Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 914
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luna, Szagi, Drops, Lara... pomieszałyście :roll:
Wszystkie mają miny boskie, a Szaguś - Andzike wybacz, bo Fragles mi się podobał bardzo - zdecydowanie wyprzystojniał po tym obcinaniu.:loveu::loveu::loveu:

Malawaszko - Drops to ten z bardziej kędzierzawą brodą???
Uszu o kształcie płatków róży na boga nie rozpoznam....:roll::p

Posted

Jasza napisał(a):

Wszystkie mają miny boskie, a Szaguś - Andzike wybacz, bo Fragles mi się podobał bardzo - zdecydowanie wyprzystojniał po tym obcinaniu.:loveu::loveu::loveu:

Wiem, wiem, ja też się powoli przekonuje do łysych uszu ;)
Ale dla mnie byl najpiękniejszy już wtedy jak przyjechał jako koopka dredów :)

Posted

Szagi będzie naprawdę piękny gdzieś za rok - jak mu wszystko co trzeba jeszcze odrośnie :)
Moje psiaki są dla mnie naj naj najpiękniejsze - każda sroczka swój ogonek chwali :)
Luna i Drops też są śliczne :) Oglądając ich zdjęcie ucieszyłam się że są podobne rodzinki do naszej :)

Posted

jostel5 napisał(a):
A... to chyba nie jest żaden problem...;)

Na razie troszkę jest, mam na razie pół takiego marzenia :) i dodatkowe wcześniejsze marzenie hi,hi

• 2 weeks later...
Posted

Witamy serdecznie po dość długiej nieobecności :)
Szagi ma się bardzo dobrze, zaczyna się uczyć nowych "obowiązków" - gdyby nie pomoc Lary mogłoby być dość ciężko. Młody słucha się i pilnuje swojej siostry :).
W domu nie musimy już instalować alarmu :) - Szagi doskonale pilnuje nas wszystkich nawet w nocy. Na spacerach zostaje spuszczany ze smyczy i bardzo bardzo się pilnuje. Lubi długo i szybko biegać
Niestety są i złe strony :( chłopak bardzo boi się wchodzić po schodach. Kiedy jedziemy w gości musimy go wnosić na czwarte piętro. Na rękach strasznie się trzęsie jakby miał lęk wysokości. Problem jest też z psami. Na wszystkie (bez wyjątku) strasznie szczeka. Chociaż zaprzyjaźnił się z yorkiem miniaturką - bardzo długo potrafią się bawić. Skaczą tak samo i tak samo są zwinne :) Cały czas pracujemy nad krzykami Szagiego - wiadomo nic na siłę.