WATACHA Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Śliczny chłopaczek Zerduszko fajne porównanie :) Quote
zerduszko Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 WATACHA napisał(a): Zerduszko fajne porównanie :) Dziękować, choć jedna mnie docenia :) Quote
Jasza Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Luna, Szagi, Drops, Lara... pomieszałyście :roll: Wszystkie mają miny boskie, a Szaguś - Andzike wybacz, bo Fragles mi się podobał bardzo - zdecydowanie wyprzystojniał po tym obcinaniu.:loveu::loveu::loveu: Malawaszko - Drops to ten z bardziej kędzierzawą brodą??? Uszu o kształcie płatków róży na boga nie rozpoznam....:roll::p Quote
Andzike Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Jasza napisał(a): Wszystkie mają miny boskie, a Szaguś - Andzike wybacz, bo Fragles mi się podobał bardzo - zdecydowanie wyprzystojniał po tym obcinaniu.:loveu::loveu::loveu: Wiem, wiem, ja też się powoli przekonuje do łysych uszu ;) Ale dla mnie byl najpiękniejszy już wtedy jak przyjechał jako koopka dredów :) Quote
zerduszko Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Jasza napisał(a): Malawaszko - Drops to ten z bardziej kędzierzawą brodą??? Hihihihi ;) Specjalnie o tym nie wspominałam, co księciunia wyróżnia :eviltong: Quote
Kamcia i Kondziu Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Szagi będzie naprawdę piękny gdzieś za rok - jak mu wszystko co trzeba jeszcze odrośnie :) Moje psiaki są dla mnie naj naj najpiękniejsze - każda sroczka swój ogonek chwali :) Luna i Drops też są śliczne :) Oglądając ich zdjęcie ucieszyłam się że są podobne rodzinki do naszej :) Quote
Andzike Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Przecudni są ! Napatrzeć się nie można!:loveu::loveu::loveu: Quote
Kamcia i Kondziu Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Mam nadzieję droga Aniu że jesteś spokojniejsza, patrząc na te zdjęcia :) Quote
Andzike Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Kamcia i Kondziu napisał(a):Mam nadzieję droga Aniu że jesteś spokojniejsza, patrząc na te zdjęcia :) Oczywiście, że jestem :) Quote
jostel5 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 WATACHA napisał(a):Marzą mi się takie dwa dziabągi :) A... to chyba nie jest żaden problem...;) Quote
WATACHA Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 jostel5 napisał(a):A... to chyba nie jest żaden problem...;) Na razie troszkę jest, mam na razie pół takiego marzenia :) i dodatkowe wcześniejsze marzenie hi,hi Quote
wilczy zew Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 myślę,że te wcześniejsze nie przeszkadzają Quote
malawaszka Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 SUPER!!!! i te zabawy macie fajniejsze niż my :lol: Quote
Jasza Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Z tymi brodami wyglądają jak papasmerfy ;-) Quote
Florentynka Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Ej, ja po prośbie - ktoś mi powie, jak zrobić wydarzenie na facebooku? Mam kotastrofę w domu.... Edit: juz se poradziłam. Znaczy z FB, z kotastrofą nie... Quote
Kamcia i Kondziu Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 [video]http://img442.imageshack.us/img442/9858/5mw.mp4[/video] Coś dla spragnionych :) Quote
Andzike Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 wilczy zew napisał(a):plik nie jest uszkodzony? Ja też nie mogę otworzyć :( a spragniona jestem baaaardzo! :) Quote
Kamcia i Kondziu Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 pomajstrowałam i nic nie zrobiłam :( Postaram się jeszcze podziałać. Póki co proszę o cierpliwość :) Pozdrawiam Quote
Jasza Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 A ja prepraszam, ale zaproszę do kudlaczki z synkiem: Quote
Kamcia i Kondziu Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Witamy serdecznie po dość długiej nieobecności :) Szagi ma się bardzo dobrze, zaczyna się uczyć nowych "obowiązków" - gdyby nie pomoc Lary mogłoby być dość ciężko. Młody słucha się i pilnuje swojej siostry :). W domu nie musimy już instalować alarmu :) - Szagi doskonale pilnuje nas wszystkich nawet w nocy. Na spacerach zostaje spuszczany ze smyczy i bardzo bardzo się pilnuje. Lubi długo i szybko biegać Niestety są i złe strony :( chłopak bardzo boi się wchodzić po schodach. Kiedy jedziemy w gości musimy go wnosić na czwarte piętro. Na rękach strasznie się trzęsie jakby miał lęk wysokości. Problem jest też z psami. Na wszystkie (bez wyjątku) strasznie szczeka. Chociaż zaprzyjaźnił się z yorkiem miniaturką - bardzo długo potrafią się bawić. Skaczą tak samo i tak samo są zwinne :) Cały czas pracujemy nad krzykami Szagiego - wiadomo nic na siłę. Quote
Kamcia i Kondziu Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 " class="ipsImage" alt=""> Szagi - odpoczywam sobie. Dobrze mi z Panciem :) I znowu odpoczynek. Pilnuję Lary :) Quote
Recommended Posts