) Na koncie Szagiego zostało 44zł (drugi Fiprex biorę na siebie) - przelałam je dziś z powrotem (przekazem mentalnym, hłe hłe ;) ) do malawaszki, na pomoc innym sznaucerom :) Quote
Andzike Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Mój wątek:razz: to zaoffuję sobie ;) Zachęcam do zagłosowania w ankiecie Krakvetu na przytulisku w Rachowie Starym, 150psów, jedna kobieta i bardzo małe wsparcie... :( http://www.dogomania.pl/threads/217481-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-listopad! Quote
malawaszka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 melduję, że przekaz mentalny (hłe, hłe) dotarł błyskawicznie niczym... przekaz mentalny :errrr: i będzie przeznaczony na jędrzejowskie sznaucery pod naszą opieką: http://www.dogomania.pl/threads/215326 Quote
majuska Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Człowiek sie po szpitalach szwęda a tu takie wspaniałe wieści, siedział tyle bo czekał właśnie na TEN dom , to jest jasne :) Andzike gratuluję kolejnego sukcesu i trzymam kciukasy za Szagiego, chociaż z tego co widzę to raczej nie ma potrzeby, niech dziadowskie bicze idą w ruch:evil_lol: A Ty wypcznij i naładuj bateryjki bo jak widać narożnik wcale nie popsuty i pewnie......;) Quote
Andzike Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Szagunio już po obróbce wstępnej ;) zniknęły frędzle i pędzelek... ;) Nie odbiorę Kamili przyjemności wklejenia zdjęć Szagulca, więc czekamy.... :D Quote
jostel5 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Długo jeszcze??? Pokażcie Szagisława !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts